Lisa Armstrongin Deuce -bändikaveri, joka auttaa häntä parantumaan Ant McPartlinista, jakautui ... aseharjoittelulla

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

He ystävystyivät ensimmäisen kerran osana popkvartettoa Deucea vuonna 1994.



Ja yli kaksikymmentä vuotta myöhemmin Lisa Armstrong pystyy edelleen luottamaan pitkäaikaisen ystävänsä Craig Youngin tukeen.



Näyttelijästä, 43-vuotiaasta laulajasta, on tullut emotionaalinen kainalosauva yksinäiselle meikkitaiteilijalle, joka yhä karkottaa romahtaneesta avioliitostaan ​​Ant McPartlinin kanssa.



Sen jälkeen kun uutiset hänen shokisuhteestaan ​​Ann Marie Corbettin kanssa katkesivat, viime viikolla Lisa on hakenut tukea vaaleatukkaiselta naamalta.

holly willoughby tanssii jäällä

Itse asiassa hän halusi paeta kotimaisesta draamastaan ​​ja matkusti äskettäin 5000 mailia ollakseen hänen kanssaan Los Angelesissa, missä hän asuu kumppaninsa Michael Di Girolamon kanssa.

Yhdessä he ovat nauttineet kaivatusta ilosta lievittääkseen hänen emotionaalista kipuaan.



(Kuva: Nick Tansley)

Ensin hän vei hänet Tactical Black -nimiselle ampumaradalle, joka tahattomasti merkitsee, että hänen on poistettava osa vihastaan.



Siellä he poseerasivat kuvia ja heiluttivat ampuma -asekokoelmaa.

Kapeisiin farkkuihin, valkoiseen paitaan ja siihen sopiviin kouluttajiin pukeutunut Lisa poseeraa leikkisästi kädellään 9 mm: n pistoolilla.

Vaikka ilme kasvoillaan viittaa siihen, että se on kaikkea hauskaa ja leikkiä.

'Kiitos @tacticalblackla opettamaan meille aseiden hallinnan perusteet ', Craig kirjoitti. 'Sääntö numero 1: Oletetaan aina, että ase on ladattu.'

Instagram

Kelly jätti bändin vuoden 1995 lopulla, ja hänet korvasi Amanda Perkins (kuvassa Youngin kanssa) (Kuva: REX/Shutterstock)

Sitten lauantaina hän jakoi heistä hetken vaellusta LA: n Runyon Canyonin läpi, joka on kuuluisa julkkisrattaistaan.

romanttisia paikkoja Isossa-Britanniassa

Hän kuvitteli sen: 'Aamulento on hyväksi sielulle. Puhdistaa mielen ja saa sinut tuntemaan kiitollisuutta ympäröivästä maailmasta! #parhaat ystävät'.

Selfiessä Lisa näyttää huolettomalta hymyillen kameralle.

Yksi fani jopa kommentoi: 'Rakasta tätä kuvaa ja rakasta, että näytät molemmat niin onnelliselta'.

Ant ja Lisa erosivat viime vuonna (Kuva: Getty Images Europe)

Hän seurustelee nyt heidän entisen PA Anne-Marie Corbettin kanssa

Tämän jälkeen Lisa halusi jakaa lisätietoja yksityiskohdistaan ​​Kalifornian hyvistä ajoistaan ​​ja twiittasi uudelleen viestin, jossa he viittasivat tanssimiseen paikallisessa diskobaarissa.

Craigin esitys tanssilattian keskellä oli tekstitetty: 'Rakasta hyvää boogiea 80 -luvun musiikkiin'. Hän lisäsi hashtagin '#hesthegreatestdancer'.

Oletettavasti napsautuksen otti Lisa itse, joka todennäköisesti katkaisi joitain omia liikkeitään.

Lisa ei tietenkään ole ainoa entinen Deuce -tähti, jonka Craig on tietysti pitänyt yhteydessä. Hän tapasi myös äskettäin Kelly O Keefen, joka oli alkuperäinen laulaja.

ashley graham laihtuminen

Hän lähetti kuvan mini-jälleennäkemisestä ja kirjoitti sen tekstiksi: 'Kymmenessä vuodessa hän tuotti kauniin ketjupyörän nimeltä Jesse. Erittäin kohtelias ja älykäs lapsi. '

Ei ole selvää, onko hän edelleen yhteydessä Liverpudlian Paul Holmesiin.

Katso Myös: