Kym Marsh on virallisesti eronnut Jamie Lomasista, joten tässä on heidän rakkautensa ylä- ja alamäet

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kym Marsh ja Jamie Lomas

Kym Marsh ja Jamie Lomas kaksi vuotta sitten(Kuva: Sarah Powell)



Vain muutama minuutti Kym Marshin avioeron jälkeen hän kertoi maailmalle, että hänellä oli 'PARAS aamu'-hänen entinen aviomiehensä oli jo LA: ssa 23-vuotiaan mallin kanssa.



Ehkä sopiva lopetus usein tuliseen suhteeseen, jossa on enemmän ylä- ja alamäkiä kuin Lee Ryan -suositusmittari. Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2008, mutta he olivat hämmentyneitä huijaussyytöksistä, riveistä ja valitettavasti lapsen menetyksestä.



Huolimatta romantiikan palauttamisesta viime vuonna ja avioliitosta syyskuussa, Corrie -näyttelijä Kym päätti hakea avioeroa, vedoten Jamien epäsäännölliseen käyttäytymiseen.

Tässä katsomme taaksepäin heidän suhdettaan:

Kym Marsh ja Jamie Lomas

Kym Marsh ja Jamie Lomas vuonna 2009 (Kuva: PA)



Brunette Kym tapasi Jamien ja alkoi julkisesti seurustella Jamie Lomasin kanssa joulukuussa 2009, kun hänen avioeronsa entisestä EastEnder -tähdestä Jack Ryderistä myönnettiin.

Kun he erosivat, he antoivat lausunnon, jossa sanottiin, että se oli 'sovinnollista ja he pysyvät ystävinä' ja että kukaan muu ei ollut mukana - vaikka avioeropapereissa Kym myönsi aviorikoksen kuuden vuoden avioliiton aikana näyttelijän kanssa.



Sitten vuonna 2010 pariskunta oli innoissaan, kun entinen Hear’Say -laulaja Kym tuli raskaaksi - mutta vain 21 viikon kuluttua hän alkoi synnyttää, koska hänen ruumiinsa hylkäsi vauvan. Archie kuoli muutama minuutti syntymän jälkeen.

Liverpool-ottelu tänään televisiossa

Heidän suhteensa kiristyi, kun he menettivät poikansa Archien, mutta he selvittivät ongelmansa ja toivottivat ensimmäisen lapsensa - tyttären nimeltä Polly - tervetulleeksi maaliskuussa 2011.

& apos; United for UNICEF & apos; juhlaillallinen 2010 - Manchester

Vuonna 2010 pari oli kihloissa (Kuva: PA)

Huhtikuussa 2012 Kym jäi pyörimään, kun Jamie kuvattiin sängyssä toisen naisen kanssa Leedsissä vietetyn yön jälkeen. Vain kolme kuukautta myöhemmin heidän ilmoitettiin jakaneen väliaikaisesti ja perheen koti saatettiin myyntiin.

ant mcpartlin vauvan määrä

Pariskunta näytti sitten korjaaneen erimielisyytensä ja menivät naimisiin syyskuussa 2012. Mutta vain vuosi avioliiton huhuista ilmeni, että Kym, 37, oli ollut viiden kuukauden suhteessa Corrie-tähti Oliver Mellorin, 32. kanssa. .

Väitetyn suhteen sanottiin tapahtuneen aiemmin tänä vuonna, kun Jamie oli Amerikassa etsimässä työtä. Ei ole selvää, jatkuuko se sen jälkeen, kun Jamie sai entisen alkoholistin huijaavan aviomiehen Jaken roolin BBC: n saippua EastEndersissä.

FAMEFLYNET - Julkkikset imperiumin avajaisissa Liverpoolissa

FAMEFLYNET - Julkkikset imperiumin avajaisissa Liverpoolissa (Kuva: FameFlynet)

Lokakuussa Kym soitti poliisille, kun Jamien väitettiin lentäneen humalassa raivoon löydettyään väitteet hänen vaimonsa pettäneen.

Kym soitti 999-puheluun, kun EastEnders-näyttelijä kääntyi hänen puoleensa myöhäisillan räjähdyksen aikana heidän kotonaan. Hän soitti Coronation Streetin tuottajille ja lähetti heidän matkapuhelimensa lauantaiaamuun ja vaati heitä antamaan hänelle sen näyttelijän puhelinnumeron, joka lopetti Streetin huhtikuussa.

Kirjoitus oli seinällä ja Kym haki avioeroa - se myönnettiin tänään 60 sekunnin kiistattomassa kuulemisessa.

Katso Myös: