Lion King -fanit voivat käydä tosielämän Pride Rockissa Disney-elokuvateemalla

Afrikka

Horoskooppi Huomenna

Pride Rock kuvataan vuoden 1994 versiossa(Kuva: Disneyn/Ruckasin toimittamat kuvat Kuvat Ruckaspictures@btconnect.com Toimisto (Iso -Britannia): 01322 861777 Matkapuhelin (Iso -Britannia): 07742164 1)



Lion King -fanit, ole valmis lisäämään upouusi safariloma ämpäriisi heti.



Safari-kokoelma juhlii Disneyn tulevaa live-action-uusintaversiota ikonisesta elokuvasta uudella Kenian reitillä, joka tarjoaa välähdyksiä Simban ja hänen ystäviensä maailmaan.



Mukana retki tosielämän Pride Rockiin, joka inspiroi Disneyn animaattoreita.

Itse asiassa saat jopa yksityisen oppaan Robert Carr-Hartleylta, joka oli mukana alkuperäisen vuoden 1994 elokuvan luomisessa.

Hän oli animaatioryhmän opas tutkimussafarillaan ja auttoi Pumbaan luomisessa sekä jakoi kenialaisia ​​sanontoja - mikä johti lopulta Hakuna Matatan kunniaan.



Kerran elämässä alkava loma alkaa yöpymisellä Nairobin maailmankuulussa Kirahvikartanossa, jossa kotimaisten kirahvien laumat yhdistyvät vieraiden kanssa aamiaiseksi ja teetä varten, ja he usein kaulaavat ikkunoista jakamaan maukkaita herkkuja.

Leijonakuningas

Se on lopullinen matka Lion King -faneille



Vaeltele pihapiirin läpi ja voit nähdä Pumbaan ja hänen ystävällisten syylisuojiensa perheen, jotka vaeltelevat vapaasti metsän pyhäkössä.

michael jackson kemiallinen kastraatio

Seuraavaksi matkasuunnitelmassa on lyhyt lento Laikipiaan, kahden yön yöpymiseen Borana Lodgeen - samaan paikkaan, jossa Disney -animaattorit yöpyivät.

Kirahvikartano Nairobissa (Kuva: moniste)

Voit kiivetä tosielämän Pride Rockin huipulle ja nauttia näkymistä kaikkialta, missä valo koskettaa.

jesy nelson ennen leikkausta

Borana Lodge (Kuva: Borana Lodge)

Sitten se siirtyy horisontin pääaltaaseen, jossa, vaikka et saa vierailuja Mufasan hengestä, voit varoa jännittäviä villieläimiä, jotka kokoontuvat tänne. (Sisältää nuo ärsyttävät hyeenat!).

Vierailtuaan Borana Lodgessa, josta on upeat näkymät maisemalle, se jatkaa Samburuun kahdeksi yöksi The Safari Collectionin Sasaabissa, lähellä Buffalo Springsia ja Samburun kansallispuistoa.

Käy tosielämän Pride Rockissa (Kuva: peilinäytön kahva)

Etkö vain malta odottaa kuninkaaksi? Saat jäädä ylellisyyden syliin marokkolaistyylisissä huoneissa, joissa on valtava ulkoilmakylpyhuone ja oma pulahdusallas, sekä näkymät kohti Kenian vuorta.

Sillä välin opit kaiken Mufasan, Simban ja Nalan historiasta tutkiessasi leijonan suojelukeskusta, jossa voit myös vierailla Ewaso Lion Warriorsissa.

Voit vierailla Pride Rockin inspiraatiossa (Kuva: Borana Lodge)

Shivani Bhalla on kehittänyt suojelualoitteen auttaakseen Samburun sotureita tulemaan lionien lähettiläiksi heidän yhteisöissään, samalla kun ne lisäävät tietoisuutta suojelusta ja kannattavat rauhanomaista rinnakkaiseloa leijonien ja villieläinten kanssa.

Täällä Robert myös opettaa vieraille leijonien jäljittämistä ja tunnistamista sekä oppia lisää ekosysteemin kukoistamisesta.

Nauti peliajosta Masai Marassa (Kuva: AWL Images RM)

salaisuus (tv-sarja)

Saat myös viettää yön tähtien alla lentävässä leirintäkokemuksessa, jossa voit yrittää havaita menneisyyden suuret kuninkaat & leos & apos; astrologinen tähtikuvio.

Lopuksi se jatkaa Masai Maraan kahdeksi yöksi Sala's Campissa, jossa pysyt leijona -alueen sydämessä, kun nautit peliajoista ja uskomattomista näkymistä.

Valitettavasti edes hyeenat eivät naura hintalapulle.

Safari Collectionin Lion King -safari alkaa 23 458 puntaa neljän hengen perheelle.

On syytä huomata, että tämä sisältää kaikki majoituksesi täysihoidolla, peliasemat, aktiviteetit, säilytysmaksut, Robert Carr-Hartleyn yksityisopastuksen, Kenian sisäiset lennot ja maantiekuljetukset, mutta se tekee silti suuren loukkauksen talousarvioon.

Vieläkö kiinnostaa? Saat lisätietoja osoitteesta Safari Collection -sivusto .

Lue lisää

Afrikan lomat
Uskomattomia safarimajoja Saga Holidays & apos; Afrikan reittejä Prinssi Harryn ja Meghanin Afrikan matkat Parhaat Big Five -safarikohteet

Katso Myös: