Kylie Jenner ilahduttaa faneja LBD:ssä perhetreffiillalla Lontoossa Travisin ja Stormin kanssa

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Kylie Jenner valitsi erittäin glam lookin, kun hän astui ulos on-off-poikaystävän kanssa Travis Scott ja heidän tyttärensä Stormi Webster perhetreffiiltaan Lontoossa eilen.



Tosi-tv-tähti, 24, ja hänen perheensä ovat olleet viettää aikaa Isossa-Britanniassa ennen kuin hänen poikaystävänsä Travis, 31, oli keikkojen pääesiintyjä O2 Arena pääkaupungissa viikonloppuna.



mitä tapahtui tim wonnacottille

Kolmikko vietti 'treffi-illan' julkkisten hotspotissa Nobu Hotelissa eilen, kun Kylie hehkutti vartaloaan olkaimettomassa mustassa minimekossa, jossa oli kultaisen pääntie.



Huulipakkausmoguli on varusteltu hopeakorvakoruilla ja mustalla käsilaukulla ja yhteensopivilla korkkareilla, ja sen ulkoasua täydennetään hivelevällä meikillä ja nude-huulipunalla.

  Kylie Jenner nähtiin yllään pieni musta mekko iltapäivällä Lontoossa eilen illalla
Kylie Jenner nähtiin yllään pieni musta mekko iltapäivällä Lontoossa eilen illalla ( Kuva: GC Images)
  Hän oli a'date night' with partner Travis Scott
Hän oli 'treffiillalla' kumppaninsa Travis Scottin kanssa ( Kuva: GC Images)

Kardashians-aluna ja hänen poikaystävänsä - jonka oikea nimi on Jacques Webster II - nähtiin pitävän kädestä 4-vuotiaan tyttärensä Stormin kanssa ollessaan ravintolan ulkopuolella.

Travis - jonka kanssa Kylie jakaa myös kuuden kuukauden ikäisen pojan - oli valinnut rennon lookin, keinuen parin ahdistuneita farkkuja, graafista t-paitaa ja tennareita.



  Heihin liittyi heidän tyttärensä Stormi Webster
Heihin liittyi heidän tyttärensä Stormi Webster ( Kuva: GC Images)
  Perhe nähtiin eilen illalla pääkaupungissa
Perhe nähtiin eilen illalla pääkaupungissa ( Kuva: GC Images)

Muusikko pukeutui ulkoasun päälle mustaan ​​takkiin, jonka hän oli varustanut suurella riipuskaulakorulla ja hopeakorvakoruilla eilen illalla Lontoon perheretkelle.

Kylie esitteli ilmeään uudessa videossa hänestä TikTok tilille yön yli, kun hän oli jakanut kuvamateriaalia itsestään ihastuneesta - kertoen faneille, että se oli 'treffi-iltaa'.



  Kylie kehui vartaloaan mustassa kokoonpanossaan
Kylie kehui vartaloaan mustassa kokoonpanossaan ( Kuva: GC Images)
  Hän esitteli ulkonäköään TikTok-videossa
Hän esitteli ulkonäköään TikTok-videossa ( Kuva: TikTok)

Video, jolla on yli 2 miljoonaa katselukertaa, sai fanien kehuja, ja yksi vastasi: 'Se mekko on kaikki päälläsi.' Toinen kirjoitti: 'The black dressss omg.'

'Omg tuo mekko näyttää niin hyvältä hänen päällänsä', sanoi kolmas kommenteissa, kun taas toinen sanoi: '[Sinun] kasvosi, hiuksesi, mekkosi, kaikki on niin täydellistä. Toinen sanoi: 'Rakastan ulkoasua.'

  Se näki hänen valmistautumassa'date night
Se näki hänen valmistautuvan 'treffiiltaan' ( Kuva: TikTok)
  Fanit kehuivat viimeaikaista videota
Fanit kehuivat viimeaikaista videota ( Kuva: TikTok)

Toinen kommentoi: 'Jumalani, tämä nainen on puhdasta kauneutta.' Seitsemäs henkilö vastasi videoon: 'Upea kuningatar menossa treffiiltaan. Glammi ja istuvuus näyttää hyvältä.'

'Kuvittele olevasi näin kaunis', lukee eräs vastaus. Toinen sanoi: 'Olet aivan upea.' Toiset kuvailivat Kylieta 'virheettömäksi', 'kauniiksi', 'kuningattareksi' ja toinen sanoi: 'Tapa'.

Kyliellä on yli 45 miljoonaa seuraajaa sosiaalisen median alustalla ja hän jakaa usein päivityksiä elämästään - mukaan lukien muutaman postauksen Lontoon vierailustaan ​​jo tällä viikolla.

Onko sinulla tarinaa myytävänä? Ota meihin yhteyttä osoitteeseen webcelebs@NEWSAM.co.uk tai soita suoraan numeroon 0207 29 33033.

Katso Myös: