Martin Lewis ennustaa parhaat mustan perjantain ja joulun alennukset ennen vähittäiskauppaa

Martin Lewis

Horoskooppi Huomenna

Verkkokauppiaat valmistautuvat yhteen suurimmista Musta perjantai räjähdysmäiset ennätykset, kun kuluttajat haluavat pakata joulualennuksia Englannin jatkuvien lukitusrajoitusten keskellä.



Mutta ovatko tarjoukset sen arvoisia ja mistä sinun pitäisi ostaa parhaita alennuksia?



Puhuessaan tämän illan ITV Money Show -tapahtumasta kuluttaja -asiantuntija Martin Lewis ennusti joitakin parhaista säästöistä ennen Black Fridaya - mukaan lukien alennukset, kuten 19,99 £ Amazon Echo Dot.



Kuluttaja -asiantuntija paljasti suuret juhla -ennustuksensa vuosittain ennustustyökalu , joka vertaa hintoja viimeisen vuosikymmenen aikana ja paljastaa, mitä odottaa tällä kertaa.

elefantti kääntää auton ympäri

'Katsomme markkinoinnin viimeisten seitsemän vuoden aikana ja yritämme ennustaa, mitä on tehty aiempina vuosina', Martin sanoi.

'Tämä vuosi on ollut vaikea, mutta nämä ovat ennusteitamme - ja pandemian vuoksi monet alennukset ovat jo voimassa.' '



Ovatko Black Friday -tarjoukset kaikki mitä he ovat halunneet?

'Älä anna heidän kohdistaa kulutusimpulssejasi' (Kuva: Getty Images)

'Kyllä ... ja ei', Martin selittää.



'Jos aiot ostaa videopelin, joka maksaa 50 puntaa ja joka alennetaan 25 puntaan mustana perjantaina, niin kyllä, se on hyvä kauppa, sillä säästät 25 puntaa.

Mutta jos sinulla on houkutusta ostaa se vain siksi, että sitä on tarjolla, niin ei, olet joutunut ansaan.

'Paras tapa tehdä se on tehdä luettelo haluamistasi asioista, pitää siitä kiinni ja löytää halvimmat ostopaikat perjantaina.

'Älä anna heidän kohdistaa kulutusimpulssejasi.'

Kuinka saada ylimääräisiä alennuksia verkossa

Martin sanoo, että ostajien tulee aina tarkistaa vähimmäiskustannukset ilmaisesta toimituksesta (Kuva: Getty Images)

patrick stewart ja ian mckellen

Lisäsäästöjä varten tässä ovat hänen tärkeimmät vinkkinsä:

  • Hylkää korisi: Kirjaudu sisään verkossa, lisää tuotteet ostoskoriin ja kävele sitten pois. Monet jälleenmyyjät ottavat sinuun yhteyttä houkutellakseen sinut takaisin - usein alennuksella, kuponkikoodilla tai ilmaisella toimituksella.

  • Tavaratalot: Jos haluat alennusta merkkituotteesta, mutta et löydä koodia verkossa, tutustu tavarataloihin. Esimerkiksi La Redoute tarjoaa tällä hetkellä 40% alennuksen verkossa useille merkeille. Martin löysi Levisin t -paidan - joka on tällä hetkellä 25 puntaa Levis -verkkosivustolta - 17,50 puntaan La Redouten kautta.

  • Käytä cashback -luottokortteja : American Express tarjoaa tällä hetkellä 5% käteispalautusta aina 125 puntaan asti kolmen ensimmäisen kuukauden aikana - ja voit käyttää sitä kaikissa jouluostoksissasi. Mutta muistaa maksamaan sen kokonaan.

  • Älä maksa toimituksesta : Selvitä, mikä on vähimmäiskustannus, ja jos olet muutaman kilon päässä siitä, lisää jotain halpaa pyöristääksesi sen eli käärepaperia. Amazonin SuperSaverDelivery -työkalu antaa sinulle vaihtoehtoja siitä, mitä ostaa kulumasi pyöristämiseksi.

Vahvistetut joulun ja mustan perjantain tarjoukset

Miljardeja puntia käytetään verkossa tällä viikolla, kun mustan perjantain kuume pyyhkii kansakunnan (Kuva: AFP/Getty Images)

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Hänen juhlallisen ennustustyökalunsa avulla tässä on joitain tarjouksia, jotka hänen mukaansa odotetaan (tai taataan) laskeutuvan ennen joulua.

  • Ikea: Osta 29 £: n joulukuusi litteistä huonekalujätteistä, niin saat 20 £: n lahjakortin, jonka voit käyttää kaupoissa ja verkossa uudenvuoden aikana.

  • Selfridges: Selfridgesin odotetaan aloittavan 20%: n alennuksensa verkossa ja kaupoissa hyvin pian. Rekisteröidy sen postituslistalle saadaksesi VIP -pääsyn.

  • Amazon : Martin ennustaa £ 19,99 Echo Dot 3 - ja tänä vuonna AO.com vastaa sitä.

  • Saappaat: Kauneusketju palaa myös tähtilahjoineen & apos; jouluksi. Myös saippuan ja kunnian alennuksia odotetaan (lahjasetit alenevat 65 punnasta 35 puntaan), kun taas No7 -lahjasarjoja vähennetään todennäköisesti joulukuusta.

  • Omena: Apple tarjoaa 100 punnan lahjakortin ostajille, jotka käyttävät erittäin suuria summia. Tämä on todennäköisesti MacBooksissa ja muissa.

  • Argus : Kodinkoneet -ketju Argos palauttaa todennäköisesti lahjakorttien tarjouksensa - antaa sinulle kupongin, jonka voit käyttää, kun ostat tuotteen verkossa tai myymälässä.

  • Dyson: 100 puntaa pois tietyistä malleista tulevina viikkoina.

  • John Lewis: Tavaratalo tulee olemaan hintaa vastaavia tuotteita, joten pidä silmäsi auki.

    mitä 235 tarkoittaa
  • Perusta: Asosin odotetaan käynnistävän & apos; jopa & apos; 70% alennus myynnistä pian.

  • NEITI - Marks & Spencer tarjoaa 30–50% alennuksen.

  • GAP: Odotetaan tarjoavan 50% alennusta kaikesta.

  • Topshop ja Topman: 25% alennus kaikesta Black Friday ja Cyber ​​Monday -tapahtumasta ja 20% alennus joulukuun myynnistä.

  • Body Shop: 40% alennusta kaikesta myynnistä, joka odotetaan ensi kuussa.

    steve wrightin päivän virusvideo
  • Kurt Geiger ja neiti Selfridge: Myös myynnin odotetaan käynnistyvän 50% joulukuussa.

Pitäisikö minun odottaa joulun alkua?

Jälleenmyyjät laskevat hintojaan, jos he eivät ansaitse tarpeeksi rahaa. Joten mitä vähemmän käytät, sitä nopeammin nämä myynnit alkavat (Kuva: Getty)

'Tässä on asia, jos kaikki menevät ulos ja ostat paljon tänä vuonna ja myynti on noussut, yllä olevat päivämäärät todennäköisesti muuttuvat', Martin selitti.

'Jos käytät vähemmän, kaupat ovat vaikeuksissa ja ne todennäköisesti tuovat myynninsä paljon aikaisemmin, koska he tarvitsevat sen tapahtuvan.

'Mitä pohjimmiltaan teet ostoksia, sitä pienemmät alennukset ovat - joten se on sinun käsissäsi.

'Odotamme H&M: n, Ikean, Topshopin, Topmanin ja ASOSin aloittavan tammikuun myynninsä 17. joulukuuta.' '

Ja juhlallista ruokakauppaa tekeville Martin lisäsi varovaisuutta 17. joulukuuta alkavalle viikolle, jolloin Aldin, Tescon ja Asdan odotetaan käynnistävän 15-19p: n pussimyynninsä kausituotteista.

Katso Myös: