Mies kehuu Timpsonia siitä, että tämä tarjosi hänelle työtä rikosrekisteristä huolimatta - nyt hän on manageri

Työoikeudet

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Jack Twigg)



Nuori mies on ylistänyt Timpsonia siitä, että hän antoi hänelle mahdollisuuden rikosrekisteristä huolimatta, ja nyt hänestä tulee myymäläpäällikkö.



Entinen rikoksentekijä Jack Twigg twiittasi jännityksestään keskiviikkona saatuaan tiedon, että hänet ylennettäisiin oman myymälän kanssa 12. huhtikuuta.



30-vuotias sanoi, että yritys tarjosi hänelle pelastusharjoittelua, kun hänellä ei ollut mitään viime lokakuussa-ja nyt hän ei voi odottaa aloittaakseen elämänsä uudestaan.

Se seuraa 'vuoristorataa' kolme vuotta sen jälkeen, kun auto -onnettomuus muutti rakennustyöstä valmistuneen tutkinnon vankilaksi yön yli.

Jackille, joka on työskennellyt koko pandemian ajan myymälöiden ollessa auki, yritys tarjosi töitä viime syksynä.



John Timpson, liikemies Timpsonin kenkäkaupan ja kenkäparannusten takana

John Timpson, yksi Timpson Shoe Shop And Shoe Mendersin takana olevista liikemiehistä (Kuva: REX)

Saatuaan uutisen Jack sanoi, että hän 'ei voi odottaa aloittaakseen' omassa myymälässään.



klubin juniorit nyt

'Kuusi kuukautta sitten minulla oli vaikeuksia löytää työtä rikosrekisterin kanssa. Timpson tarjosi minulle harjoittelijaroolin, joka muutti elämäni. Tänään minulle on kerrottu 12. huhtikuuta alkaen, että olen virallisesti sivuliikkeen johtaja, jolla on oma myymälä !! En malta odottaa, että pääsen alkuun ja pääsen johtajaksi! : D, 'Suur -Manchesterissa asuva Jack kirjoitti Twitterissä.

Hänen twiittinsä on saanut valtavan vetovoiman sosiaalisessa mediassa, ja monet yleisön jäsenet onnittelevat nuorta miestä elämänsä kääntämisestä.

'Hyvin tehty Pal, elämässä on sanonta, jota käytän niin paljon:' Jokaisella syntisellä on menneisyys ja jokaisella pyhällä on tulevaisuus. Toivotan sinulle menestystä ”, yksi henkilö twiittasi.

Toinen sanoi: 'Se on loistavaa! Suuret onnittelut, ansaitsette tämän. '

Vuonna 2018 Jack työskenteli harjoittelijana vankilamestarina, kun häntä syytettiin aiheuttamasta törmäystä päätielle.

'Se oli vain suolistoa ahdistava', hän kertoi The NEWSAMille.

kaloreita isossa macissa

- En ollut oikeassa henkisessä tilassa ja jouduin auto -onnettomuuteen. Elämäni muuttui täysin silmänräpäyksessä. Heräsin sairaalassa vakaviin vammoihin ', hän sanoi.

- Sen jälkeen minulla ei ollut mitään mahdollisuuksia hyvään uraan ja talon ostamiseen. Kuusi kuukautta myöhemmin minut tuomittiin loukkaantumisesta vaarallisesta ajamisesta. ''

Kaikki ovat tasa -arvoisia: lukkoseppä tunnetaan oikeudenmukaisesta kohtelustaan

Kaikki ovat tasa -arvoisia: lukkoseppä tunnetaan oikeudenmukaisesta kohtelustaan (Kuva: Ayrshire Post)

Vuonna 2020, 10 kuukautta neljän vuoden tuomiostaan, Jack vapautettiin HM Prison Oakwoodista Staffordshiresta ja alkoi rakentaa uudelleen elämäänsä.

Hänen puheissaan online -blogi , hän kuvaili vankilassa oloaan 'vatsavaivaiseksi kokemukseksi', joka pahensi hänen ahdistustaan ​​ja sisälsi paljon itkua.

Mutta valmistunut oppi nopeasti, että sen läpikäymisen salaisuus oli työn kautta.

'Sinun tarvitsee vain pakottaa itsesi etsimään tekemistä, olivatpa ne kuinka pieniä tahansa', hän sanoi. '' Minulla on mentori ja yleensä pidän itseni salassa. ''

Jack sai työpaikan vankilan työpajassa purkamalla teollisen kokoisia tietokoneita.

'Kun olet lopettanut yhden, teet toisen ja toisen ... se oli täysin mielenhäiriöistä', hän sanoi ja myönsi, että se oli 'pahin [työ], joka hänellä on koskaan ollut'.

sycamore gap robin hood

Mutta se auttoi häntä selviytymään vaikeimmista vuosistaan ​​työläisen kanssa, joka aikoo nyt pitää omaa kauppaa.

- Päästyäni vankilasta aloin hakea töitä, mutta minua lykättiin jatkuvasti. Se kesti vuoden. Lähetin lähes 200 hakemusta.

- Otin puntin Timpsonin kanssa. Lähetin sähköpostitse pomo James Timpsonille ja kerroin hänelle kamppailuistani.

'Sain päivän sisällä sähköpostin, jossa sanottiin, että James oli lukenut sähköpostini ja he ottivat minut yhteyttä paikalliseen myymälääni. Kahden kuukauden kuluessa olin jatkuvasti yhteydessä heihin aloittaakseni työn.

- Aloitin viime lokakuussa harjoittelijana. Tartuin siihen molemmin käsin ja omistauduin todella siihen.

'Päätin kattaa esimieheni ja sitten kaksi kauppaa. Kerroin heille, että olin todella kiinnostunut oman myymälän pitämisestä - enkä voi uskoa, että se todella tapahtui. '

Jack työskentelee nyt yhdessä paikallispäällikön kanssa, joka ohjaa häntä tehtäväänsä huhtikuun puolivälistä lähtien.

'Olen herännyt uskomattoman paljon tykkäyksiä, uudelleentwiittauksia ja viestejä. Kuin hullu määrä! ' hän twiittasi ja kiitti yleisöä tuesta.

'Rakkaus myös blogissani on ollut valtava ja rehellisesti sanottuna, olen niin kiitollinen teille kaikille!'

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: