Kylie Jenner esittelee äärimmäistä olkatyyny-tyyliä Lontoossa Stormin kanssa

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Kylie Jenner hämmästytti faneja, kun hän astui ulos Lontoossa torstai-iltana nelivuotiaan tyttärensä kanssa Stormi Webster hänen rinnallaan.



pekoni tuplajuusto xl

24-vuotias kosmetiikkamoguli ällistyi olkaimettomassa lyhyessä mustassa mekossa, joka korosti hänen kuuluisia muotojaan, ja hän viimeisteli lookinsa yhteensopivilla kytkimillä ja kantapäällä useissa kuvissa, jotka jaettiin hänelle 364 miljoonalle. Instagram seuraajia.



Tytär Stormi, jonka Kylie jakaa teksasilaisen räppärin kanssa Travis Scott 31-vuotias pukeutui myös täysin mustaan ​​asuun tarttuessaan äitinsä käteen.



Aiemmin samana päivänä äiti-tytärpari nautti iltapäiväteetä Harrodsissa sen jälkeen, kun Kylie oli tutustunut Kylie Cosmetics- ja Kylie Skin -sarjaan Lontoon lippulaivatavaratalossa.

 Kylie ja Stormi ovat menossa myöhään illalliselle
Kylie ja Stormi ovat menossa myöhään illalliselle

Kylie nauhoitti myös Stormin nauttivan omasta yksityisestä ostosalueestaan ​​kaupassa, jonka pomot olivat varustaneet hänelle, jolloin hän sai valita valikoimastaan ​​suunnittelijavaatteita, lenkkejä ja leluja.

'Katsokaa, mitä Harrods teki Stormin ostoksille', Kylie sanoi iloisesti.



'Eikö tämä ole hulluinta? Olet hemmoteltu, hemmoteltu tyttö!'

Sitten Stormi teki linjan vaaleanpunaisille perhoskenkille, joita hän sanoi äidilleen menevänsä kokeilemaan.



Kylie kuitenkin katosi kaikista hymyistä 24 tuntia aikaisemmin reagoituaan vihaisesti Instagram-käyttäjälle, joka oli kritisoinut hänen viimeisintä valokuvaustaan ​​hänen kosmetiikkabrändiään.

Malli huusi käyttäjää 'levittämään väärää tietoa' sen jälkeen, kun he pahoittelivat epähygieenisiä olosuhteita kuvauksissa.

freddie starr donna starr
 Fanit olivat odottaneet parin ulkopuolella's hotel for them to appear
Fanit olivat odottaneet parin hotellin ulkopuolella heidän ilmestymistä

Käyttäjä, joka sattuu olemaan kosmetiikkakehittäjä, meni ankarasti kauneusmoguliin sen jälkeen, kun hän jakoi kuvan hänestä valkoisessa laboratoriotakissa työskennellessään uusimpien tuotteiden kanssa.

Hän löi naisen napsautuksia ja kutsui hänen toimintaansa mahdolliseksi riskiksi asiakkailleen, koska hän ei käyttänyt asianmukaisia ​​suojavarusteita, kuten käsineitä, kertakäyttöistä maskia tai hiusverkkoa.

Kylie kuitenkin loukkaantui hänen sanoistaan ​​ja päätti yrittää saada hänet alas pari tappia ja ampui takaisin, että kuvausta ei todellakaan otettu tuotantolaitoksessa.

( Kuva: Instagram/ @kyliejenner)

'En koskaan ohittaisi hygieniakäytäntöjä, enkä myöskään yksikään julkkis- tai kauneusbrändin omistaja', hän huusi.

'Se on täysin mahdotonta hyväksyä, olen samaa mieltä. Tämä on pieni henkilökohtainen tila, jossa luon omia hauskoja näytteitäni ja otan kuvia sisällölle, joka ei ole lähellä massatuotantoa. Kukaan ei aseta asiakkaita vaaraan.'

Hän päätti vastauksensa sanomalla: 'Häpeä Kevin väärän tiedon levittämisestä!!!!'

mikä tappoi David Bowien

Katso Myös: