Love Islandin Nathalia 'pyyhkäisee Ekin-Sua' kiusallisella jälleennäkemishetkellä

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Rakkauden saari pommi Nathalia Campos on kuulemma 'yrittänyt pakottaa draamaa' voittajien välille Ekin-Su Cülcüoğlu ja Davide Sanclimenti Kuten he kuvasi jälleennäkemistä torstaina .



Vuotuisessa tapaamisessa Islanders kokoontuu viimeisen kerran pohtimaan sarjaa kokonaisuutena tämän vuoden jaksolla. asetettu olevan täynnä konflikteja .



Nathalia, 23, ja Ekin-Su, 27, putosivat huvilassa taistellessaan Daviden huomiosta.



Tuliset tytöt kohtasivat ennen kisaamista pannukakkukilpailussa – turkkilaisen näyttelijän voittaessa Daviden sydämen ja vatsan.

Sunnuntaina lähetettävän jälleennäkemisen aikana pariskunnalla oli vielä yksi kokki ja sanoi, että tämän kierroksen voittaja saa 27-vuotiaan Daviden.

 Natalia
Nathalia ja Ekin-Su ovat jo käyneet kokkailussa ( Kuva: ITV)

'Nathalia yritti pakottaa (taas) draamaa pannukakkuun, mutta se ei todellakaan ollut sen tunnelmaa', eräs yleisön jäsen kertoi. Aurinko .



He lisäsivät: 'He vitsailivat, että tämän kierroksen voittaja voittaisi Daviden lol. Mutta ei, kaikki saarelaiset valitsivat kummasta he ilmeisesti pitivät enemmän.

'Jay [Younger] palasi sekunneiksi pannukakkua B:tä varten.'



Uusi kokkailu tuli sen jälkeen, kun Davide herätti huhuja riidasta lopettaessaan Nathalian seuraamisen Instagram , kun hän sanoi, että hän flirttaili hänen kanssaan Ekin-Sun selän takana.

 Pari kohtasi toiseksi sijoittuneiden Gemma Owenin ja Luca Bishin haasteen
Pari kruunattiin Love Island 2022 -voittajaksi ( Kuva: Matt Frost/ITV/REX/Shutterstock)

Puhuessaan Capital breakfastista Nathalia vitsaili, että jos hän olisi saapunut huvilaan aikaisemmin, hän olisi päätynyt Davideen.

Hän lisäsi: 'Meillä ei ollut tarpeeksi aikaa, se on varma.

'Mutta siinä lyhyessä ajassa, jonka meillä oli, oli vähän katsekontaktia, flirttailua... Mutta he näyttävät hyvältä yhdessä, joten se on mitä se on.'

Huvilassa ollessaan Nathalia väitti, että hän ja Davide nauttivat 'flirttailusta'.

Italian Stallion lopetti myös George Taskerin seuraamisen hän paljasti hajottavansa Ekin-Sun ja Daviden nostamalla kannen siitä, mitä tapahtui peiton alla Casa Amorissa.

 23-vuotias puhui ennen kuin pariskunta voitti maanvyörymän viikonloppuna
George ja Ekin-Su jakoivat sängyn Casa Amorissa ( Kuva: ITV/REX/Shutterstock)

George on vakaasti sitä mieltä, että kaksikko kävi sekaisin, kun taas Ekin-Su kiistää edelleen Georgen version tapahtumista.

Kun George oli matkalla kuvaamaan tapaamista, George pyysi Instagram-seuraajiaan lähettämään kysymyksensä Q&A-istuntoon.

crawford vs khan uk aika

Eräs fani kysyi: 'Oletko lopettanut Islanderin seuraamista sen jälkeen, kun olet lähtenyt esityksestä?'

Davidelle suunnatussa näennäisen viekkaassa kaivauksessa hän käytti sivusilmähymiötä ja kirjoitti 'Ei', samalla kun hän näytti pyörittävän silmiään selfiessä.

Katso Myös: