Margaret Thatcher tiesi pedofiili Toryn sairaan salaisuuden, mutta varmisti hänelle silti ritarin

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Margaret Thatcher, Peter Morrison (yllä), Leon Brittan (alla)

Margaret Thatcher suositteli rituaaleiksi Peter Morrisonia (ylhäällä oikealla) ja Leon Brittania



Margaret Thatcher turvasi ritarin ylimmälle torille huolimatta siitä, että häntä oli varoitettu väitteistä, että hän oli pitänyt seksibileitä alaikäisten poikien kanssa.



Rouva Thatcherin entinen poliisin henkivartija kertoo välittäneensä väitteet Peter Morrisonista torien pääministerille vuonna 1986.



Entistä varapuheenjohtajaa Morrisonia epäillään nyt laajalti lapsiseksiperseptiksi.

Vain neljä vuotta varoituksen jälkeen rouva Thatcher suositteli henkilökohtaisesti Morrisonia ritariksi.

Tiedonvapauden puitteissa saadut asiakirjat osoittavat, että hän esitti hänet siriksi joulukuussa 1990, päivää sen jälkeen, kun hän erosi pääministerinä.



Kuningatar antoi kunnian Morrisonille Buckinghamin palatsissa helmikuussa 1991.

Sunday People Margaret Thatcherin lasten hyväksikäytön salailu

Hän tiesi: Kuinka ihmiset raportoivat syytöksistä Margaret Thatcheriä vastaan ​​viime vuonna



Työväenpuolueen kansanedustaja Simon Danczuk, joka paljasti Sir Cyril Smithin pedofiiliskandaalin, sanoi tänään: On tullut tuskallisen ilmeiseksi se, että hallituksen huipulla olevat ihmiset sulkivat silmänsä poliitikkojen kauhistuttavalta seksuaaliselta hyväksikäytöltä.

Olen tavannut jonkun, joka väittää, että Morrison raiskasi hänet, ja on laaja viha ja epäusko siitä, että hänen kaltaisensa olisi voinut suojella pääministeri tuolloin.

Muut asiakirjat paljastavat, että rouva Thatcher suositteli myös rituaalia entiselle Toryn sisäministerille Leon Brittanille vuonna 1989.

Viime vuonna Sunday People paljasti, kuinka rouva Thatcher oli kehottanut vanhempaa ministeriä puhdistamaan seksuaalinen toimintanne sen jälkeen, kun häntä oli varoitettu hänen himostaan ​​poikia kohtaan korkean tason kokouksessa turvallisuuspalvelun MI5 ja poliisin kanssa.

Margaret Thatcher ja Jimmy Savile

Vanhat ystävät: Margaret Thatcher pedofiili -DJ Jimmy Savilen kanssa vuonna 1989 (Kuva: PA)

Poliisi tutkii parhaillaan lasten seksuaalista hyväksikäyttöä koskevia väitteitä Brittania vastaan, joka kuoli neljä kuukautta sitten 75 -vuotiaana.

susan boyle gerry boyle

Paljastus Morrisonista tulee sen jälkeen, kun tuomitsevat paljastukset rouva Thatcherin tiedosta väärinkäytöksistä liberaalikansanedustajaa Cyril Smithiä ja DJ Jimmy Savilea vastaan, jotka molemmat olivat ritaroituneet.

Morrison, joka kuoli 51 -vuotiaana vuonna 1995 sydänkohtaukseen, oli yksi Thatcherin vankkaimmista kannattajista ja yksi ensimmäisistä toreista, joka kehotti häntä nousemaan johtajuuteen.

Pääministerin henkivartija, entinen etsiväpäätarkastaja Barry Strevens sanoo välittäneensä väitteet Chesterin kansanedustajasta rouva Thatcherille ja hänen yksityissihteerilleen Archie Hamiltonille vuonna 1986.

Peter Morrisonin konservatiivinen kansanedustaja City of Chesterissä

Lapsen hyväksikäyttäjä: entinen tory -kansanedustaja Chester Peter Morrisonille

Hän kertoo kertoneensa heille, että Chesterin vanhempi upseeri oli varoittanut häntä huhuista alaikäisistä pojista, jotka osallistuivat seksitapahtumiin Morrisonin omistamassa talossa.

Herra Strevens, 71, sanoi: Archie teki muistiinpanoja ja he kiittivät minua.

Herra Hamilton, 73, muistelee, että upseeri oli ollut Downing Streetillä, mutta ei muistanut yhtään mainintaa alaikäisistä pojista.

Hän sanoi: Hän kuunteli mitä hän sanoi ja se oli siinä. Se oli vain juhla.

Morrison, Chesterin kansanedustaja vuosina 1974-1992, on myös osallisena lasten seksuaalisen hyväksikäytön skandaalissa Pohjois-Walesin hoitokodeissa.

Katso Myös: