Man Cityn harjoituskenttätuomio tarjoaa katsauksen Erling Haalandin alkukauden muotoon

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ilkay Gundogan tietää voittajan, kun hän näkee voittajan - ja hän laskee Erling Haaland on räätälöity Valioliiga .



31-vuotias keskikenttätähti on Haalandin välitön naapuri Manchester City pukuhuone. Mutta huolimatta siitä, että Gundogan voitti Etihadissa yhdeksän päämestaruutta, mukaan lukien neljä Valioliigan kruunua, Gundogan ei näe tarvetta tarjota häntä kymmenen vuotta nuoremmalle jättimäiselle superhyökkääjälle mitään neuvoja.



Haalandin tavoin Gundogan teki nimensä Borussia Dortmundissa – eikä hän epäile, etteikö Cityn uusi 51 miljoonan punnan hyökkääjä olisi valmis kirjoittamaan itsensä Cityn kansanperinteeseen.



'Emme ole vielä puhuneet jalkapallosta. Hän istuu vieressäni pukuhuoneessa, joten puhuimme henkilökohtaisista asioista, mutta emme toistaiseksi jalkapallosta', hän selitti. 'Uskon, että joku hänen laadukkaastaan ​​ei todellakaan tarvitse neuvoja minulta. Hänen mentaliteettinsa puhuu puolestaan.

'Sillä oikealla mentaliteetilla hän ei aio kamppailla paljon sopeutuakseen englantilaiseen jalkapalloon. En todellakaan usko siihen. Hän näyttää todella terävältä. Hän tekee maaleja peleissä, joita pelaamme harjoituksissa.

– Voit nähdä, että hänellä on ehdottomasti nälkä ja halu tehdä maaleja. Hän nauttii siitä paljon, ja mielestäni se on myös yksi hänen tärkeimmistä ominaisuuksistaan.



– Hän saa itsensä paikoissa, joissa hän pystyy tekemään maalin, ja silloin on oikea mentaliteetti tehdä maaleja. Hänen fysiikkansa antaa meille enemmän joustavuutta. Meillä on vihdoin joku, joka voi osallistua ilmataisteluihin, joten se tuo paljon lisäarvoa joukkueellemme.

 Erling Haaland
Erling Haaland kamppaili Man City -debyyttinsä Liverpoolia vastaan ​​Community Shieldissä ( Kuva: Getty Images)

'Myös kentän ulkopuolella hän näyttää todella hyvältä kaverilta, joten ilmeisesti olemme erittäin kiitollisia, että hän on täällä.'



Gundogan oli pahoillaan nähdessään tähtien, kuten Raheem Sterlingin, Gabriel Jesusin ja Oleksandr Zinchenkon lähtevän Chelsea ja Arsenaali kesällä. Ja hän uskoo, että he tekevät kilpailijoistaan ​​vahvempia.

'Uskon todella, että he tuovat paljon lisäarvoa joukkueilleen. He tuovat jotain, mitä tällaiset joukkueet saattavat tarvita.

– He ovat kaikki voittanut Valioliigan useita kertoja. Heillä on kokemusta siitä, miten se tehdään, miten se tehdään, ja uskon, että he voivat välittää tämän kokemuksen eteenpäin tai ainakin johtaa linjaa.

Katso Myös: