Steve Irwin ja vaimo Terrin kaunis rakkaustarina ja kuinka hän pitää hänen perintönsä hengissä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Steve Irwin meni naimisiin luonnontieteilijä Terri Rainesin kanssa 29 vuotta sitten tänään, ja heidän rakkaustarinansa on ikuinen.



Krokotiilimetsästäjä -tähti kuoli traagisesti vuonna 2006, kun häntä pisti sydämen läpi päänsärky, kun hän kuvasi dokumenttia.



Nykyään hänen leskensä Terri Irwin täyttää lähes kolme vuosikymmentä siitä, kun hän solmi solmun televisiotähden kanssa vuonna 1992 ja aloitti yhden kuuluisimmista ja rakastetuimmista perheistä televisiossa.



Rakkautta ensisilmäyksellä

Amerikkalaissyntyinen luonnontieteilijä, luonnonsuojelija ja kirjailija Terri tapasi Steven vuonna 1991, kun hän oli kiertämässä villieläinten kuntoutuslaitoksia Australiassa, ja Australian eläintarhan virallisen verkkosivuston mukaan-jonka Irwinin perhe omistaa-se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Steve ja Terri rakastuivat ensi silmäyksellä

Steve ja Terri rakastuivat ensi silmäyksellä (Kuva: Moviestore/REX/Shutterstock)

Pariskunta oli molemmat 20 -vuotiaita, kun he tapasivat, ja Terri muisteli aiemmin olleensa vakuuttunut siitä, että Stevella oli jo ollut tyttöystävä, koska hän vaikutti täydelliseltä mieheltä.



Hän sanoi: 'Emme olleet todellisia nuoria, kun tapasimme. Mutta Steve oli 29 -vuotias ja minä 27 -vuotias, ja ensimmäinen asia, jonka luulet, on, että hän on luultavasti parisuhteessa. & Apos; Mutta en tiennyt, miten sanoa: 'Hei, me tapasimme juuri. Oletko parisuhteessa? & Apos;

Heidän ensimmäinen tapaamisensa ei sujunut niin sujuvasti kuin Terri toivoi, sillä Steve esitti hänelle ilkeän kepponen, kun hän kertoi hänelle, että hänen koiransa todella otti hänet.



Terri selitti: Luulen, että hän tavallaan aisti sen, joten hän sanoi: 'Haluatko tavata tyttöystäväni?'

'Tunsin vain olevani täysin murskattu.

'Ja sitten hän huusi:' Hei, Suey! ' ja tässä tulee tämä pieni koira, Suey. Menin, puomi! Ei tyttöystävää! & Apos; '

Perheen perustaminen

Rakastumisensa jälkeen pari sitoi solmun seuraavana vuonna vain neljän kuukauden sitoutumisen jälkeen ja he saivat kaksi lasta yhdessä - tytär Bindi, nyt 22, ja poika Robert, nyt 17.

He olivat innoissaan perheen perustamisesta yhdessä

He olivat innoissaan perheen perustamisesta yhdessä

Steve oli omistautunut isälleen lapsuudelleen, ja aiemmin heittäytyi Terrin päälle makeassa videossa, jonka hän nauhoitti pian poikansa Robertin syntymän jälkeen.

Australian luonnonsuojelija sanoi, että hän ja Terri olivat molemmat innoissaan toivottaneet kaksi lasta yhdessä.

Hän sanoi: Olen sairaalassa ja Terri työntää ja työntää ja se on vaikeaa. Ja se on vaikeaa. Ja joka tapauksessa, bang! Nosta hänet ulos ja minä nostin hänet ylös, ja hän on pieni kaveri, ja minä laitan hänet Terrin rintaan ja me äskettäin istumme.

Ja sillä hetkellä, juuri sillä hetkellä, näin valon. Koko ajan kuulet, että olet kuin: 'Minä pyydän krokotiilejä, pelastan villieläimiä, teen tätä ja teen sitä.' Mutta kun Bindi syntyi, minulla oli sama tunne nyt pienen Bobin kanssa. Sama tunne kuin: 'Siksi minut pantiin tänne. & Apos;'

Steve jakoi myös toiveensa pikkulapsilleen kuoleman sattuessa.

Arsenal vs Tottenham -kanava
Pariskunta tyttärensä Bindin kanssa

Pariskunta tyttärensä Bindin kanssa

Hän lisäsi: 'Koska voisin olla kuollut huomenna, joten tarvitsen näiden kavereiden tulla ulos mahdollisimman nopeasti. Joten tämän pienen kaverin on saatava crocsit Bindin kanssa. '

Steven perintöä jatketaan

Steven traagisen kuoleman jälkeen vuonna 2006 Terri on omistanut elämänsä kasvattaakseen lapsiaan ja pitääkseen Steven perinnön elossa jatkuvan työnsä ansiosta Australian eläintarhassa.

Ja Terri on väittänyt, ettei koskaan tapaa enää, koska Steve oli hänen sielunkumppaninsa.

Hän sanoi: Olen vain yksinäinen Steveä kohtaan. Minusta tuntuu, että meillä oli se sielunkumppani. Ja sen jälkeen kymmenen vuoden aikana en ole seurustellut tai edes ajatellut sitä. Koska en pelkää olla yksin.

On todella vaikeaa olla ilman Steveä. Olen vain yksinäinen Steveä kohtaan, jos siinä on järkeä.

Steve olisi niin ylpeä Bindistä ja Robertista

Steve olisi niin ylpeä Bindistä ja Robertista (Kuva: Bindi Irwin/Instagram)

Tunsin aina Stevea, jos en olisi mennyt naimisiin Steven kanssa, en olisi mennyt naimisiin.

Maaliskuussa Terristä tuli isoäiti ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hänen tyttärensä Bindi ja hänen miehensä Chandler Powell ottivat vastaan ​​tyttären nimeltä Grace Warrior.

Ja vaikka Steve ei valitettavasti ollut paikalla tyttärensä naimisiin tai oman perheen perustamiseen, Bindi on sanonut päättäneensä opettaa tyttärelleen kaiken kuuluisasta isoisistään.

Hän sanoi: Isäni olisi ollut paras isoisä. Vitsailen aina, että jos hän olisi vielä täällä, emme koskaan näkisi vauvaamme, koska hän ottaisi hänet kaikenlaisiin seikkailuihin!

Bindi toivotti äskettäin tervetulleeksi ensimmäisen lapsensa aviomiehensä Chandlerin kanssa

Bindi toivotti äskettäin tervetulleeksi ensimmäisen lapsensa aviomiehensä Chandlerin kanssa (Kuva: Chandler Powell/Instagram)

'Haluan varmistaa, että tyttövauvamme tuntee isäni ja onneksi meillä on monia dokumentteja ja valokuvia, joita voimme jakaa hänen kanssaan.

- Luulen, että hän tulee mielellään katsomaan kuvamateriaalia isästä, joka työskentelee kaikenlaisten eläinten kanssa ja oppii hänen perinnöstään.

MM-TV-ohjelma 2018

Steven perintö elää myös Robertin kautta, joka sanoi, että perhe haluaa muistaa ja kunnioittaa häntä ehdottomasti kaikessa, mitä teemme.

Saat viimeisimmät julkkisuutiset suoraan postilaatikkoosi

Salaisista riidoista ja seksikkäistä skandaaleista suurimpiin showbiz -otsikoihin - tarjoamme päivittäisen annoksen juoruja.

Saat tietoa suosikkijulkkiksistasi päivittäisellä uutiskirjeellämme, joka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi ilmaiseksi.

Voit rekisteröityä täällä.

Puhuessaan Gracen syntymän jälkeen teini sanoi: Minusta on todella erikoista, että perheenä saamme muistaa hänet, kunnioittaa häntä kaikessa mitä teemme. Ja varmista, että tämä perintö ei koskaan kuole koskaan, riippumatta siitä.

'Ja nyt kun uusi pieni villisoturi ottaa vastuun, hän olisi vain mielettömän innoissaan. En voi edes kuvitella. Se olisi hämmästyttävää!

Katso Myös: