Naimisissa First Sight's Jackin kanssa myöntää, että hän ja Verity '' miellyttivät toisiaan '' ennen eroa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Naimisissa First Sight -pariskunta Jack ja Verity järkyttivät faneja, kun he ilmoittivat erostaan, ja nyt hän paljasti tarkalleen, miksi asiat eivät sujuneet.



Huolimatta läheisyydestä toistensa kanssa, Jack sanoo, että heidän väliltään puuttui jotain, ja hän päätti heittää hänet vain kolme kuukautta suuren päivän jälkeen.



Hän tunnusti Lähempänä että vaikka hänellä oli 'ei-seksiä' sääntöjen IT -konsultti Jack, 26, ja toimistopäällikkö Verity, 28, ilahduttivat toisiaan & apos; lyhyen avioliiton aikana.



Jack sanoi, että vaikka hän ja Verity tulivat todella hyvin toimeen, hän ei vain uskonut, että kipinä oli hänen puolestaan.

steve smith jack leach

Jack ja Verity näyttivät kestävän (Kuva: Kanava 4)

- Päätin sen vähitellen, ja lopulta minusta tuntui, ettei minulla ollut muuta vaihtoehtoa kuin päästää hänet menemään, hän selitti.



rubiini ja sean eastenders

Jack lisäsi, ettei hän katunut osallistumistaan ​​Channel 4 -kokeeseen.

Jack selitti, että aiemmissa ihmissuhteissa hän oli aina 'hyppänyt sänkyyn melko nopeasti' ja halusi kokeilla erilaista lähestymistapaa.



Hän paljasti, että he olivat olleet intiimejä (Kuva: Kanava 4)

Jackilla oli ankara seksikielto (Kuva: Kanava 4)

Hän sanoi: 'Minulla on ollut paljon kiinni seksuaalisen kiellon kieltämisessäni - tämä oletus johtuu siitä, että en pitänyt Verityä houkuttelevana, varsinkin kun kerroin ystävilleni, että pidän hänen persoonallisuudestaan.

'Mielestäni Verity on hyvännäköinen tyttö.'

Jack puolusti myös isänsä vastaiskua siitä, että hän näytti väärentävän kasvonsa Verityllä sillä hetkellä, kun hän näki hänen kävelevän käytävää pitkin poikaansa kohti.

'Isäni on yksi hienoimmista kavereista. Lopulta hän rakasti Verityä ja niin myös muut perheeni, Jack lisäsi, että he olivat järkyttyneitä, kun hän ilmoitti erostaan.

Jack vahvisti jättäneensä Verityn (Kuva: Kanava 4)

catherine shaw vartalokuvia

Viimeisen jakson loppupuolella Jack ja Verity vahvistivat aikovansa pysyä naimisissa.

Pitäessään renkaat kiinni, he molemmat sopivat haluavansa työskennellä suhteessaan, ja fanit olivat niin innoissaan heistä.

Mutta vain minuutteja myöhemmin, kun jakso päättyi, pari ilmestyi takaisin ruudulle tällä kertaa erikseen.

Jack vahvisti lopettaneensa avioliitonsa Verityn kanssa ja myönsi, ettei tuntenut yhteyttä häneen.

606 enkelinumeron merkitys

Todellisuus oli tuhoutunut, avioliitto ei toiminut (Kuva: Kanava 4)

Verity, joka ei käyttänyt vihkisormustaan, taisteli kyyneleitä vastaan ​​kertoessaan ystävilleen tapahtuneesta ja myönsi: Yritin todella ja luulin, että olimme siinä yhdessä, ja molemmat työskentelemme sen parissa.

Jack sanoi, etten ole se, ja luuli antaneensa kaikkensa, ja siinä kaikki. Olimme yhdessä vain kolme kuukautta, mikä on mielestäni pisara meressä yrittäessä saada se toimimaan, eikä se ole lopputulos, jota halusin.