Kuinka pitää talosi viileänä ilman tuuletinta, kun Yhdistyneen kuningaskunnan lämpötila nousee jälleen

Raha

Horoskooppi Huomenna

Iso-Britannia on valmis kokemaan kohoavat lämpötilat jälleen lähipäivinä, vain kolme viikkoa ennätyksellisen 40 asteen näkemisen jälkeen sää viimeisen helleaallon aikana. Samalla kun Ilmatieteen laitos on todennut, että tämän viikon sää ei saavuta dramaattisia korkeuksia, joita näimme heinäkuussa, tämä helleaalto on muodostumassa 10 päivän paahteeksi, ja olosuhteet siirtyvät torstaista 30 asteen puoliväliin ja saattavat nousta 35 asteeseen lauantaina .



Paahtavat lämpötilat ovat pakottaneet hallituksen julistamaan lämpöhälytyksiä Englannin kaikilla alueilla, yhdessä hengenvaaravaroitusten ja metsäpalojen pelon kanssa. Myös Thames Water on määrä tuoda sisään vedenkäytön rajoituksia tulevina viikkoina.



Elinkustannusten noustessa Britanniassa monet ihmiset etsivät vinkkejä budjetin säilyttämiseen. The sähkötuulettimen käyttökustannukset on ollut kuuma aihe viime aikoina, kun energian hinnat ovat nousseet pilviin viime kuukausina, ja toinen dramaattinen piikki iskee maahan lokakuussa. Uswitchin mukaan tyypillinen 120 watin jalustatuuletin maksaa keskimäärin noin 3,4 p tunnissa. Tämä tapahtuu pian, jos käytät tuuletinta 10 päivän helleaallon ajan, eikä se välttämättä ole vaihtoehto niille, jotka haluavat pienentää sähkölaskujaan millään tavalla.



Auttaaksemme torjumaan näitä kustannuksia, olemme koonneet valikoiman tuulettimattomia helleaaltoja, joita voit kokeilla tämän viikon kuumissa lämpötiloissa.

Kuumavesipullon hakkerointi

  Kuumavesipullo
Laita kuumavesipullosi pakastimeen kahdeksi tunniksi ( Kuva: Getty Images/Science Photo Library RF)

Se saattaa olla viimeinen paikka, jossa odotat helpotusta kuumuudesta, mutta kuumavesipullo kaapin takaosaan piilotettuna on yllättävän yhtä hyödyllinen kesäkuukausina kuin talvellakin.

TikTokissa heinäkuun helleaallon aikana levinnyt hakkerointi: täytä kuumavesipullo noin ¾ täyteen kylmällä vedellä ja varmista, että se on suljettu kunnolla. Laita luotettava bottie pakastimeen kahdeksi tunniksi, niin saat viilentävän kumppanin nukkumaanmenoaikaan tai käytettäväksi kotona työskennellessäsi. Voit myös lisätä jääkuutioita pullon sisään, kun se alkaa sulaa, jotta se pysyy viileänä.



Hot Water Bottle Shop -sivuston mukaan 'On suositeltavaa kääriä vesipullo pyyhkeeseen, jos siinä ei vielä ole kantta, jotta se ei altistu liikaa kylmälle ja että jääkuutioita on jatkuvasti saatavilla täyttämällä tyhjiä muotteja. ”

Folio

  Tinafolio ja sakset
Varmista, että kalvon kiiltävä puoli on ulospäin ( Kuva: Jay Virdee / SWNS)

Tämä hakkerointi antaa sinulle takaisin vain 68p, tai ei ollenkaan, jos olet jo saanut pelin folio antaa. Siinä peitetään ikkunat, jotka pääsevät suoraan auringonpaisteeseen, kalvolla, jotta lämpö ei muuttaisi kotisi uuniksi. Kun aurinko paistaa ikkunan läpi, se suurentuu, mikä lisää kotisi lämpöä.



Muutaman foliolevyn käyttäminen ikkunoissasi heijastaa lämmön takaisin ulos ennen kuin se tulee kotiisi. Varmista, että kiiltävä puoli on ulospäin, jotta lämpö heijastuu tehokkaasti. Tämä kätevä hakki on kutsuttu pelin vaihtajaksi, joka pitää talosi viileänä paahtavan lämpötilan aikana, niin paljon, että Google folion haun kerrotaan lisääntyneen Isossa-Britanniassa heinäkuun helleaallon aikana.

paras ryppyvoide uk

Piparminttu tee

  Kuppi minttuteetä
Piparmintun sisältämä mentoli viilentää sinua ( Kuva: Getty Images)

Kupin kurkottaminen voi olla viimeinen asia, joka mielessäsi taistelee kuumuutta vastaan, mutta tämä yrttivalmiste on harkitsemisen arvoinen. Piparminttutee tunnetaan anti-inflammatorisista ominaisuuksistaan, mutta se voi myös auttaa sinua pysymään viileänä.

Ravitsemusterapeutti ja hyvinvointivalmentaja Simone Thomas kertoo The NEWSAMille: 'Helppo kasvattaa puutarhassa tai ruukuissa ja halpa noutaa supermarketista, piparminttu on täydellinen valinta ja tarjoaa luonnollisen tavan viilentyä. yrtin mentoli stimuloi kehosi viilentäviä reseptoreja.'

Kuuman tai kylmän juoman valinnassa Simone sanoo, että hän 'pitää mieluummin viileänä, kun ulkona on lämmintä, koska se on niin virkistävää'.

'Tykkään myös tehdä piparminttuteetä ja sitten pakastaa sen jääkuutioiksi käyttääkseni myöhemmin päivällä lisäkeinona pysyä viileänä ja nesteytettynä', hän lisää.

'Voit myös lisätä minttua ja vettä vesikannuun ja käyttää tätä luonnollista cocktailia koko päivän, kun tunnet lämpöä etkä halua nauttia poreilevia juomia.'

Lakanoiden jäätyminen

Jos tukahduttava lämpö aiheuttaa unettomia öitä, tämä maksuton hakkerointi saattaa olla pelastajasi. Lakanoiden laittaminen pakastimeen toimii vaihtoehtona sähkötuulettimen käyttämiselle, sillä se pitää sänkysi ja kehosi viileänä, kun menet nukkumaan.

kuka on Sue Perkinsin kumppani

Monet ihmiset ovat ryhtyneet Viserrys jakaa menestyksensä tämän hakkeroinnin kanssa, ja yksi käyttäjä kommentoi, että he kokivat 'mukavan viileän tunteen', kun he menivät sänkyyn laitettuaan ne pakastimeen vähän ennen kuin he osuivat heinään. Toinen sanoi, että temppu 'todella auttaa hullussa helteessä'.

Ikkunoiden pitäminen kiinni ja kaihtimien sulkeminen

  Nainen käsituuletin kotonaan
Pidä huoneet pimeinä päivisin lämmön vähentämiseksi ( Kuva: Getty Images/iStockphoto)

Ikivanha helleaaltokeskustelu on siitä, avataanko ikkunat päivällä vai jätetäänkö ne kiinni. Monet helleaallon kanssa kamppailevat ihmiset vannovat pitämään ikkunansa kiinni verhoilla tai kaihtimilla, koska tämä auttaa pitämään lämmön poissa kodistasi.

Vaikka ikkunoiden avaaminen voi tarjota tervetullutta tuulta, ikkunastasi tuleva suora auringonvalo lämmittää kotiasi pitkällä aikavälillä. Illalla, kun aurinko on lakannut paistamasta, voit avata ikkunat ilmavirran luomiseksi.

Eräs Twitter-käyttäjä sanoi helleaaltohakkerointia ylistäen: ”Minun täytyy jatkuvasti muistuttaa taloa siitä, että tällä hetkellä sisällä on viileämpää kuin ulkona, joten pidä ikkunat kiinni. Ulkona tuntuu kylmemmältä tuulen takia, mutta se on valhetta.

Onko sinulla tarinaa myytävänä? Ota minuun yhteyttä osoitteeseen ellie.fry@reachplc.com.

Katso Myös: