Martin Lewis varoittaa easyJetin matkustajia ennen helmikuun hinnankorotusta

Easyjet

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)



Easyjet on ilmoittanut aikovansa alkaa veloittaa asiakkailta pääsyä yläkaappeihin, mikä maksaa matkustajille vähintään 7 puntaa kumpaankin suuntaan.



Lentoyhtiö sai tällä viikolla valtavaa kritiikkiä sen jälkeen, kun se paljasti, että matkustajien on ostettava kalliimpia lippuja laukkujensa asettamiseksi odottamaan.



Puhuessaan torstai -illan ITV Money Show -tapahtumassa Martin Lewis varoitti kaikkia matkustajia.

'Easyjet vähentää ilmaisten käsimatkatavaroiden määrää, jonka voit ottaa mukaan', Martin sanoi.

'Uudet maksut tulevat voimaan 10. helmikuuta, joten ole valmis ennen tulevia matkoja.'



Lentoyhtiö muuttaa matkatavarakäytäntöään (Kuva: Getty Images)

Kuluttaja -asiantuntija sanoi, että matkatavaroiden määrä, jonka asiakkaat voivat pitää ruumassa, pienenee alle puoleen nykyisestä koosta - ja jokaisen, joka ei maksa lisämaksua, on pidettävä laukut edessä olevan istuimen alla.



Niiden, jotka eivät mahdu laukkuihin istuimien alle, on maksettava ylhäältä etu- tai ylimääräistä jalkatilaa varten.

EasyJet-verkkosivuston mukaan näiden istuinvaihtoehtojen hinnat voivat vaihdella 7,99–34,99 puntaa (se riippuu eri tekijöistä, mukaan lukien lentoaika ja reitti).

Edessä tai ylimääräisessä jalkatilatuolissa voit tuoda sinulle pienen käsimatkatavaran sekä toisen suuremman laukun (56x45x25cm), jotka voidaan säilyttää laivalla.

Vaihtoehtoisesti matkustajat, jotka haluavat tuoda toisen laukun, voivat maksaa 7 puntaa per suunta per lentoyhtiö lentoyhtiön handsfree -toiminnosta. vaihtoehto, jonka avulla voit tarkistaa suuremman matkalaukun Bag Dropin ruumaan. Niille, jotka ovat jo varanneet lennot, jotka lähtevät 10. helmikuuta jälkeen, tarjotaan Hands Free -paketti ilman lisämaksua.

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Uusien sääntöjen mukaan matkustajat voivat tuoda mukanaan pienen laukun, jonka koko on enintään 45x36x20 cm, kahvat ja pyörät.

Tämä kuitenkin lähes puolittaa lomanviettäjien tuen määrän. Tämä johtuu siitä, että tällä hetkellä sallit yhden ilmaisen laukun easyJet -lennoille, joiden koko on enintään 56x45x25 cm. Keskimäärin 56 x 45 x 25 cm: n pussin tilavuus on noin 63 litraa, kun taas uusi 45 x 36 x 20 cm: n rajoitus on noin 32 litraa.

On syytä huomata, että kummankaan käytännön mukaan easyJetillä ei ole painorajoitusta laukkuille, vaikka lentoyhtiö pyytää matkustajia pystymään nostamaan ja kantamaan oman laukkunsa.

Uusi käytäntö koskee lentoja 10.2.2021 alkaen.

Muutoksia ei tehdä easyJet Plus -kortinhaltijoille ja FLEXI -hinta -asiakkaille, joiden varaukseen sisältyy edelleen suuri käsimatkatavara - vaikka tilaa ei ole, heidän on ehkä asetettava ne ruumaan.

easyJet sanoo, että muutoksen tarkoituksena on hallita lentokoneiden yläpuolella olevaa kaappitilaa, mukaan lukien myöhästymiset, jotka johtuvat ylimääräisistä käsimatkatavaroista ruumaan.

Lentoyhtiö varoittaa toisella pussilla niitä, jotka toivovat saavansa sen sattumalta, että 'jos tuot suuren matkalaukun lähtöportille ilman oikeaa istuinvalintaa, se ei voi mennä matkustamoon ja meidän on tarkistettava se lentokoneeseen pidä maksua vastaan ​​'. Sama koskee laukkua, joka ylittää varauksesi yhteydessä käytettävissä olevan enimmäiskoon.

Katso Myös: