Liverpoolin voittajat ja häviäjät, kun Roberto Firmino käsittelee Jürgen Kloppin ja Fulhamin ongelman

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Aleksandar Mitrovic hämmästytti Liverpoolin ahdinvärillä, kun Fulham ansaitsi tärkeän pisteen Valioliiga kauden avaus Craven Cottagessa lauantai-iltapäivänä.



956 enkelinumeron merkitys

Serbialainen teki puskua ja laukoi rangaistuspisteestä, kun valkoiset johtivat kahdesti vastaan Liverpool Darwin Nunez tasoitti ensin Redsin ja Mohamed Salah tasoitti myöhemmin pisteet.



Jurgen Klopp erosi Sadio Manen kanssa kesällä ja korvasi hänet 85 miljoonalla punnalla Nunezilla, joka aloitti lauantain ottelun penkiltä, ​​kun taas Roberto Firmino johti Liverpoolin linjaa. Päätös kolahti saksalaiselle valmentajalle ensimmäisellä puoliajalla ja on antanut hänelle paljon ajateltavaa. Tässä 2-2-tasapelin voittajat ja häviäjät.



Häviäjät

Roberto Firmino

Brasilialainen on ollut jalokivi Liverpoolin kärkikolmikossa läpi Kloppin aikakauden.

Firmino on johtanut linjaa joissakin Liverpoolin tärkeimmistä peleistä. Hän on käynnistänyt Kloppin Gegenpressin sulkemalla puolustajia ja yllyttämällä kierroksia pelissä.



Parin viime vuoden aikana hänen vaikutusvaltansa on hieman heikentynyt, kun hän on kokenut verkon perään osumisen yhä vaikeammaksi tehtäväksi. Hänet yhdistettiin äskettäin muuttoon Juventus, mutta Klopp sulki tämän nopeasti pois.

  Roberto Firminolla oli unohdettava peli Liverpoolille
Roberto Firminolla oli unohdettava peli Liverpoolille ( Kuva: Getty Images)

'Bobby on meille ratkaiseva, tämän joukkueen sydän ja sielu, tapa, jolla pelasimme viime vuosina, oli mahdollista vain Bobbyn ansiosta', sanoi Liverpoolin manageri. – Siksi olen todella iloinen, että hän pystyi harjoittelemaan suurimman osan ajasta täällä esikaudella tähän mennessä.



melissa george kotona ja poissa

'Kaikki näyttää todella hyvältä, joten olen täysin kunnossa. Bobbyn laadusta ei ole epäilystäkään. Muualla nähdään, kuinka tämä vuosi menee, mutta hän on meille välttämätön.'

Klopp aloitti Firminoa vastaan Fulham lauantaina hänen ennätyskirjansa sijasta, ja se osoittautui huonoksi päätökseksi. Niin paljon, että se on antanut saksalaisille paljon harkittavaa eteenpäin.

Firmino on toiminut vuosia väärässä yhdeksässä, mikä vaatii hänen pudotusta syvälle, mutta lauantaina brasilialaisen sijoitus ei vain tungottanut Liverpoolin keskikentän, mikä vaikeutti Thiago Alcantaran ja muiden. tuottamaan tuon vähän taikuutta.

Hän oli myös hidas eteenpäin, kun Jordan Henderson tarttui Salahin ja Luiz Diasin kummallakin laitalla syvältä pelaamiin ristiin.

Klopp vaihtoi Firminon Nuneziin toisella puoliajalla ja vaikutus oli välitön. Uruguaylainen hyökkääjä pysyi yhdeksännellä sijallaan pelin kehittyessä hänen takanaan ja oli siten oikeassa paikassa antaa potkut kotiin, kun Salah valitsi hänet.

Ilman Sadio Manea Liverpoolin on löydettävä maaleja jostain, ja jos Klopp on valinnut suoraan Firminon ja Nunezin välillä, niin jatkossa on vain yksi voittaja.

Thiago Alcantara

Monet ovat neuvoneet Thiagoa lähtemään Liverpooliin tällä kaudella ja heillä on muistettava kampanja löydettyään jalkansa viime kaudella, ja espanjalainen saattaa hyvinkin tehdä tämän.

michael sheen aisling bea

Mutta Craven Cottagessa lauantaina keskikenttäpelaajalla oli unohdettava ottelu.

Thiago pelasi vain yhden puoliajan sen jälkeen, kun hänet pakotettiin keskeyttämään takareisivamman vuoksi hetkiä tauon jälkeen. Klopp on jo vahvistanut, että se ei näytä hyvältä entiselle Bayern-miehelle ja on ehdottanut, että Liverpool saattaa joutua tekemään uuden sopimuksen.

Ennen loukkaantumistaan ​​Thiago kamppaili päästäkseen peliin Lounais-Lontoossa ja huomasi olevansa syrjäytynyt Joao Palhinhan ja muiden kanssa. kiusattiin Liverpoolin keskikenttäkolmesta ja jätti heille vähän tilaa toimia.

Pakotettu siirto itse asiassa edusti Liverpoolia tulosten näkökulmasta, kun Harvey Elliott korvasi Thiagon ja venytti Redsin keskikenttää.

Tämä yhdistettynä Nunezin säilyttämiseen keskikentän ja hyökkäyksen välillä antoi Trent Alexander-Arnoldille mahdollisuuden päästä mukaan ja loihtia Salahille mahdollisuuden, joka puolestaan ​​nosti Uruguayn maalin.

Voittajat

Aleksandar Mitrovic

Hän ei voi tehdä sitä Valioliigassa. Sitä on kaikilla Viserrys kertoo sinulle. Mutta lauantaina Mitrovic hiljensi epäilijät ryntästämällä yhtä divisioonan parhaista joukkueista.

Nälkäinen ja todistettava viime kauden ennätysmestaruushyökkääjä pääsi umpikujasta ja aiheutti Virgil van Dijkille päänsärkyä 90 minuutiksi.

koiran lonkkadysplasian leikkaus maksaa uk
  Aleksandar Mitrovic teki maalin kahdesti Fulhamille Liverpoolia vastaan
Aleksandar Mitrovic teki maalin kahdesti Fulhamille Liverpoolia vastaan

Mitrovic selvästi rakastaa pelin fyysistä puolta, eikä hän aikonut antaa Van Dijkin dominanssin hämmästyttää häntä. Sen sijaan hän nautti haasteesta kilpailla hänen kanssaan.

Serbialainen hyökkääjä on aina ollut huipputoimija, mutta ei ehkä ole käyttänyt mahdollisuuksiaan huippusarjassa. Tällä kaudella hän näyttää laihemmalta, paremmalta ja nopeammalta, ja lauantaina hän oli liian onnellinen todistaakseen tietävänsä missä tahansa divisioonassa verkon takaraja.

Mohamed Salah

Liverpool näytti kaipaavan Manea suuria jaksoja lauantaina, kun Salah kamppaili päästäkseen peliin, mutta ei kestänyt kauan, kun egyptiläinen muistutti maailmaa, miksi hän on kiistatta liigan paras.

Salah on tottunut varastamaan kiitosta ja se, että hän ei pelannut lauantaina uransa parasta peliä, mutta onnistui silti maalin ja syöttöpisteen avulla, kertoo hänen hyvästä kyvystään.

Liverpool on kokenut paljon muutoksia huipulla viime kausien aikana, kun Salah on selvinnyt tehokkaasti kahdesta lakkokumppanistaan.

  Mohamed Salah nappasi myöhään tasoitusmaalin Liverpoolille Fulhamia vastaan
Mohamed Salah nappasi myöhään tasoitusmaalin Liverpoolille Fulhamia vastaan ( Kuva: Julian Finney/Getty Images)

Ja vaikka valokeila on ollut uusissa pojissa nähdäkseen, kuinka he sopivat tähän uudennäköiseen Liverpool-hyökkäykseen, sitä ei ole oikeastaan ​​mietitty, mikä vaikutus tällä on ollut Salahiin.

Hyökkääjillä tiedetään olevan hyvät työsuhteet tiettyihin jalkapallokentällä oleviin henkilöihin, ja Manella ja Salahilla oli kilpailuetu, joka nosti toisen suuruuteen.

nigel farage ferrero rocher

Salahilta vie väistämättä jonkin aikaa löytääkseen jalkansa tällä uudella Liverpool-joukkueella samalla tavalla kuin Nuneziltakin menee täydelliseksi Kloppin pelaajaksi. Mutta se, että hän on edelleen tavoitteissa tämän siirtymän aikana, on osoitus tähdestä, joka hän on.

Katso Myös: