Martin Lewis sanoo, että pankkivirhe ennakkomaksukorteilla voi maksaa sinulle rahaa

Martin Lewis

Horoskooppi Huomenna

Martin Lewis on varoittanut prepaid -korteista

Martin Lewis on varoittanut prepaid -korteista(Kuva: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)



Martin Lewis on varoittanut, että miljoonat britit saattavat tuhlata rahaa, koska he luulevat virheellisesti, etteivät he voi saada pankkitiliä.



sas joka uskaltaa voittaa muurahainen

MoneySavingExpertin perustaja väittää, että monet ihmiset, joilla on nolla tuloa tai joilla on huono luottotieto, valitsevat prepaid -kortteja sen sijaan, että haisivat ilmaista peruspankkitiliä.



Peruspankkitilejä on helpompi saada kuin vaihtotilejä, mutta useimmat pankit ohjaavat sinua usein hakeutumaan jälkimmäiseen.

Jotkut ihmiset eivät siksi ymmärrä, että peruspankkitili on heille jopa vaihtoehto, Martin väittää, ja hakevat ennalta maksettua korttia rahojensa hoitamiseksi.

Ennakkomaksukortit sisältävät kuitenkin usein isoja maksuja nostot ja laskutapahtumat, jolloin Martin varoittaa tarkistamaan, tuhlaatko rahaa.



Kannattaa ehkä kysyä pankiltasi, voiko se tarjota sinulle perustilin

Kannattaa ehkä kysyä pankiltasi, voiko se tarjota sinulle perustilin (Kuva: Ealing Gazette)

Esimerkiksi Thinkmoney veloittaa 10 punnan kuukausimaksun prepaid -kortistaan, kun taas Pockit on 2 puntaa kuukaudessa ja 99 p pankkiautomaattien nostoista ja laskujen maksamisesta.



Vox Rahassa on 5 punnan kuukausimaksu ja 1 punta nostoista, ja MoneyMonalla sinulta veloitetaan 3 puntaa kuukaudessa, jotta korttisi pysyy aktiivisena.

Prepaid -korteissa ei myöskään ole samaa rahoituspalvelujen korvausjärjestelmää (FSCS) kuin tavallista pankkia, joka suojaa ensimmäiset 85 000 puntaa, jonka olet tallentanut, jos lainanantaja kaatuu.

Kirjoittaminen uusimmassa Rahan Säästävä Asiantuntija uutiskirje, Martin sanoi: Valitettavasti Yhdistyneessä kuningaskunnassa on edelleen miljoona pankkipankkia - yleensä pienituloisilla.

Viime vuosina valikoima helposti hankittavia prepaid-kortteja on täyttänyt aukon, mutta ne voivat veloittaa isoja maksuja.

Jotkut ovat valinneet nämä tilit tarkoituksella toiminnallisuutensa vuoksi, mutta tässä keskityn niihin, jotka tekivät sen, koska he kokivat, etteivät he pysty saamaan ilmaista pankkitiliä.

Peruspankkitilit on suunniteltu ihmisille, joilla on alhaiset luottotiedot, ja ne toimivat lähes samalla tavalla kuin tavallinen vaihtotili.

Saat edelleen muovisen maksukortin, mahdollisuuden asettaa suoraveloituksia ja maksumääräyksiä sekä ilmaisia ​​nostoja pankkiautomaatilta (ellei kone itse veloita).

paras vauvan korvike uk 2020

Haittapuolena on kuitenkin se, että niissä ei ole tilinylitystä - vaikka tämä voidaan nähdä positiivisena, jos budjetointi on huono etkä halua ylittää saldoasi.

Et myöskään hyödy eduista, kuten käteispalautuksesta tai kilpailukykyisistä koroista, etkä voi saada shekkikirjaa.

Jos et voi saada vaihtotiliä ja luulet, että perustili voisi olla hyvä vaihtoehto sinulle, hyvä uutinen on, että useimmat valtavirran pankit tarjoavat tämän tyyppisiä tuotteita - mukaan lukien HSBC, Halifax ja Santander.

He suorittavat luottotarkastuksen sinua vastaan, mikä saattaa näkyä luottotiedostossasi, mutta MoneySavingExpert sanoo, että tämä on yleensä vain henkilöllisyytesi tarkistamista varten.

Voit avata peruspankkitilin sivuliikkeessä tai joskus verkossa tai puhelimitse pankista riippuen.

Hakemuslomakkeen täyttämisen lisäksi sinua pyydetään näyttämään henkilöllisyystodistus ja osoitetodistus.

Katso Myös: