Rosie Huntington Whitely + alasti tanssia = kolme minuuttia tuijotusta auki

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Rosie nauhat alasti tanssivideolle

Rosien alasti tanssi on yksi parhaista asioista, joita olemme koskaan nähneet tänään



Kaikki ajattelevat aina, mikä on täydellinen lahja naisille tänä ystävänpäivänä, mutta entä mitä pojat haluavat, vai mitä?



No, kerromme sinulle - he haluavat kaiken, mitä tässä videossa tapahtuu, eikä mitään muuta. OK, ehkä ei osa lopulta, mutta ehdottomasti kaikki palaset, joihin liittyy Rosie Huntington Whiteleyn riisuminen pelkäksi uskomattomaksi alusvaatteeksi, ennen kuin tartut Burberry -takkiin ja suuntaat miehesi työpaikalle.



Rosie saa luopua poikaystävänsä, jonka on työskenneltävä myöhään ystävänpäivänä (Kuva: agentti provokaattori)

rosie huntington whiteley tähdet alasti videossa

Kun hän on alasti ja tarkistanut itsensä (kuten sinäkin), Rosie päättää käydä miehensä työssä (Kuva: Youtube/Agent Provocateur)

Rosie tarttuu takkiin ja lähtee kiduttamaan huonoa, pahaa poikaystävää (Kuva: Youtube/Agent Provocateur)



Videolla - joka oli mainos agentti Provocateurille vuonna 2009 - Rosien nähdään yllättyvän poikaystävänsä pörröisillä alusvaatteilla ja sitovan hänet työtuoliinsa höyryävän levähdyksen vuoksi.

Mutta se ei ole kaikki hienoja uutisia-Devonissa syntynyt supermalli rankaisi poikaystäväänsä siitä, että hän oli hylännyt hänet ystävänpäivänä, lyönyt häntä kasvoihin ja jättänyt hänet sidotuksi silmällä ja housut kämmenessään.



Rosie kiipeää toimistoon vain vilkkuvalla macilla (Kuva: Youtube/Agent Provocateur)

Rosie rypistää takkiaan kasvoihinsa ja alkaa tanssia kuin seksikäs hullu nainen (Kuva: Youtube/Agent Provocateur)

Ja kun hän oli lyönyt häntä kasvoihin, Rosie astuu ulos - ilman housuja - ja jättää hänet siivoojalle (Kuva: Youtube/Agent Provocateur)

Sanoen, että useimmat pojat sietäisivät verenvuotoa huulten ja mummon puhdistusaineen saadakseen tämän hoidon 24 -vuotiaalta 14. helmikuuta. Helvetti, niin mekin. Jason Statham on onnekas kaveri.

Röyhkeä video voi olla kolme vuotta vanha, mutta kun otetaan huomioon, että Rosie on ollut ”iso aika” viimeisten kahdentoista kuukauden aikana, monet ihmiset ovat vielä kokematta hänen harjoittelunsa ilot. Pidä sitä varhaisena ystävänpäivän lahjana sinulle (olet tervetullut).

Katso Myös: