Yksinhuoltajat joutuivat maksamaan miljoonia lapsen elatusmaksuja, vaikka he menettivät 408 miljoonaa puntaa

Edut

Horoskooppi Huomenna

Yksinhuoltajien, joiden lapset saavat elatusapua Kerää ja maksa -palvelun kautta, on maksettava 20 punnan hakemusmaksu, vaikka maksut eivät koskaan saapuisi

Yksinhuoltajien, joiden lapset saavat elatusapua Kerää ja maksa -palvelun kautta, on maksettava 20 punnan hakemusmaksu, vaikka maksut eivät koskaan saapuisi(Kuva: Getty)



Hyväntekeväisyysjärjestöt vaativat hallitusta poistamaan lasten elatusmaksut vanhemmilta, jotka ovat velkaa kymmeniä tuhansia puntia maksamattomilta kumppaneilta.



Lastenhuoltopalvelu (CMS) perii nämä hallinnolliset maksut molemmilta kumppaneilta, kun he käyttävät järjestelmää - mutta se saattaa työntää monia vaikeuksissa olevia perheitä köyhyyteen.



Tämä johtuu siitä, että yksinhuoltajan on maksettava 20 punnan ylläpitomaksu rekisteröitymisestä - vaikka rahaa ei koskaan saapuisi.

Puhelin tulee tänään julkaistujen lukujen mukaan, että CMS: ää käyttävät yksinhuoltajat ovat velkaa poissa olevilta vanhemmilta yhteensä 408,3 miljoonaa puntaa - rahaa, jota se ei ole kerännyt.

mcgregor vs poirier 2

Luvut osoittavat myös, että 100 900 lasta ei saa elatusapua 'Kerää ja maksa' -palvelun kautta ja 42 000 lasta ei maksa 'Kerää ja maksa' -kohdassa velkaa.



Lasten elatus on raha, jonka ulkomailla asuvan vanhemman pitäisi maksaa lapsensa kasvatuksen tukemiseksi, ja Isossa-Britanniassa se on lakisääteinen vaatimus.

Onko järjestelmä oikeudenmukainen? Kerro meille ajatuksistasi alla olevissa kommenteissa



DWP: n ylläpitämä CMS auttaa yksinhuoltajia silloin, kun lapsimaksuja koskevaa järjestelyä ei voida noudattaa

DWP: n ylläpitämä CMS auttaa yksinhuoltajia silloin, kun lapsimaksuja koskevaa järjestelyä ei voida noudattaa (Kuva: sekoita kuvia)

Kuitenkin tapauksissa, joissa vanhemmat eivät voi sopia keskenään maksusuunnitelmasta, CMS - jota johtaa työ- ja eläkeministeriö (DWP) - voi puuttua asiaan ja pakottaa ulkomaalaisen kumppanin maksamaan tiensä.

james shepherd natalie anderson

CMS tekee tämän kahdella tavalla. Suora maksu on ilmainen ja tarkoittaa, että poissa oleva vanhempi maksaa yksinhuoltajalle itse.

'Kerää ja maksa' on kuitenkin se, missä CMS laskee, perii ja siirtää lapsen elatusmaksun maassa asuvalle vanhemmalle. Tämä sisältää maksuja molemmista päistä.

Kerää ja maksa -tukea käytetään tyypillisesti silloin, kun ulkomailla asuva vanhempi ei ole valmis maksamaan elatusapua, jonka CMS on arvioinut olevan velkaa lapsensa kasvatuksesta.

Yksinhuoltajilta, joiden lapset saavat elatusapua Kerää ja maksa -palvelun kautta, veloitetaan 20 punnan hakemusmaksu ja 4%: n maksu kaikista heidän lastensa puolesta saamistaan ​​elatusmaksuista.

Hakemusmaksu peritään riippumatta siitä, kerääkö CMS tosiasiallisesti velkaa - vai ei, vaikka perheväkivallasta selvinneille on myönnetty vapautus hakemusmaksuista.

Vuosina 2019–2020 vanhemmat maksoivat 800 000 puntaa 20 punnan hallinnollisista kuluista.

Lokakuusta 2020 lähtien lapsille maksettavat maksurästit ovat kuitenkin nousseet 12,5 miljoonalla punnalla kerää ja maksa.

parhaat alle 100 droonit

Tämä on lisäksi 20%: n maksu, joka veloitetaan 'Nouda ja maksa' -järjestelyjä käyttäviltä ulkomailta asuvilta vanhemmilta.

Victoria Benson, toimitusjohtaja Piparkakut sanoi: On lapsen laillinen oikeus saada tukea molemmilta vanhemmilta, ja lasten ylläpitopalvelu perustettiin auttamaan tämän oikeuden täytäntöönpanossa.

Kuitenkin itse palvelu, jonka tarkoituksena on suojella tätä oikeutta, ei ainoastaan ​​epäonnista heitä, vaan myös veloittaa niitä.

Vaikka on oikein, että hallitus perii elatusapua lasten puolesta, jos sitä ei halukkaasti makseta, on uskomattoman epäoikeudenmukaista, että maksut vähennetään tästä rahasta ennen sen siirtämistä.

CMS: ää tutkii valtion tilintarkastusvirasto, miten se tukee perheväkivallasta selvinneitä

CMS: ää tutkii valtion tilintarkastusvirasto, miten se tukee perheväkivallasta selvinneitä (Kuva: Kuvissa Getty Imagesin kautta)

Lapset pärjäävät ilman, että nämä maksut vähennetään, eikä yksinkertaisesti voi olla oikein, että valtion palvelu on vastuussa tästä.

Piparkakut sanovat kannattavansa maksun perimistä ulkomailta asuvilta vanhemmilta, jotka eivät mielellään maksa elatusapua lapsilleen, mutta se ei hyväksy sitä, että asuvat vanhemmat maksavat joko hakemusmaksun tai 4%: n maksun.

Tristan thompsonin huijausskandaali

Se sanoi, että lapset häviävät lopulta näiden lisämaksujen vuoksi.

CMS tutkii parhaillaan, miten se tukee perheväkivallasta selvinneitä.

DWP neuvottelee myös sisällönhallintajärjestelmän uudistamisesta, jonka avulla he voivat poistaa miljoonia puntia 2 miljardin punnan lisäksi viime vuonna.

Raportti julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna.

Työ- ja eläkeministeriön tiedottaja sanoi: CMS asettaa lapset etusijalle, ja heidän työnsä on varmistanut 249 miljoonaa puntaa brittiläisille lapsille vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä, kun he käyttävät kaikkia valtuuksiaan varmistaakseen rahaa vanhemmilta, jotka eivät kohdistu heidän velvollisuutensa.

Maksut kannustavat vanhempia tukemaan lapsiaan ilman CMS: n väliintuloa, ja viimeisimmät tilastot osoittavat, että ennätysmäärä vanhempia maksaa nyt yli 90% veloistaan.

Katso Myös: