Lloydsin ja Halifaxin asiakkaiden on vaikea kirjautua sisään erääntyneinä maksuina

Lloyds

Horoskooppi Huomenna

Asiakkailla on vaikeuksia kirjautua sisään(Kuva: REUTERS)



Lloydsin ja Halifaxin asiakkaat ovat valittaneet, että heillä on tänään ongelmia verkko- ja mobiilipankkien käytössä.



Pankit & apos; tilasivulla lukee, että palvelut toimivat 'normaalisti', mutta se ei ole estänyt ihmisiä siirtymästä sosiaaliseen mediaan valittamaan ongelmista.



'Mitä sovellukselle tapahtuu ... ei toimi UUDELLEEN', One kirjoitti Lloydsille Facebookissa.

Toinen lisäsi: 'Internet -pankkisi on poissa käytöstä ja puhelinkeskus katkaisee minut jatkuvasti.'

Kolmas twiittasi: 'Kuun ensimmäinen päivä, laskut maksettavaksi, Internet -pankkitoiminta on poissa käytöstä - samoin mobiilisovellus.'



Halifaxin asiakas lisäsi Twitterissä: 'Olen yrittänyt tavoittaa sinua tunnin ajan puhelimitse ja verkossa. Kumpikaan ei toimi. Haluan vain selvittää c/korttini nykyisen saldon. Tämän ei pitäisi olla näin vaikeaa. Verkkosivusto kaatuu jatkuvasti, eikä automaattinen puhelinlinja kerro saldoasi. '

Toinen lisäsi yksinkertaisesti: 'Tiedätte, että kukaan ei voi käyttää pankkiaan, eikö?'



Ihmisillä on ongelmia sovelluksen kanssa (Kuva: Getty Images/Blend Images)

zara tehty chelseassa

Lloyds ja Halifax julkaisivat myöhemmin päivityksiä Twitterissä ja kirjoittivat: 'Tiedämme, että joillakin teistä on tällä hetkellä ongelmia verkkopankissa.

'Olemme pahoillamme tästä. Pyrimme saamaan sen takaisin normaaliksi pian. '

Mutta jotkut asiakkaat eivät olleet liian vaikuttuneita.

'Inhoan olla töykeä tai kiirehtiä sinua, mutta tarvitsen todella pääsyn tarkistamaan rahani, koska minun on lähetettävä rahaa äidilleni', yksi twiittasi.

'Voitteko kertoa meille, mistä on kysymys, koska monet meistä kysyvät nyt. Kiitos.'

Lloyds Bank on ehdottanut kiertämistä aiemmin (Kuva: Getty)

Aiemmin jotkut asiakkaat ovat onnistuneet kiertämään Lloydin verkkosivuston ongelmat siirtymällä sen yrityspankkisivuille.

Helen watson russell watson

Lloyds on lähettänyt aiemmin viestin, jossa sanotaan, että ihmiset, joilla on vaikeuksia päästä Internet -pankkisivuilleen, voivat päästä sisään yrityspankkisivujensa kautta.

Pankit lähettivät tämän viestin asiakkaille Twitterissä kesäkuussa 2018:

Voit kirjautua Internet -pankkiin käymällä [tässä] linkissä , valitse 'Kirjaudu sisään' oikeassa yläkulmassa ja valitse 'Henkilökohtainen' tai 'Business'. ''

Jos sinulla on edelleen ongelmia, voit yrittää noutaa puhelimen. Lloyds & apos; verkkopankin asiakaspalvelunumero on 03453000116 , Halifax on 0345720 3040.

Jos et halua soittaa numeroon 03 (joka voi maksaa enemmän joissakin suunnitelmissa), voit soittaa 01733 232030 sen sijaan Lloydsille ja 0113242 1984 joukkueelle Halifax.

Lloyds tarjoaa myös erilaisia ​​palveluja Puhelinpankin palvelu , eli voit tarkistaa saldot, maksaa laskut ja paljon muuta puhelimitse.

lazio 17 vuotias

Sinun on rekisteröidyttävä, jotta voit käyttää sitä (joka voi kestää muutaman päivän), mutta rekisteröitymisen jälkeen voit soittaa numeroon 03453 000 000 tai 01733 347 007.

Siellä on täydellinen luettelo Lloydsin yleiset ja hätäpuhelinnumerot täällä ja Halifaxin asiakasnumerot täältä .

Jos tarvitset vain yksinkertaisen saldon tarkistuksen, minkä tahansa pankkiautomaatin pitäisi pystyä näyttämään se näytöllä.

Jos tämä ei riitä ja ne ovat edelleen auki, voit suunnata haaraan.

Sinä pystyt etsi lähin Lloydsin konttori tai pankkiautomaatti täältä ja sinun Selvitä, onko paikallinen Halifax -haara avoinna täällä.

Katso Myös: