John McCririckin ahdistava ennuste kuolemastaan ​​aavemaisessa viimeisessä haastattelussa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Vain kuukausia ennen traagista kuolemaansa John McCririck teki ahdistavan tarkan ennustuksen omasta kuolemastaan.



Legendaarinen hevosurheilun asiantuntija kuoli valitettavasti heinäkuussa 2019 79 -vuotiaana salaisen taistelun jälkeen syöpää vastaan.



milloin on musta perjantai 2020

John, joka muistetaan lämpimästi hänen kahdesta surullisen kuuluisuudestaan ​​Celebrityssä ja Ultimate Big Brotherissa, huolestutti faneja yhden viimeisen tv -esiintymisensä aikana.



Vaikka hän antoi hilpeitä näkemyksiään BB -talouden asukkaista Bit On The Siden paneelina lokakuussa 2018, huolestuneet katsojat olivat järkyttyneitä hänen 'laihastaan ​​ja heikkoudestaan'. ulkomuoto.

Kun huoli kasvoi hänen terveydestään, John jatkoi rohkeasti tänä aamuna väittäen, ettei hän 'kuole' vaan oli laihtunut kolme kiveä - kuukautta ennen viimeistä haastatteluaan.

Hän kertoi Phillip Schofieldille ja Holly Willoughbylle, että hän oli kamppaillut tammikuussa vakavan flunssan kanssa, minkä vuoksi hän oli täysin litteä eikä pystynyt puhumaan kolmeen kuukauteen.



John McCririck avasi laihtumisensa tänä aamuna - yksi koi ennen viimeistä haastatteluaan (Kuva: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

'Se oli todella kamalaa. Olet heikentynyt ja käytät antibiootteja. He eivät voineet parantaa mitään. Minulla oli rintainfektio, mutta olen toipumassa. '



John paljasti yrittäneensä laihduttaa joka tapauksessa ennen kuin hän sairastui influenssaan, kun hän lähti äkillisesti Channel 4 Racingista vuonna 2013.

Myönnettyään tuntevansa olevansa 'masentunut', hän selitti: 'Herään nyt aamulla ja luulen, että minulla on katsottavana Jeremy Kyle ja This Morning. Mutta ei tarkoitusta elämässä. Se on kauheaa.

- Olen työskennellyt elämässäni joka päivä 50 vuotta. Koskaan ei ole jäänyt päivän töitä väliin.

- Mottoni elämässä on, että työ on etusijalla ennen kaikkea muuta. Koska et voi huolehtia perheestäsi, jos et ole töissä.

'Kun sinulla ei ole tätä tarkoitusta elämässäsi, sinusta tuntuu, että sinulta puuttuu jotain.'

John selitti päättäneensä laihduttaa menettäessään työnsä Channel 4: llä (Kuva: Lehdistöjärjestö)

Sydäntäsärkevästi John jatkoi sanomalla, ettei hän uskonut koskaan palaavansa täyteen terveyteensä.

'En voi hyvin. Kun olet 78 -vuotias, et koskaan toipu täysin. En odota ”, hän kertoi juontajille.

'Sanon kaikille: aseta itsellesi tavoite. Jos et voi hyvin ja olet sairas tai sairaalassa, aseta itsellesi tavoite, jonka saavutat esimerkiksi kolmen kuuden kuukauden kuluttua. On tavoite, kunnianhimo, ajaa. '

Sitten viimeisen haastattelunsa aikana muutama viikko myöhemmin marraskuussa John teki jäähdyttävän ennustuksen omasta kuolemastaan.

Entinen kilpa-asiantuntija myönsi, ettei hän odottanut näkevänsä toista kesää.

John teki ennätyksen laihdutuksestaan ​​tänä aamuna (Kuva: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

'Elämä on tyhjää. En odota olevani elossa tällä kertaa ensi vuonna. Kysymys on luiskahtamisesta, hän sanoi Päivittäinen posti .

'' Kilpailu oli elämäni, mutta nyt kun lähden, ajattelen: & amp; Mitä minä teen täällä? & apos; Tunnen itseni dinosaurukseksi. Olet kadonnut sielu, joka vaeltaa ympäristössä, johon et enää kuulu ”, hän lisäsi.

Jotta viimeinen haastattelu olisi vieläkin järkyttävämpi, John paljasti, että hän oli jopa valmistanut vaimonsa Jennyn, jota hän hellästi kutsuu 'Pupuksi', kuolemaansa varten.

'Kun olen poissa, hän tietää tarkalleen mitä tehdä ja hän pärjää', hän lisäsi.

Väittäen, ettei hän halunnut hautajaisia, John paljasti, että hän oli kertonut Boobylle haluavansa polttohautauksen ja haudattavaksi Alexandra Parkin kilparadalle Pohjois -Lontooseen.

John McCririck ja vieras saapuvat Royal Ascotiin

John oli opettanut vaimoa Jennyä hänen kuolemastaan (Kuva: JOS)

John kuoli valitettavasti vain kuukausia myöhemmin perjantaina 5. heinäkuuta 2019 Lontoon sairaalassa lyhyen huonon terveydentilan jälkeen.

Hänen kuolemastaan ​​raportoitiin ensimmäisen kerran Racing Postissa, joka twiittasi: 'Surullista ilmoittaa, että legendaarinen kilparadioyhtiö John McCririck on kuollut 79 -vuotiaana.'

Roger Easterby, McCririckin läheinen ystävä yli 40 vuoden ajan, kertoi Racing Postille: '' Johnia kutsuttiin usein Marmiten kaltaiseksi, mutta uskon, että ihmiset todella pitivät hänestä. Hän oli ystävällinen, antelias ja tiesi aiheensa ulkopuolelta. '

Vasta kuolemansa jälkeen vaimo Jenny paljasti, että hän oli salaa taistellut syöpää vastaan ​​ennen kuolemaansa.

John McCririck ja vaimo Jenny McCririck, jolle hän antoi lempinimen 'Booby', Ascotissa vuonna 2017 (Kuva: Getty)

Jenny selitti, että lääkärit olivat löytäneet syöpäkasvaimen hoitaessaan Johnia sepsiksestä tammikuussa 2018, mutta päättivät pitää molemmat sairautensa salassa välttääkseen huomion.

Jenny paljasti olleensa liian heikko syövän torjumiseksi, vaikka hän oli 'uhmasi lääketieteen' voittaakseen sepsiksen.

'Syöpä oli pieni ja sinun pitäisi yleensä poistaa se, mutta koska hän oli niin sairas, hän ei voinut tehdä sitä. He sanoivat, että olisivat tappaneet hänet, jos olisivat tehneet leikkauksen ', hän kertoi The Sunille.

'Syöpä leviää ja aina kun hän sai immunoterapiaa, se jätti hänet yhä heikommaksi ja sitten saat infektion.

'Näin hän kuoli. Mutta meillä oli parhaat lääkärit. He tekivät kaikkensa.

Esittäjästä tuli Channel 4: n kilpapelaamisen kasvot yli kahden vuosikymmenen ajan (Kuva: PATRICK MCCANN / EPA-EFE / REX)

Jenny vaati, että Johnin rakkaus sikareihin ei ollut syyllinen keuhkosyöpään, ja sanoi viettäneensä viimeiset tunnit sairaalassa liimattuina televisioon.

'Menisin ulos koirien kanssa, mutta hän seurasi aina urheilua - jopa sairaalassa, eilen, hän katsoi kaikkia telkkaria', hän lisäsi.

`` Hän katsoi niin paljon Jeremy Kyleä, että se sai minut hulluksi. ''

Jenny paljasti myös, kuinka Johnin äkillinen poistuminen Channel 4: stä kahden vuosikymmenen kilpailun jälkeen vaikutti hänen terveyteensä.

John oli huolissaan Big Brother -faneista Bit On The Side -esityksen aikana (Kuva: Kanava 5)

Hän väitti, että hän oli amerikkalainen, kun hänelle kerrottiin, että hänet erotettiin vain muutama minuutti ennen virallisen lehdistötiedotteen lähettämistä.

Raivoissaan hänen erottamisestaan ​​John oli vienyt entiset työnantajansa tuomioistuimeen syyttäen heitä ikävystymisestä.

Hän vaati 3 miljoonan punnan vahingonkorvausta, mutta menetti asian ja otti askeleen taaksepäin parrasvaloista.

'John oli järkyttynyt. Hän sanoi minulle, ettei hän voisi elää ilman sitä. Luulen, että silloin alkoi romahdus. Hän tunsi olevansa tuhottu, Jenny myönsi.

*Big Brother: Parhaat ohjelmat, joita koskaan esitetään seuraavan kahden viikon aikana, sunnuntaisin-torstaisin klo 21.00 E4: llä.

Katso Myös: