Meghan Marklen kiusaaminen - miten se alkoi, Kate -yhteenotto, esikuntien kyynelinen eroaminen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Meghan Markle on kiistänyt väitteet, että hän olisi kiusannut palatsin avustajia

Meghan Markle on kiistänyt väitteet, että hän olisi kiusannut palatsin avustajia(Kuva: Getty Images)



Tutkimus väitteistä, joiden mukaan Meghan Markle kiusaa avustajia, kuumenee Sussexin ja Buckinghamin palatsin herttuattaren kanssa kohti 'raakaa välienselvittelyä'.



The NEWSAM paljasti, että kuninkaallinen kiistää syytökset täydellisesti vaatimalla palatsia luovuttamaan syytteet pisteittäin.



On selvää, että ainakin 10 entistä työntekijää on nyt jonossa avustamassa vaatimusten seurauksena aloitettua riippumatonta tutkimusta.

alueet, jotka ovat vaarassa paikallisen sulkemisen

Riippumattoman asianajotoimiston käynnistämä palatsin sisäisten työkäytäntöjen tarkastelu aloitettiin maaliskuussa, ja sen tulokset oli määrä julkistaa keskiviikkona.

Kuitenkin koetin on nyt ryöstetty ja se voi ulottua jopa ensi vuoteen, kuten tutkimuksen lähellä oleva lähde sanoi: '' Tunne on, että tämä on menossa julmaan välienselvittelyyn Sussexin herttuattaren välillä, jonka tiedetään kiistävän kaikki syytökset häntä vastaan. ''



Mutta mitkä ovat väitteet ja milloin ne ilmestyivät ensimmäisen kerran? Kuuluisasta Meghanin ja Kate Middletonin yhteenotosta ennen kuninkaallisia häitä Williamin kauhistuneeseen reaktioon henkilökuntaan & apos; huolenaiheet, tässä kiehuva kriisi on kehittynyt.

& quot; mitä Meghan haluaa, hän saa & apos;

Meghanin suhteiden palatsiin kerrotaan kiristyneen jo vuonna 2017, kun hän oli sitoutunut prinssi Harryn kanssa.



The NEWSAM raportoi, että lähteet väittivät Meghanin olleen diktaattoria ja lähettäneet usein sähköpostiviestejä henkilöstölle 5.00.

Jännitteet kuulemma alkoivat nousta ennen kuninkaallisia häitä

Jännitteet kuulemma alkoivat nousta ennen kuninkaallisia häitä (Kuva: Getty Images)

Mukaan Ajat , vanhempi avustaja otti herttuan ja herttuattaren yhteyttä tänä aikana heidän henkilöstönsä kohtelun aiheuttamien vaikeuksien vuoksi.

Meghanin sanotaan vastaneen: Minun tehtäväni ei ole houkutella ihmisiä. '

Kuninkaallinen elämäkerran kirjoittaja Robert Jobson väitti, että Meghanin häävalmistelut olivat niin stressaavia, että Harry sai 'pahoinpitelyä' henkilökunnan kanssa.

Kirjassaan Charles 70 -vuotiaana hän kirjoitti: Nostaessaan ääntään satunnaisesti Harry vaati: 'Mitä Meghan haluaa, hän saa.'

Kuitenkin kuninkaallinen lähde hyppäsi Meghanin puolustukseen ja kertoi The NEWSAMille: Hän ei pelkää ilmaista mielipiteitään.

Vaikka monet pitävät häntä hieman painostavana, monet kuninkaallisesta perheestä ovat ottaneet hänet nopeasti vastaan.

Kyynelinen yhteenotto Katen kanssa hääsuunnitelmista

Toukokuussa 2018 järjestettyjen häiden edessä kerrottiin, että Meghan oli pienentänyt pian sisaruksensa Kate kyyneliin pukeutumisvaatimuksistaan.

Prinsessa Charlotte oli yksi kukkatytöistä Meghanin tyttäret Rylanin ja Remi Littin, parhaan ystävän Jessica Mulroneyn tyttären Ivy ja prinssi Harryn tyttäret Zalie Warrenin ja Florence van Cutsemin rinnalla.

Kate Middletonilla ja Meghanilla oli stressaava olo. yhteentörmäys häihin sopivan mekon aikana

Kate Middletonilla ja Meghanilla oli stressaava olo. yhteentörmäys häihin sopivan mekon aikana (Kuva: PA)

Sisäpiiriläiset väittivät, että 'stressaava' mekkoasennus tapahtui ennen suurta päivää - Meghanin vaatimusten painostuksen mukaan Kate oli liikaa.

online henkilökohtainen stylisti uk

Alun perin väitettiin, että Kate oli 'jättänyt nyyhkytyksen' jännittyneen riidan keskellä, kun vaatimuksia esitettiin kukkaistyttöjen mekkojen suhteen.

Kuitenkin haastattelussaan Oprah Winfreyn kanssa aiemmin tänä vuonna Meghan sanoi 'päinvastoin' ja hän jäi itkemään.

Väittäen, että Kate ei olisi oikeudenmukaista mennä yksityiskohtiin tapahtuneesta, Meghan yksinkertaisesti totesi, että 'ei ollut vastakkainasettelua', ja anteeksipyyntö tehtiin.

William kauhistui & apos; kiusaamisväitteillä

Vuonna 2018 Kensington Palacen yhteinen viestintäsihteeri Jason Knauf lähetti sähköpostiviestin Williamin yksityiselle sihteerille Simon Caselle, jossa hän esitti huolensa siitä, että kaksi henkilökuntaa oli poistunut palatsista Meghanin kanssa tapahtuneiden konfliktien jälkeen.

Olen erittäin huolissani siitä, että herttuatar kykeni kiusaamaan kaksi PA: ta kotitaloudesta viimeisen vuoden aikana ', hän kirjoitti lokakuussa laaditussa asiakirjassa, Ajat raportteja.

Williamin kerrotaan olevan kauhistunut & apos; sussekseja koskevista vaatimuksista & apos; käyttäytymistä henkilöstöä kohtaan

Williamin kerrotaan olevan kauhistunut & apos; sussekseja koskevista vaatimuksista & apos; käyttäytymistä henkilöstöä kohtaan (Kuva: Getty Images)

Knauf sanoi, että hänen kohtelunsa yhden avustajan kanssa oli ollut 'täysin mahdotonta hyväksyä' ja väitti saaneensa 'raportin raportin jälkeen' herttuattaresta.

Veli -taistelun kirjoittaja Robert Lacey väitti tällä viikolla, että William oli 'kauhuissaan' syytöksistä ja kohtasi veljensä 'kovassa ja katkerassa kokouksessa'.

- Kun prinssi kuuli kiusaamisväitteet, hän liittyi tähän ystäväänsä, hän otti suoraan puhelimessa puhumaan Harrylle - ja kun Harry leimahti puolustaessaan raivokkaasti vaimoaan, vanhempi veli piti kiinni, hän kirjoitti otteessaan. The Times -lehdessä julkaistusta kirjasta.

'Harry sulki puhelimensa vihaisesti, joten William meni puhumaan hänelle henkilökohtaisesti. Prinssi oli kauhuissaan siitä, mitä hänelle oli juuri kerrottu Meghanin väitetystä käyttäytymisestä, ja hän halusi kuulla, mitä Harry sanoi. '

Sussexit ovat kiistäneet kaikki väitteet kiusaamisesta virheellisinä ja väittäneet, että se oli vääristelykampanjan tulos. Sanomalehdelle annetussa lausunnossa sanottiin, että väitteet olivat herjaavia ja perustuivat harhaanjohtavaan ja haitalliseen tietoon.

& apos; jännitteet & apos; Katso Sussexit irtautumaan Cambridgesista

Kuukausi Knaufin raportin jälkeen Sussexit ilmoittivat muuttavansa pois Kensingtonin palatsista, kuninkaallisesta asuinpaikasta, jonka he jakivat Cambridgesin kanssa.

Meghan ja Harry sanoivat lähtevänsä Lontoon keskustasta ja muuttavan Frogmore Houseen Windsorin linnan tontille - ennen vauvan Archien syntymää.

Kuninkaallinen lausunto sanoi: 'Sussexin herttua ja herttuatar muuttavat Windsor Estateen Frogmore Cottageen ensi vuoden alussa valmistautuessaan ensimmäisen lapsensa saapumiseen.

Sussexit erosivat Cambridgen taloudesta ja muuttivat Frogmore Cottageen

Sussexit erosivat Cambridgen taloudesta ja muuttivat Frogmore Cottageen (Kuva: David Dyson)

Pariskunta on asunut Nottingham Cottagessa viime kihlauksensa jälkeen.

'' Windsor on heidän kuninkaallisille korkeuksilleen hyvin erityinen paikka, ja he ovat kiitollisia siitä, että heidän virallinen asuinpaikkansa on kartanolla.

'Herttuan ja herttuattaren toimisto tulee jatkossakin olemaan Kensingtonin palatsissa.'

Kuitenkin kuninkaallinen lähde kertoi The Sun : 'Alun perin suunnitelmana oli, että Harry ja Meghan muuttavat pois mökistään Kensingtonin palatsin pihalle ja asuvat yhdessä pääasunnoista.

- Mutta veljien välillä on ollut hieman jännitystä.

- Nyt Harry ja Meghan eivät halua asua Williamin ja Katen vieressä ja haluavat iskeä yksin.

Iso-Britannian online-päivälehtiä

'He tarvitsevat lisää tilaa ja toivovat, että Frogmore Cottage on valmis ajoissa, kun he saavat vauvan.'

Meghanin PA lopettaa sen jälkeen, kun hänet on kyyneliin laskettu.

Vuoden 2018 lopusta lähtien korkean profiilin henkilöstö on luopunut Sussexien palvelemisesta.

Katrina McKeever, Kensington Palacen vanhempi viestintäsihteeri, oli ensimmäinen, joka lähti syyskuussa.

Seuraava oli Melhan Touabti, Meghanin henkilökohtainen avustaja, joka lopetti tehtävänsä, kun hän väitti olevansa kyyneliin kuninkaan vaatimuksista.

Melissa Touabti erosi Meghanin PA: sta kuusi kuukautta kuninkaallisten häiden jälkeen

Melissa Touabti erosi Meghanin PA: sta kuusi kuukautta kuninkaallisten häiden jälkeen

Lähde kertoi The NEWSAMille: Hänen työnsä oli erittäin paineistettua ja lopulta siitä tuli liikaa. Hän sietää aika paljon. Meghan esitti hänelle paljon vaatimuksia ja se päätyi hänen itkuun.

Hän on erittäin lahjakas ja hänellä oli keskeinen rooli kuninkaallisten häiden menestyksessä. Häntä kaipaavat kaikki kotitaloudet.

- Melissa on ammattilainen ja fantastinen työssään, mutta asiat kääntyivät päälaelleen ja molempien oli helpompi mennä eri suuntiin.

Palatsi kieltäytyi kommentoimasta väitteitä.

Seuraavan vuoden aikana sussexit menettivät myös kuninkaallisen suojelupäällikön Knaufin, kaksi lastenhoitajaa, yksityisen sihteerin ja apulaispääsihteerin.

Tämän vuoden tammikuussa kävi ilmi, että myös pariskunnan päällikkö Catherine St-Laurent erosi tehtävästään 12 kuukauden kuluttua.

Meghanin Hollywood -kollegat ovat kuitenkin aiemmin kiistäneet väitteet, joiden mukaan hänen oli vaikea työskennellä.

Näyttelijä Janina Gavankar sanoi löytäneensä herttuattaren olevan 'kiltti, vahva, avoin', kun taas Suits Ohjaaja Silver Tree sanoi olevansa ystävä, joka asetti tarpeensa 'Aina ennen omiaan'.

Kuninkaallinen asiantuntija Omid Scobie jakoi myös suloisen tarinan ajastaan ​​Suits on Vice -dokumentissa Meghan Markle - Escaping The Crown.

prinssi philip nukkuva kaunotar

Kun hän kuvaili Rachel Zanea, Meghan huomasi, että suuri osa näyttelijöille ja miehille valmistetusta ruoasta menisi hukkaan päivän päätteeksi - hän päätti tehdä asialle jotain.

'Alhainen ja katso, elintarvikkeet alkavat yhtäkkiä lastata pakettiautoihin päivän päätteeksi ja viedä läheisiin kodittomien turvakoteihin', Omid selitti.

Palatsin kertoma Meghan & apos; hän ei voinut saada mielenterveystukea

Sussexit saapuivat Frogmore Cottagessa huhtikuussa 2019 ja katkaisivat edelleen siteensä Cambridgesiin kaksi kuukautta myöhemmin erontuaan Royal Foundation -hyväntekeväisyysjärjestöstä.

Talon muutto oli kuitenkin lyhytaikainen. 8. tammikuuta 2020 Harry ja Meghan ilmoittivat luopuvansa kuninkaallisista rooleistaan ​​ja muuttavan Kanadaan etsimään yksityisyyttä.

Sussexit ilmoittivat luopuvansa kuninkaallisista tehtävistä vuonna 2020 muuttamalla ensin Kanadaan ja sitten LA: han, jossa heillä on julkkiskavereita, kuten James Corden

Sussexit ilmoittivat luopuvansa kuninkaallisista tehtävistä vuonna 2020 siirtyen ensin Kanadaan ja sitten LA: han, jossa heillä on julkkiskavereita, kuten James Corden (Kuva: Tekijänoikeus tuntematon)

Seuraavina päivinä kuningatar ja hänen perillisensä, prinssi Charles ja William, tilasivat sarjan kriisineuvotteluja hakeutuvan pariskunnan kanssa ja pakottivat Harryn Sandringhamin huippukokoukseen kuninkaallisten Norfolkin kartanolle.

Hätäkokous päättyi siihen, että kuningatar myönsi vastahakoisesti pojanpojalleen ja vaimolle luvan erota vanhemmista kuninkaallisista.

Heidän pommi -haastattelussaan Oprah Winfreylle tämän vuoden maaliskuussa pari sanoi, että he tunsivat pakko erota kuninkaallisesta perheestä sen jälkeen, kun Meghan kärsi mielenterveysongelmista ja ajatteli itsemurhaa.

Hän kertoi Oprahille, että hän 'ei halunnut olla enää elossa', ja kun häneltä kysyttiin suoraan, ajatteliko hän itsensä vahingoittamista ja itsemurha-ajatuksia jossain vaiheessa, Meghan vastasi 'kyllä'.

Hän sanoi, että Harry 'kehtoi hänet', kun hän kertoi hänelle, ja hän myöhemmin myönsi, että se lähetti hänet 'pimeään paikkaan'.

Meghan väitti pyytäneensä palatsia hakemaan ammattiapua ja kertonut, ettei hänellä ollut enää pääsyä henkilökohtaisiin tavaroihin, kuten passiin, perheeseen liittymisen jälkeen.

Hän sanoi kuitenkin, että hänelle kerrottiin, ettei hän voi saada apua.

megan barton hanson alasti

Harry väitti myös, että perhe oli katkaissut hänet taloudellisesti ja sanoi, että hänen ja Meghanin uusi elämä on mahdollista vain hänen perintönsä vuoksi prinsessa Dianalta.

Palace tutkii kiusaamista & apos; väitteet

Muutama päivä ennen Oprah -haastattelua The Times paljasti, että Meghania syytettiin palatsin henkilökunnan kiusaamisesta ja esitti Knaufin sähköpostissa kuvatut väitteet.

Lähteet kertoivat erityisesti julkaisulle, että Meghanin käyttäytyminen oli johtanut siihen, että kaksi henkilökohtaista avustajaa lähti palatsista ja 'heikensi kolmannen työntekijän luottamusta'.

Sussexien tiedottaja vastasi: '' Herttuatar on surullinen viimeisimmästä hyökkäyksestä hänen luonnettaan kohtaan, erityisesti henkilönä, joka on joutunut kiusaamisen kohteeksi ja on syvästi sitoutunut tukemaan kipua ja traumaa kokeneita. ''

Lausunto päättyi: '' Hän on päättänyt jatkaa työtään myötätunnon rakentamiseksi ympäri maailmaa ja pyrkii jatkuvasti näyttämään esimerkkiä siitä, että tehdään oikein ja tehdään hyvää. ''

Buckinghamin palatsi paljasti sitten, että he tutkivat syytöksiä.

Siinä sanottiin: 'Olemme selvästi erittäin huolissamme The Timesin väitteistä, jotka ovat peräisin Sussexin herttuan ja herttuattaren entisten työntekijöiden väitteistä.'

'Sen vuoksi HR -tiimimme tutkii artikkelissa kuvatut olosuhteet. Tuolloin mukana olleet henkilöstön jäsenet, mukaan lukien ne, jotka ovat lähteneet kotitaloudesta, kutsutaan osallistumaan katsomaan, voidaanko oppia. ''

Meghanin lähimmät ystävät ja entiset näyttelijät ovat sittemmin kiistäneet väitteet ja sanoneet, etteivät he voisi olla erilaisempia kuin 'ystävällinen' henkilö, jonka he tuntevat ja rakastavat.

39-vuotias ystävä kertoi Bazaar.com-sivustolle, että herttuatar oli ahdistunut syytöksistä ja lisäsi: '' Vihaan sanoa sitä, mutta löydän minulle värikkään naisen johtavassa asemassa, jota ei ole syytetty liian vihaiseksi, liian pelottavaa ... työpaikalla.

Paras kaveri Jessica Mulroney kiitti myös Meghania ystävällisyydestä, empaattisuudesta ja rakastamisesta.

Jessica, 41, kirjoitti: ”En tiedä, että kenenkään on koskaan tarvinnut kohdata painostusta, politiikkaa ja lehdistöä tämän naisen tavoin.

'' Kaiken edessä en ole koskaan nähnyt hänen horjuvan ystävällisyydestä, empatiasta ja rakkaudesta. ''

Katso Myös: