Mies, joka oudosti väittää olevansa Charles ja Camillan poika, jakaa uusia vertailukuvia

Outoja Uutisia

Horoskooppi Huomenna

Mies, joka kummallisesti väittää olevansa prinssi Charlesin ja Camillan rakkauslapsi, on jakanut vertailukuvia ns. Vanhempiensa kanssa.



tyynysota trafalgar square

Insinööri Simon Dorante-Day, Australiasta, on julkaissut hänen mielestään tuoreen 'todistuksen' hänen outista väitteestään kuulua Ison-Britannian kuninkaalliseen perheeseen.



55-vuotias on ladannut Facebookiin kaksi valokuvaa itsestään kahta Cornwallin herttuatarista vastaan ​​kirjoittaen: 'Jos et näe sitä nyt, et todellakaan näytä.'



Dorante-Day, joka on itse synnyttänyt yhdeksän lasta, oli aiemmin jakanut vertailukuvia Walesin prinssin kanssa sekä kuvan hänen pojastaan ​​Liamista nuorekkaan näköisen kuningattaren parissa 20-vuotiaana.

Hän on vakuuttunut siitä, että kuninkaallinen pari käsitteli hänet teini -ikäisenä, kun Charles oli 17 ja Camilla 18 - useita vuosia ennen kuin heidän uskotaan todella tapaavan vuonna 1970 - ennen kuin hänet adoptoitiin.

Tykkäätkö lukea kuninkaallisesta perheestä? Tilaa kaikki NEWSAMin parhaat kuninkaalliset uutiset täältä



Simon Dorante-Day jakoi uusia vertailukuvia itsestään Camilan rinnalla

Dorante-Day'n kannattajat tukivat häntä nopeasti viimeisimmän viestinsä jälkeen (Kuva: Facebook)

Hänen adoptiovanhemmat Winifred ja Ernest työskentelivät kokkina ja puutarhurina Hänen Majesteettinsa ja prinssi Philipin palveluksessa.



Dorante-Day sanoi, että he ilmoittivat hänelle useita kertoja, että hän oli kuninkaallinen poika.

Hän on myös toimittanut asiakirjoja Australian korkeimpaan oikeuteen, jossa herttuatar ja herttuatar ovat vaatineet DNA -testejä, koska he ovat epäonnistuneet kolmella aikaisemmalla laillisella yrityksellä.

kylmin paikka englannissa
Prinssi Charles, Walesin prinssi ja Camilla, Cornwallin herttuatar, tapaavat hyväntahtoisia vieraillessaan Bangorin ulkomarkkinoilla 19. toukokuuta 2021 Bangorissa

Jotta outot väitteet olisivat totta, Charlesin ja Camillan olisi täytynyt tavata 1960 -luvulla (Kuva: Getty Images)

Hänen viimeisimmän viestinsä jälkeen hänen kannattajansa ovat tukeneet nopeasti hänen outoja väitteitään.

Yksi kirjoitti: '' Näen sen mielestäni selkeästi ja selkeästi. ''

Toinen lisäsi: 'Hyvä luoja, että samankaltaisuus on hullua, vaikka luulen, että sinulla on Charles & apos; nenä.'

Kolmas sanoi, että oli olemassa ”kiistaton samankaltaisuus” ja ”todisteet ovat selvästi nähtävissä”.

Simon Dorante-päivä

Dorante-Day on aiemmin jakanut tämän kuvan itsestään nuorena miehenä yrittäessään todistaa kuninkaallisen ulkonäkönsä (Kuva: Simon Dorante-Day / Facebook)

alex scott jamie redknapp

Dorante -Day on aiemmin väittänyt, että Charles ja Camilla - jotka menivät naimisiin vuonna 2005 - ovat jättäneet huomiotta hänen kirjeensä heille.

Toisessa Facebook -viestissä viime viikolla hän väitti, että hammaslääkäri oli `` kiinnittänyt '' hänet alas lapsena, jotta hänen terävät koiranhampaansa voitaisiin '' maata litteänä '' samankaltaisuuksien poistamiseksi kuninkaallisista.

Ja hän sanoi myös aiemmin, että hänen silmiensä väri muuttui sinisestä ruskeaksi, kun hän oli kahdeksan, joten hän näytti vähemmän kuninkaalliselta.

Vuonna 2019 Dorante-Day sanoi, että totuuden paljastaminen on ollut mahdollista vasta Charlesin kuoleman jälkeen. ensimmäinen vaimo prinsessa Diana vuonna 1997.

Hän sanoi, että traaginen Ihmisten prinsessa 'tiesi olemassaolostani ja hän oli koonnut palaset yhteen' ja aikoi julkistaa tiedot.

Dorante-Day syntyi Gosportissa, Hampshiressa, ennen kuin hänet vietiin Australiaan.

Charles ja Camilla eivät ole koskaan julkisesti vastanneet hänen väitteisiinsä.

Katso Myös: