Laurence Fox harkitsi henkensä ottamista katkeran avioeron aikana Billie Piperin kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Laurence Fox sanoi harkitsevansa henkensä ottamistaan ​​katkerassa avioerotaistelussa Billie Piperin kanssa.



41-vuotias näyttelijä-jonka kiistanalainen esiintyminen kyselytunnissa tammikuussa sai yli 250 valitusta-jäi vajaaksi, kun hänet erotettiin lapsistaan ​​Winstonista, 11 ja kahdeksanvuotias Eugene, vuoden 2016 jaon keskellä.



The handmaid's tale kausi 3 uk

Itsemurhaa harkittaessa hän selitti: Ei avioliitossa. Jälkeenpäin.



Ei avioliiton romahtamisen surusta, vaikka olin surullinen, koska näet sen
epäonnistuminen.

Mutta yhtäkkiä se, että en ollut perheesi lastesi kanssa joka päivä, oli se asia, joka lähetti minut rajan yli, ja minulla varmasti oli varmasti ajatuksia siitä, mitä järkeä on elää?

Laurence Fox ja Billie Piper kävivät katkeran avioeron (Kuva: Getty Images)



Kuvittelen, että jokainen avioero on samanlainen. On paljon paskoja ylhäällä näiden asioiden takia, hän lisäsi.

1244 enkelinumeron merkitys

Tummalla huumorilla hän nauroi kertoessaan Sunday Timesille: Mutta sitten eräs erittäin viisas ihminen sanoi minulle: 'Älä ylitä itseäsi, kultaseni - hän olisi innoissaan.'



Hän väitti olleensa huolissaan siitä, ettei hän saa nähdä lapsiaan nimettömien väitteiden perusteella, jotka hänen mukaansa oli esitetty väärin.

Laurence Fox aiheutti kiistaa esiintymisellään kyselytunnilla (Kuva: Dave Benett/Getty Images for Walpole)

Laurence Fox on paljastanut synkimmät hetkensä Billie Piperistä eron aikana (Kuva: WireImage)

Myönsi, että hänellä oli kauheita tappeluja entisen vaimonsa kanssa, joiden aikana hän huusi leikata! kuten ohjaaja, hän sanoi haavansa sataprosenttisesti Billie, 37, mutta totesi, ettei hän koskaan rikkonut hampaitaan.

Lewisin näyttelijä, joka sanoi olevansa erostaan ​​emotionaalisessa mielessä, tapaa nyt toimittajaa Madeline Grantia, joka esiintyi hänen kanssaan kyselytunti -paneelissa.

BBC -esityksen aikana hän kutsui yleisön jäsentä rasistiksi, koska hän leimasi hänet valkoiseksi, etuoikeutetuksi mieheksi.

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Hänen silloinen tyttöystävänsä jätti hänet ja hän otti unilääkkeitä unettomuuden vuoksi, peläten uransa puolesta ja aiheuttamalla paljon stressiä perheelleen.

miksi niall lähti rakkaussaarelta

Hänen kälynsä, The IT Crowdin Richard Ayoade, joka on naimisissa sisarensa Lydian kanssa, sanotaan olleen raivoissaan hänelle.

Richard kieltäytyi auttamasta sosiaalisessa mediassa, jossa näyttelijä sai kuolemantuhoja. Mutta Laurence sanoi, että halkeama on parantunut.

Hän väitti myös, että hänet erotettiin 40 000 puntaa vuodessa Harrow'sta seksin harrastamisesta tanssilattialla kuudennen muodon pallollaan.

Katso Myös: