M&S uudistaa Sparks -kanta -asiakasohjelman kokonaan - ja ostoksesi voivat olla ilmaisia

Marks & Spencer

Horoskooppi Huomenna

M&S purkaa nykyisen Sparks -järjestelmänsä(Kuva: LightRocket Getty Imagesin kautta)



M&S käynnistää Sparks -kanta -asiakasohjelmansa torstaina 9. heinäkuuta - ja se voi tarkoittaa, että saat ostoksesi ilmaiseksi.



Uusi versio tulee sen jälkeen, kun asiakkaat ovat saaneet palautetta, että vanhat pisteet ja myyntitasot olivat hämmentäviä.



Torstaista lähtien Sparks tarjoaa välittömiä palkintoja, laajemman valikoiman hyväntekeväisyysjärjestöjä ja räätälöityjä henkilökohtaisia ​​tarjouksia.

Uusiin ominaisuuksiin kuuluu takuu, että yksi asiakas jokaisessa Ison -Britannian myymälässä palkitaan ostoksilla ilmaiseksi joka viikko, tuhansien puntien arvoiset lahjat asiakkaille sekä pienemmät asiakkaat kiitos ja herkut - Percy Pigs -pakkauksista apteekkikynttilöihin.

Kipinät vaihtuvat ensi viikolla



Uusi järjestelmä on myös ensin digitaalinen, sitä ylläpidetään päivitetyn M&S -sovelluksen kautta ja se on täysin integroitu verkossa.

Voit ladata Sparks -kortin sovelluksesta ja aloittaa ostokset heti, niin saat mahdollisuuden saada välittömän palkinnon - joko myymälässä tai verkossa.



Fyysisiä kortteja on edelleen saatavilla, mutta keskimääräiset palkinnot eivät ole sinulle räätälöityjä.

M&S tarjoaa myös kiitoslahjan uskollisimmille asiakkailleen, jotka laskeutuvat ihmisten M&S -sovellukseen 9. heinäkuuta.

Jeremy Pee M&S: stä sanoi: '' Digital First -lähestymistavan avulla se on yksinkertaisempi ja helpompi käyttää, mutta se myös rakentaa suhteitamme asiakkaisiin henkilökohtaisemman kokemuksen avulla.

'Olemme ruiskuttaneet uutta jännityksen ja arvon tunnetta ja parantaneet heidän rakastamiaan ominaisuuksia entisestään ja poistaneet samalla piste- ja tasojärjestelmän, joka oli heidän mielestään hämmentävä.

'Se tuntuu heti palkitsevammalta, ja asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että hyviä asioita tapahtuu joka kerta, kun he tekevät ostoksia kanssamme, voittamalla M & S -ostoskorin ilmaiseksi paikan päällä lahjoituksena heille tärkeimmälle tarkoitukselle.

Katso Myös: