Manny Pacquiaon poika palaa voiton tielle hävittyään uran ensimmäisen ottelun

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Manny Pacquiaon poika Emmanuel jätti uransa ensimmäisen tappionsa taakse ja voitti viidennen amatööriottelunsa.



Pacquiao Jr on päättänyt seurata kuuluisan isänsä jalanjälkiä ja poiminut kolme päätösvoittoa ennen kärsivät suuren järkyttävän tappion debyytti Chris Smithille San Fransiscon Irish Centerissä kesäkuussa.



Nyrkkeilylegendan poikaa on kritisoitu viimeaikaisista taisteluistaan ​​sosiaalisessa mediassa, mutta hän on siitä lähtien pyrkinyt toipumaan. Ja hänen paluunsa päättyi menestykseen, kun hän otti kolmen kierroksen voittoon Dylan Merrikenia vastaan ​​Quiet Cannon Country Clubilla Montebellossa, Kaliforniassa.



 Manny Pacquiao Jr palasi voittojen tielle viime yönä
Manny Pacquiao Jr palasi voittojen tielle viime yönä

Pacquiao Jr kilpaili jälleen kevyessä sarjassa, mutta näytti paljon parantuneelta taistelussa, joka toimi ominaisuus vetonaulana Ryan Walshin ja Benjamin Whittakerin viime yön ottelussa. Pacquiao Jr:n kasvoille ilmestyi säteilevä virne, kun hänen kätensä nostettiin ylös, kun väkijoukko pienessä paikassa hurrasi ilosta hänen palaamisestaan ​​kuntoon.

Huolimatta suurelta osin onnistuneesta nyrkkeilyuransa aloituksesta, hänen isänsä, joka on entinen kahdeksan sarjan maailmanmestari, vastusti alun perin poikaansa aloittamasta uraa urheilussa. Pacquiao Jr on kuitenkin nyt ansainnut isänsä hyväksynnän, joka on onnitellut häntä aikaisemmista voitoista, kun hän jatkaa matkaansa kohti ammattilaista.

Nyrkkeilylegendan pojaan kiinnitetään paljon huomiota varsinkin kun hän harjoittelee isänsä legendaarisen entisen valmentajan Freddie Roachin kanssa kuntosalillaan Los Angelesissa. Pacquiao Jr on myös työskennellyt meksikolaisen tähden Canelo Alvarezin ja useiden muiden korkean profiilin tähtien kanssa harjoittelun aikana.



Haluatko nähdä Manny Pacquiaon pojan muuttuvan ammattilaiseksi? Kerro meille kommenttiosio alla

Tämä on myös saanut hänet kiinnittämään vääränlaista huomiota, mukaan lukien lisäpaine, mutta Pacquiao Jr on vaatinut, että hän yrittää vain parantaa askel kerrallaan. ”Aluksi menin vain hiljaa siihen ja muuhun, mutta luulen, että se on väistämätöntä. Yritän parhaani. Minun on totuttava siihen', Pacquiao Jr. kertoi abs-cbn.com:lle. 'Olen treenannut jatkuvasti.



'Olen harjoitellut kuukausia [Yhdysvalloissa], ja tämä on kaikki, mitä haluan: saada lisää kokemusta, parantua. 'Luulen, että näemme tulevaisuudessa, muuttuuko minusta ammattilainen. Tällä hetkellä olen Yritän vain parantua, saada enemmän amatööritaisteluja, tuo ennätykseni, jotta voimme nähdä tulevaisuudessa.'

Katso Myös: