Love Islandin tohtori Alex paljastaa sydäntäsärkevän syyn, jonka hän suostui näyttämään, ja pahoittelunsa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Tohtori Alex George myöntää ensimmäisenä olevansa kaukana Love Islandin arkkityyppisestä kilpailijasta, kun hän suostui osallistumaan TV: n suurimpaan treffisarjaan vuonna 2018.



Äskettäin lääketieteellisestä oppilaitoksesta Alex työskenteli pitkiä päiviä NHS -sairaalassa, kun ITV -tutkijat lähestyivät häntä Instagramissa - vaikka hänellä oli vain 200 seuraajaa.



Varauksista huolimatta Alex päätti ottaa mahdollisuuden kokeeseen ja jälkikäteen myöntää, että hänen kiinnostuksensa puute on luultavasti se, mikä erotti hänet muista toiveikkaista.



Vaikka hän ei ehkä ole löytänyt kestävää rakkautta huvilasta, Alexin luonnollinen ujous ja viehätys olivat virkistäviä hittejä katsojien keskuudessa ja hän purjehti viikoittaisten 'polkumyynnien' läpi. ennen kuin hän tekee lähtöpäivänsä viimeisinä päivinä.

jahdata anne hegerty

Sitten Alex onnistui siirtymään takaisin A&E -päivätehtäväänsä, työskennellessään Covid -pandemian läpi, ja hänet julkistettiin viime vuonna nuorten mielenterveyslähettilääksi.

Tohtori Alex George on kertonut uskomattomasta ystävästään, joka innoitti häntä ottamaan mahdollisuuden Love Islandilla ja auttoi muuttamaan hänen elämänsä (Kuva: PA)



Ennen Love Island -sarjaa 2021 Alex on myös yhdistänyt voimansa ITV: n kanssa tukeakseen heidän mielenterveyskampanjansa saadakseen katsojat puhumaan.

Hän myöntää, että hänen urapolkunsa on varsin vaikuttava henkilölle, joka jäi ensimmäisellä yrittämispaikallaan lääketieteelliseen kouluun epäonnistuttuaan kurssillaan vain kahdella pisteellä.



Love Islandin lanseeraus on nyt vain muutaman päivän päässä, ja Alex on jakanut tietoa siitä, miksi hän vaihtoi hätätilan Mallorcan huvilaan, ja neuvoista, joita hän antaa hermostuneille yksittäisille, jotka odottavat seuraavansa jalanjälkiä.

Alex sanoi, että Love Islandilla oli paine esiintyä, kun kamerat olivat 24/7 (Kuva: toimittanut WENN)

'Ilmeisesti kamerat ovat päällä ja tallentavat jatkuvasti ... mutta yritä vain olla uskollinen itsellesi ja kunnioittaa muita ihmisiä', sanoi Alex.

Tärkeintä on yrittää olla oma itsensä ja pitää kiinni arvoistasi ja uskomuksistasi.

'Ja varmista, että näyttelyyn osallistuminen on sinulle oikea asia. Jos olet huolissasi elämästäsi sen jälkeen tai miten se vaikuttaa uraasi, sinun on lopetettava ja mietittävä tarkkaan, mikä on parasta.

Älä ota sitä tai itseäsi liian vakavasti. Ja yritä nauttia siitä, hän lisäsi.

Tohtori Alex George

Tohtori Alex George palasi töihin Lewishamin sairaalaan Covid -pandemiassa ja pääministeri nimitti hänet äskettäin mielenterveyden suurlähettilääksi (Kuva: dralexgeorge/Instagram)

Vaikka monet hänen castmates, kuten Jack Fincham, Dani Dyer ja Georgia Steel, jatkoivat uransa vaikuttajina, Alex torjui tämän suuntauksen palaamalla työhönsä Lewishamin sairaalassa.

Ei koskaan ollut kysymys siitä, ettei palata, Alex sanoi. Minusta tuntui, että pysyin maadoitettuna ja voisin palata tekemään sen, mitä osaan parhaiten.

sinead o'connor hiuksilla

Pahoittelen vain esitystä siitä, että sanon itselleni, että rentoudun hieman enemmän ja yritän olla huolehtimatta niin paljon.

Mutta kaiken kaikkiaan nautin todella.

Itsensä tunnustava introvertti Alex sanoi, että esiintyminen ohjelmassa työnsi hänet ulos monilta mukavuusalueilta.

Puhuminen The Locker Podcast, Alex paljasti, kuinka hänen henkilökohtaisen elämänsä tragedia innoitti häntä ottamaan mahdollisuuden Love Islandilla huolimatta hänen epäonnistumisen pelostaan.

Tohtori Alex sanoi, että esitys työnsi hänet kokonaan pois mukavuusalueeltansa (Kuva: WENN / ITV2)

'Epäonnistumisen pelko on estänyt minua tekemästä asioita. Olen luonnollisesti hyvin introvertti ihminen.

- Kun olin nuorempi, pelkäsin aina asettaa itseni ulos ja mitä ihmiset saattavat ajatella, jos tein jotain väärin.

Tämä kaikki muuttui, kun minulla oli erittäin hyvä ystäväni yliopistossa nimeltä Freya ja hän oli hämmästyttävä lääkäri. Hänestä olisi tullut upea lääkäri. Hän oli mukana niin monissa hyväntekeväisyysjärjestöissä ja rehellisesti sanottuna vain hämmästyttävä ihminen ', Alex kertoi juontaja Natalie Morrisille.

Puhuessaan The Locker Podcastissa tohtori Alex kertoi ystävästään, joka inspiroi häntä liittymään ITV2 -treffisarjaan

- Mutta hän sai leukemian koulutuksessa. Hän kävi pitkän taistelun sen kanssa ja useita kemokierroksia ja eristyksissä valtavan ajan. Se oli kirjaimellisesti laatikko, jonka hänen täytyi jäädä, koska hänen immuunijärjestelmänsä oli niin heikko.

- Hän itse teki osan kokeistaan ​​eristäytyneenä. Valitettavasti huolimatta siitä, että hän sai luuydinsiirron, syöpä tuli takaisin ja hän kuoli

Mutta ennen kuin hän kuoli, hänen neuvonsa minulle oli elää elämää, hyödyntää mahdollisuutesi ja olla pelkäämättä asettua ulos.

'Se oli niin loistava neuvo. Ja koko 20 -luvun alun olen yrittänyt niin kovasti yrittää noudattaa tätä neuvoa.

Mitä enemmän epäonnistun nyt, ymmärrän, että se ei ole niin paha, luulen, tiedätkö mitä? Hyvä, siirry eteenpäin, siirrytään seuraavaan. & Apos; '

Todellisuus -tv -jaksonsa jälkeen Alex sanoi oppineensa olemaan ottamatta joitakin elämän epäonnistumisia liian vakavasti

Antaen käsityksen siitä, miltä nykyinen saaristoerä tuntee, kun he joutuvat lukkoon ennen laukaisua, Alex myöntää: 'Olin hyvin hermostunut.

'Olen introvertti, joten se oli valtava muutos tilanteeseen, johon yleensä asetan itseni.

En koskaan muutu, mutta haastan itseni selviämällä näistä asioista.

Oli vaikeaa siinä ympäristössä, kun kamerat olivat päällä koko ajan ja erittäin äänekkäiden ihmisten ympärillä.

He ovat hermostuneita. Useimmat ihmiset, jotka menevät ohjelmaan nyt, ovat hyvin tietoisia ohjelmasta ja haluavat odottaa.

Mutta hermoja tulee silti olemaan paljon, kun tiedät mihin laitat itsesi ja tiedät, että kritiikkiä tulee paljon.

Tietysti on myös jännitystä, se on jotain niin ainutlaatuista. Monet ihmiset eivät ole tehneet sitä, ja se on loistava tilaisuus kokeilla jotain erilaista.

Amber kuullut elon myskiä

Kuuntele Alexin avautumista siitä, miten hän käsittelee & epäonnistumisia & apos; Locker -podcastissa.

Hänen debyyttikirjansa Elä hyvin joka päivä: Suunnitelmasi onnelliseen kehoon ja mieleen on nyt saatavilla.

Katso Myös: