Naimisissa oleva brittitähti paljastetaan Yhdysvalloissa palkattuaan Wayne Rooney -koukun - mutta Ison -Britannian media on edelleen tukossa

Kokeet

Horoskooppi Huomenna

Helen Wood

Entinen prostituoitu Helen Wood sanoo, että hänellä oli yhteys tähtiin(Kuva: Rex)



Naimisissa oleva maailmankuulu brittiläinen näyttelijä paljastetaan Yhdysvalloissa Wayne Rooneyn entisen koukun Helen Woodin palkkaamisesta.



Tähti nimetään Amerikassa - vaikka brittiläiset tiedotusvälineet eivät ole voineet tehdä niin sen jälkeen, kun hän sai korkeimman oikeuden määräyksen vuonna 2011.



Woodin, joka myöhemmin ilmestyi Celebrity Big Brotheriksi, uskotaan kuvaavan hänen yhteyshenkilönsä haastattelussa Yhdysvalloissa tänään.

27-vuotias Boltonista Suur-Manchesterista kertoi, että vaikka hän näytti olevan perheen mies, hän nukkui hänen kanssaan, kun hän työskenteli saattajana.

jim davidson vaimo Michelle puuvillaa

Tähdelle annettiin gagging -tilaus paljastuksista huhtikuussa 2011, ja sitä jatkettiin myöhemmin heinäkuussa 2011.



Isoveljen tähti Heleniä kutsuttiin alun perin BDZ: ksi, ennen kuin korkeimman oikeuden tuomari kumosi kiellon paljastaa hänen henkilöllisyytensä.

Justice King kuitenkin päätti, että mitään ei pitäisi julkaista, mikä näyttelijä tunnistettaisiin.



King sanoi tuolloin, ettei hän kiellä julkaisemasta sitä tosiasiaa, että Woodilla oli seksisuhde johtavan näyttelijän ja/tai maailmankuulun julkkiksen kanssa, joka on naimisissa ja on isä.

Mutta mies väitti menestyksekkäästi, että hänen yksityisyytensä loukkaus olisi, jos hänen aikansa Woodin kanssa tulisi esiin. Hänet tunnistettiin vain kirjaimilla NEJ.

Kieltokiellon myöntäessään King päätyi siihen, että näyttelijä 'todennäköisesti osoitti, että hänellä on kohtuulliset odotukset siitä, että se, mitä hän tekee yksityiselämässään seksuaalisten kohtaamisten kautta, vaikkakin prostituoidun kanssa, pidetään yksityisenä'.

Wayne Rooney Manchester Unitedin U21 -pelaajista toiminnassa

Woodilla oli kuuluisa kolmikko Rooneyn ja toisen tytön kanssa vuonna 2010 (Kuva: Getty)

Woodilla oli tunnetusti kolmikko Rooneyn ja toisen tytön kanssa vuonna 2010 ennen Etelä -Afrikan MM -kisoja.

Kun hän esiintyi Big Brotherissa vuonna 2014, hän sanoi Rooney -rompusta: Olen pahoillani.

Tapaus olisi toinen kerta viime viikkoina, kun Yhdysvalloissa on nimetty salaperäinen julkkis, mutta määräys Englannissa ja Walesissa on edelleen voimassa.

Määräys julkkis PJS: n ja hänen puolisonsa YMA: n nimeämisen estämiseksi pysyy voimassa, kunnes korkeimman oikeuden oikeudenkäynti saadaan päätökseen.

Katso Myös: