Love Island 2022 -riidat paljastuvat, kun tämän vuoden tähdet laskeutuvat katkeraan sanasotaan

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Rakkauden saari on päättynyt toiseksi vuodeksi, mutta näyttää siltä, ​​​​että niitä on vielä jäljellä huonoa verta tiettyjen saarilaisten välillä .



lowri turner kaksoset syntyneet 2013

ITV2:n katsojat seuraavat jokaista sarjaa, kun kilpailijoiden välillä puhkeaa raivokkaita riitoja, jotka haluavat löytää rakkauden huvilassa ja lunastaa 50 000 punnan palkinnon.



Jotkut riidat aloitti esityksessä ja ovat jatkuneet sen jälkeen, kun saarelaiset oli heitetty pois huvilasta. Muut olivat ilmeisesti piilossa katsojilta kunnes kilpailijat palasivat kotiin ja pystyivät kaatamaan pavut.



Tässä tarkastellaan vuoden 2022 Love Islandin tähtien tämänhetkisiä riitoja.

Kesä ja Coco

  Pakollinen luotto: Kuva: Jonathan Hordle/REX/Shutterstock (13071275cf)
Summer Botwe, Josh Le Grove, Billy Brown ja Coco Lodge'Love Island: The Reunion' TV Show, Series 8, London, UK - 07 Aug 2022
'Love Island: The Reunion' TV Show, Series 8, London, UK - 07 Aug 2022
Osa heidän räjähtävästään rivistään esitettiin Reunionissa ( Kuva: Jonathan Hordle/REX/Shutterstock)

Love Islandin vuosittainen jälleennäkemisen show joutui kaaokseen sen jälkeen, kun Casa Amorin pommien välillä syntyi riita Coco Lodge ja Kesä Botwe .

Tosi-tähdet järkyttyivät kiusallisen kohtaamisen aikana, johon osallistui Josh Le Grove, kun 27-vuotias Coco sanoi, että hän olisi voinut nukkua Joshin, 22, kanssa, kun heidät oli jätetty pois huvilasta. Hänen kommentit tulivat vaikka hänet liitetään Summeriin , 22.



Coco on sittemmin väittänyt muutama 'ilkeä' kommentti Hänestä ei esitetty, ja hän sanoi olevansa 'joukkoiltu'.

  Rakkauden saari's reunion show descended into chaos yesterday as Summer and Coco were caught in a huge row, and now one fan has worked out just why it all happened
Pariskunta vaikutti ystävälliseltä huvilassa ( Kuva: ITV)

Hän kertoi NEWSAM-lehdelle: 'Olen itku, joten jos joudun riitaan, itken sen jälkeen. En pidä siitä, että minua kiusataan, ja osa kommenteista oli ilkeitä, joita hän [Summer] sanoi.'



Puhuminen eteenpäin Instagram , Summer on kutsunut parin välistä tilannetta 'tylsäksi'. Hän kirjoitti: 'Minulla ei ole mitään sanottavaa tytöstä. Jos hän haluaisi sanoa jotain minulle suoraan, hän teki sen rinnalla.

'En kommentoi tätä tilannetta enempää, se on tylsää. Minulla on isompia ja parempia asioita huolehdittavana.'

Davide ja George

  George
George kaiveli Davidea näyttelystä lähtemisen jälkeen ( Kuva: George Tasker / Instagram)
  Toiminta Fire
Davide voitti sarjan Ekin-Sun kanssa ( Kuva: Instagram)

Love Islandin voittaja Davide Sanclimenti on herättänyt huhuja riidasta Casa Amor -tähden George Taskerin kanssa lopetti hänen seuraamisen sosiaalisessa mediassa sillä hetkellä, kun hän sai puhelimensa takaisin.

George, 23, oli päässyt lähelle Italian Stalinin kumppania Ekin-Su Cülcüloğlua ollessaan Casa Amorissa. Ekin-Sulla, 27, oli ilmeisesti 'viulu' Georgen kanssa, kun pariskunta jakoi sängyn surullisen kuuluisassa toisessa huvilassa.

George väitti Instagram-live-tilassa muiden hylättyjen kilpailijoiden kanssa: 'Hänen kätensä oli paikassa, jossa sen ei olisi pitänyt olla, minun käteni oli paikassa, jossa sen ei olisi pitänyt olla.'

  Davide suuttui katsottuaan kohtauksia Georgesta ja Ekinistä Casa Amorissa
Davide suuttui katsottuaan kohtauksia Georgesta ja Ekinistä Casa Amorissa

'Ei niin kauan, mutta raja meni yli, siinä kaikki, mitä sanon. Katso, olemme ystäviä, mutta en tajunnut, että ystävät tekevät niin, joten tiedätkö?'

Ekin-Su kuitenkin väitti, ettei parin välillä tapahtunut mitään, ja kertoi Capital Breakfastille: 'Siellä oli kuuma, ilmeisesti olemme molemmat viehättäviä ihmisiä ja olemme samassa sängyssä yhdessä. Mitään ei tapahtunut.'

Adam ja Jacques

  Vain toimitukselliseen käyttöön. Ei kaupallistamista. Ei kaupallista käyttöä
Pakollinen luotto: Kuva: ITV/REX/Shutterstock (13043392ad)
Adam ja Paige hymyilevät pariutuessaan'Love Island' TV show, Series 8, Episode 47, Majorca, Spain - 22 Jul 2022
Adam ja Paige menivät yhteen Jacquesin poistumisen jälkeen ( Kuva: ITV/REX/Shutterstock)

Se ei koskaan olisi ollut pelkkää purjehdusta välillä Adam Collard ja Jacques O'Neill , sen jälkeen kun 26-vuotias Adam oli pariutunut Paige Thorne sen jälkeen, kun Jacques poistui esityksestä.

Jacques, 23, oli sanonut odottavansa 24-vuotiasta ensihoitajaa huvilan ulkopuolella, mutta hän on nyt seurustelee onnellisesti Adamin kanssa .

Esityksen päätyttyä sekä Adam että Jacques lopettivat toistensa seuraamisen Instagramissa. Suoran lähetyksen aikana muiden kilpailijoiden kanssa Luca Bish , Jacques näytti myös pohtivan Adamin ja Paigen suhdetta.

  'Mitä mieltä olet Adamin ja Paigen suhteesta?
'Mitä mieltä olet Adamin ja Paigen suhteesta?'
  Paige oli yhdistetty Jacquesiin
Paige oli yhdistetty Jacquesiin ( Kuva: itv2)

'Ei, he näyttävät tulevan toimeen todella hyvin, he vaikuttavat erittäin onnellisilta yhdessä', Jacques sanoi sarkastisesti.

Luca lisäsi: 'Hyvä, että äiti hyväksyy', ennen kuin Jacques vastasi: 'Joo, hänen äitinsä näyttää todella pitävän Adamista, joten tiedät sen. Olen varma, että sunnuntai-illallinen menisi todella hyvin.'

Georgian julkkikset menevät seurustelemaan

Adam vastasi klippiin Viserrys , kirjoittaa: 'Nöyrä tappiossa lapsemme, leuka pystyssä x', kun hän julkaisi videon uudelleen.

Andrew, Tasha ja Jacques

  Rakkaussaari Reunion
7.8.2022
Dami Indiyah Ekin-Su Davide Tasha Andrew Gemma Luca
Tasha ja Andrew olivat toiseksi Rakkaussaarella ( Kuva: ITV)

Rugbypelaaja Jacques näyttää myös olevan sekaantunut finalistien väliseen kiistaan Tasha Ghouri ja Andrew Le Page .

Entinen kiinteistönvälittäjä Andrew, 27, ei seuraa Jacquesin Instagram Jacques ei myöskään seuraa Andrew'ta. Fanit huomasivat, että pariskunta ei seurannut toisiaan päivää sen jälkeen, kun Tasha, 23, oli myös lopettanut Jacquesin seuraamisen.

Malli piti myös postauksesta, jossa Jacquesia syytettiin kilpailijan kiusaamisesta.

  Jacques
Jacques on ilmeisesti pilkannut Tashaa ( Kuva: ITV)

Jacques näytti aiemmin pilkkaavan Tashaa virusvideolla, ja hänen isänsä räjäytti hänet. Äskettäin ilmestyi klippi, jossa Jacques tyrmäsi Tashaa hänen puheensa vuoksi finaalin aikana.

Videolla Jacques seuraa, kun viimeiset saarelaiset lupaavat rakkautensa toisilleen ja kun Tasha puhuu, hänen voidaan kuulla huutavan televisioon: 'Olet valehtelija, näyttelijä, ota vittuun.'

jamie watson jamie lynn spears

Tashan isä sanoi Twitterissä: 'Jotkut ihmiset kasvavat ja kypsyvät saarikokemuksestaan, toiset eivät. Se on mitä se on.'

Andrew ja Tasha ovat nyt lopettaneet Jacquesin seuraamisen sosiaalisessa mediassa.

Antigoni ja Ekin-Su

  Vain toimitukselliseen käyttöön. Ei kaupallistamista. Ei kaupallista käyttöä.
Pakollinen luotto: Kuva: ITV/REX/Shutterstock (12995771p)
Antigoni Buxton ja Davide Sanclimenti treffeillä.'Love Island' TV show, Series 8, Episode 17, Majorca, Spain - 22 Jun 2022
New Bombshell Antigoni Arrives in Paradise
Has Jay Got Eyes for Paige? Antigoni Goes Speed Dating
The Girls Host a Cocktail Party for a New Boy
Antigoni meni treffeille Daviden kanssa esityksen aikana ( Kuva: ITV/REX/Shutterstock)

Vaikka Ekin-Su ja Antigoni Buxton näyttivät olevan läheisiä ystäviä ollessaan yhdessä huvilassa, näyttää siltä, ​​​​että asiat kääntyivät pahimpaan käänteeseen Antigonin pudotuksen jälkeen saarelta.

Molemmat pommit olivat suosittuja huvilassa, ja he molemmat kiinnittivät katseensa Davideen. He näyttivät kuitenkin jättävän erimielisyytensä syrjään, ennen kuin 26-vuotias Antigoni äänestettiin pois esityksestä.

Ennen kuin Ekin-Su ja Davide julistettiin Love Islandin voittajiksi, Antigonin kerrottiin jakaneen useita 'suolaisia' kommentteja turkkilaisesta näyttelijästä.

  Antigone
Ekin-Su ja Davide jättivät Antigonin juhlat väliin ( Kuva: (Antigoni/Instagram)
  Tarkat kilpailijat julkistetaan parhaillaan
Ekin-Su ja Davide veivät kruunut kotiin ( Kuva: Jonathan Hordle/REX/Shutterstock)

Eräs kotkasilmäinen fani varoitti Ekin-Sua saaristoveljensä kiroavista sanoista Instagram-kommentissa, jossa luki: '@ekinsuofficial älä ole yhteydessä Antigoniin - hän on antanut suolaisia ​​haastatteluja sinusta kaikkialla.'

Ja näyttää siltä, ​​​​että Ekin-Su on samaa mieltä, koska hän piti kommentista. Toinen Love Island -fani twiittasi: 'Ja tämä on luultavasti yksi syy, miksi hän ei mennyt Antigoniin after party -tapahtumaan, me rakastamme nähdä sitä.'

Remi, Jacques ja Luca

  Remi
Remi on syyttänyt Jacquesia 'kiusaajaksi' ( Kuva: INSTAGRAM)
  Remi
Jacques ja Luca näyttivät pilkaavan häntä äskettäisellä videolla ( Kuva: INSTAGRAM)

Jacquesilla ja Remi Lambertilla oli kuulemma paljon riitoja Love Islandin aikana, kun Remi, 22, sanoi, että Jacques pilasi huvilakokemuksensa.

Luca on sittemmin joutunut riitaan äskettäisen Instagram Liven jälkeen. Remiksi teeskentelevä väärennetty tili kommentoi Luca ja Jacques -videota: 'Mitä te pojat sanotte minusta ja räppäristäni?'

Jacques sanoi: 'Sanoin, että se on todella hyvä, sinun pitäisi kääntyä ammattilaiseksi.' Sitten Jacques veti kasvonsa Lucalle ja he alkoivat nauraa.

Jakaessaan klipin Instagramissa Remi sanoi: 'En ole koskaan liittynyt heidän livenä, joten en itse asiassa kommentoinut. Väärennetty tili nimeltä remilamb0 teki.

  Luca
Jacques ja Luca lähentyivät näyttelyssä ( Kuva: ITV)

'En tiedä, miksi näillä miehillä on tällainen ongelma minun kanssani, heillä on selvästi vakavia ongelmia, jotka heidän on ratkaistava.

'Kaikki sanoivat, että valehtelin tavasta, jolla minua kohdeltiin tuossa huvilassa, mutta tämä on esimerkki siitä, mitä tapahtui ollessani siellä.

'En tiedä, miksi heitä ei potkittu ulos heidän käytöksensä vuoksi. Se ei ole pilaa, se on selviä merkkejä kiusaamisesta.'

Remi syytti Jacquesia pääyllyttäjänä, ja Luca oli hänen tärkein rohkaisijansa.

Hän lisäsi: 'Jacques sanoi huonoja asioita ulkonäöstäni ja tavastani puhua, kun taas Luca rohkaisi sitä.

Lynsey de Paulin hautajaiset

Katso Myös: