Kannettavan tuuletin tekee outoa ääntä? Se voi ylikuumentua - korjaa se

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

Turhautunut mies

Jos kannettava tietokone aiheuttaa ongelmia, se saattaa ylikuumentua(Kuva: Getty)



Kysyimme Ben Skidmorelta, elektroniikkainsinööriltä Käynnistä projekti uudelleen , neuvoja ylikuumenemisen kannettavan tietokoneen käsittelyyn:



1. Käytä kannettavaa tietokonetta pöydällä

Älä!



Älä käytä kannettavaa tietokonetta sylissä tai sängyssä. Se on suunniteltu jäähdyttämään alhaalta. Jos se on pöydällä, sen alla on aina ilmarako.

parhaat lomapuistot uk

2. Pidä se yksinkertaisena

Tietokone tuottaa lämpöä toimiessaan. Jos se työskentelee kovasti, se tuottaa enemmän lämpöä - ja jos teet viisi asiaa kerralla, se tulee vielä kuumemmaksi. Tutki, onko käynnissä jotain, jonka ei pitäisi olla - kuten haittaohjelma tai virus.

3. Pöly puhallin

Fanit ovat usein täynnä nukkaa ja pölyä. Pyyhi tuuletin vanhalla siveltimellä, päästäksesi kaikkiin yksittäisiin aukkoihin.



greg james haastattelee ellie gouldingia

Voit myös puhdistaa sen hooverilla - kuten tämä video JayBrokers osoittaa.

4. Avaa kannettava tietokone

Donald Sinden esitteli valtavan suurennuslasin

Sinun on ehkä tarkasteltava sitä tarkasti avataksesi sen (Kuva: NEWSAMpix)



Jos tuuletin ylikuumenee edelleen, voit avata kannettavan tietokoneen ja puhdistaa tuulettimen. Useimmilla kannettavilla tietokoneilla voit etsi vaiheittainen opas, jossa on kuvia tai videoita .

Asioiden avaaminen näinä päivinä on erityinen haaste, koska valmistajat ovat tehneet paljon vaikeuksia. Ne voivat piilottaa ruuvin tarran alle.

Tarvitset yleensä pienen ruuvimeisselin kannettavan tietokoneen avaamiseen - kokeile jalokiviruuvitalttaa tai elektronista ruuvimeisselisarjaa. Ole lempeä ja työskentele oikealla voimalla. Puhdista tuuletin, kunnes se on pölytön.

carly rae jepsen vuotanut kuvia

Useimpien tietokoneiden sisällä on jäähdytin, jota kutsutaan jäähdytyselementiksi. Joskus tämä voi olla erittäin pölyistä ja vaatii puhdistusta. Tämä voidaan tehdä huolellisesti muutamalla yksinkertaisella työkalulla. Voit selvittää lisää tämä opas ja tämä opas .

Oletko huolissasi kannettavan tietokoneen erottamisesta?

Muista, että jos avaat kannettavan tietokoneen, saattaa olla vaikeuksia saada se uudelleen koottua.

angelina jolie itsensä vahingoittaminen

Jos haluat oppaan, tutustu korjaan sen . Se on kuin yhteisö, jossa ihmiset asettavat oppaita siitä, mitä he korjaavat.

Tai voit ottaa kannettavan tietokoneen mukaan meidän kaltainen tapahtuma . Jos tiedät mitä tarvitaan, se on helppo tehdä.

On paikkoja, joissa voit korjata kannettavan tietokoneen, mutta jotkut niistä veloittavat paljon tai eivät korjaa sitä kunnolla. Varmista, että olet käynyt kaupassa ensin.

Katso Myös: