Lady Rolling Stone: Anita Pallenberg - uskomaton, karismaattinen ja kaunis nainen, joka keitti Keith Richardsin

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Keith Richards ja Anita Pallenberg Swinging Sixties(Kuva: Eric Harlow/)



työnantaja maksoi minulle liikaa

Anita Pallenberg oli todella rypistyneiden vaaleiden hiustensa, mustien ripsiensä, virtaavien huiviensa ja hippihattujensa ansiosta todellakin kaikkien rock -poikien äiti.



Varmasti kahden Rolling Stonesin, Brian Jonesin ja Keith Richardsin rakastaja ja kolmannen, Mick Jaggerin, rakastaja, hän oli alkuperäinen 1960 -luvun It -tyttö ja museo maailman kuuluisimmalle bändille.



Mutta näyttelijä ja malli, joka on kuollut 73 -vuotiaana, oli paljon enemmän kuin pokaalin tyttöystävä tai ryhmä.

Hän oli Lady Rolling Stone - loistava, karismaattinen ja dekadentti tyylikuvake, joka muotoili populaarikulttuuria ja laittoi seksin ja huumeet rock and rolliin.

Hänen juoma- ja huumehyökkäyksensä olivat niin legendaarisia, että hänet kutsuttiin naiseksi, joka keitti Richard Keithin.



Muistuttaessaan ensimmäistä tapaamistaan ​​kitaristi Keith, jonka piti olla hänen kumppaninsa 12 vuotta ja heidän kolmen lapsensa isä, sanoi: Hän tiesi kaiken ja osasi sanoa sen viidellä kielellä.

Anitaa kutsuttiin naiseksi, joka keitti Richard Keithin (Kuva: Getty)



Hän pelotti housut jalalta.

Ystävä Marianne Faithfull, Mick Jaggerin tyttöystävä, sanoi, että paha Anita oli melkein yksin muuttanut kivet pop-tähdistä kulttuurikuviksi. Hän oli uskomattomin nainen, jonka olen tavannut elämässäni, Marianne sanoi.

Häikäisevää, kaunista, hypnoottista ja ahdistavaa. Muut naiset haihtuivat hänen viereensä. Hän puhui outoa italialais-germaanista-Cockneyn slangia, joka sekoitti hänen syntaksinsa surrealistiseen fragmenttiin, mikä on osa hänen synkkää vetoomustaan.

Mutta Anitan glamourin elämä heiluvan kuusikymmentäluvun ytimessä muuttuisi sydänsuruksi, kun huumeet tekivät veronsa.

milloin äänestyspaikat aukeavat

Anita mallina Pariisissa, Roomassa ja New Yorkissa (Kuva: NEWSAMpix)

Anita syntyi Saksan miehittämässä Roomassa tammikuussa 1944. Hänen isänsä oli italialainen matkatoimisto ja taiteilija, ja hänen äitinsä oli saksalainen sihteeri. Anita osallistui saksalaiseen sisäoppilaitokseen ja tuli sujuvaksi viidellä kielellä.

Mutta hän karkotettiin 16 -vuotiaana ja aloitti mallinnuksen ensin Pariisissa ja Roomassa ja myöhemmin New Yorkissa. Hän opiskeli myös lääketiedettä ja graafista suunnittelua, mutta ei koskaan suorittanut tutkintoa.

Vuonna 1965 ystävä vei hänet Stones -konserttiin Münchenissä ja he hiipivät kulissien taakse. Anita tarjosi bändeille hajautusta, ja Brian Jones kutsui hänet hotellihuoneeseensa.

Brian Jones kutsui Anitan hotellihuoneeseensa Rolling Stones -keikan jälkeen (Kuva: Getty)

He pysyivät yhdessä kaksi vuotta, mutta molemmat ottivat paljon LSD: tä, mikä teki Jonesista vainoharhaisen ja pahoinpitelyn.

Marokossa vuonna 1967 Keith näki Brianin lyövän Anitaa. Hän laittoi hänet autoonsa ja vei hänet Englantiin, jossa he asuivat yhdessä. Jones kuoli kaksi vuotta myöhemmin.

Keith muistutti myöhemmin: Pidän korkeatasoisesta naisesta. Ja Anitan kanssa tiesit ottavasi valkyrian - hän päättää, kuka kuolee taistelussa.

Mick Jaggerin sanottiin kunnioittavan Anitan mielipidettä bändin musiikista (Kuva: Getty)

12-vuotias poika kuoli 64-onnettomuudessa

Hänellä oli todellinen vaikutus bändiin. Mick kunnioitti hänen mielipidettään tarpeeksi, että Beggars Banquet -levyn kappaleet sekoitettiin uudelleen, kun hän kritisoi niitä. Hän lauloi myös taustalaulua Sympathy for the Devil -kappaleessa. Keithin henkivartija Tony Sanchez kuvasi Anitaa kuin elämänvoimaa, niin voimakasta naista, niin täynnä voimaa ja päättäväisyyttä, että miehet nojautuivat häneen.

Jo Bergman, Stonesin PA vuosina 1967–1973, sanoi: Anita, Mick, Keith ja Brian olivat The Rolling Stones. Hänen vaikutuksensa oli syvällinen.

Mutta elämä kivien kanssa paheni, kun niistä tuli rahantekokone. Anita pidettiin poissa studiosta ja näki vähän Keithiä, joten hän alkoi toimia uudelleen.

Anita, kuvassa Noel Gallagherin kanssa, roikkui kallion ympärillä. vie väkijoukkoa hänen vanhempiin vuosiinsa (Kuva: John Ferguson/)

kylie jenner silloin tällöin

Hän oli Barbarella, Jane Fonda, vuonna 1968 ja samana vuonna näytteli rinnalla Mick Jagger Performance.

Heidän huhuttiin, että heillä oli suhde kuvauspaikalla, minkä Anita aina kiisti, vaikka Keithin sanottiin nukkuneen Mickin tyttöystävän Mariannen kanssa.

Anita soitti myös sairaanhoitajaa Candyssä Marlon Brandon kanssa. Omaelämäkerrassaan Life Keith sanoi, että Brando sieppasi hänet yhden yön ja luki hänen runonsa ja, jos tämä epäonnistui, yritti vietellä Anitan ja minut yhdessä. Mutta he antoivat edelleen ensimmäisen lapsensa Marlonille vuonna 1969,

Kolme vuotta myöhemmin heillä oli tytär Dandelion Angela ja vuonna 1976 poika Tara Jo Jo, joka kuoli keuhkokuumeeseen 10 viikolla.

Marianne Faithfull sanoi, että Anita oli 'uskomattomin nainen, jonka olen tavannut elämässäni' (Kuva: Jim Benett/)

Keithin äiti vaati sitten Angelan kasvattamista kotonaan Kentissä, kun taas Anita ja Keith kasvattivat Marlonia tien päällä.

Anita oli aina pysynyt Keithin viinan ja huumeiden helvetin korottamisen mukana. Mutta kun he alkoivat käyttää heroiinia, hän jätti hänet pois. Hän kirjoitti: Yritin siivota monta kertaa, mutta en Anita.

Vuonna 1977 Keith pidätettiin Torontossa hallussaan heroiinia. Molemmat menivät kuntoutukseen. Se toimi hänelle, mutta ei hänelle.

frankie poultney ja david merimies

Se ei ollut vain alkuperäinen Stones Anita, jonka kaverit olivat - tässä hän on Ronnie Woodin kanssa vuonna 2007 (Kuva: Getty)

Vuonna 2008 Anita väitti, että häntä ja Keithiä erottivat asianajajat, jotka pitivät häntä huonona vaikuttajana. Vuonna 1978 hänet perustettiin New Yorkin taloon, jotta Marlon voisi aloittaa koulun. Hän meni palasiksi. Hänen paino nousi 13: een, koska hänen ulkonäönsä tuhosivat juomat ja huumeet.

Vuonna 1979 hänet pidätettiin epäiltynä murhasta, kun Scott Cantrell, 17, ampui itseään päähänsä sängyssään Keith -aseen avulla.

Cantrellin, heidän maamiehensä, sanottiin olevan seksisuhde Anitan kanssa. Kuolema todettiin myöhemmin itsemurhaksi huolimatta huhuista, että hän ja Anita pelasivat venäläistä rulettia. Hän sanoi myöhemmin: En tuntenut mitään. Se on yksi huumeiden ja juomien ihmeistä.

Anita juhlatytönsä, malli Kate Mossin kanssa vuonna 2010 (Kuva: Getty)

Mutta Marlon oli ollut talossa tuolloin, ja se osoitti Anitan ja Keithin suhteen loppuneen. Anita muutti takaisin Lontooseen, missä vuonna 1987 hän lopulta siirtyi kuntoutukseen. Hän käänsi elämänsä ja suoritti muodin ja tekstiilin tutkinnon 1990 -luvulla.

Kriitikot sanoivat, että hänen jatkonäyttely oli tyylin voitto päihteiden väärinkäytöstä, mutta Anita päätti vastustaa suunnittelijan uraa. Hän sanoi: En pidä muotimaailmasta. Se on liian ilkeää, liian repimistä, liian vaikeaa.

Hän palasi näyttelijäksi ja teki vielä kuusi elokuvaa. Vuonna 2001 hän esiintyi Absolutely Fabulous -elokuvassa ja pelasi paholaista Marianne Faithfullin rinnalla jumalana.

Anitan myöhemmät vuodet käyttivät Chelseassa sijaitsevan jako -osuutensa hoitamista ja kahden lapsenlapsensa, 20- ja 16 -vuotiaiden, palvomista.

Courtney Love kysyi kerran, saisiko hän koskaan plastiikkakirurgiaa, ja Anita sanoi: Rakas, olin kaunein nainen 17 maassa. Tykkään olla ruma!

Viime vuonna Anita sanoi: Olen valmis kuolemaan. Nyt olen yli 70 -vuotias ja rehellisesti sanottuna en uskonut eläväni yli 40 -vuotiaana.

Katso Myös: