Martin Lewis iski sopimuksen Sainsburyn kanssa, jotta haavoittuvat ihmiset saisivat lisää nektaripisteitä

Martin Lewis

Horoskooppi Huomenna

Martin Lewis kehotti Sainsburyn pomoja muuttamaan uusimman kaksinkertaisen rahatarjouksesi



Vakavasti haavoittuvilla ihmisillä, jotka ovat jo lunastaneet pisteitä käytettäväksi Nektarin tuplakaupassa, on nyt enemmän aikaa hyötyä tarjouksesta kampanjan johdolla. kuluttaja -asiantuntija Martin Lewis .



Vuosittaisen tapahtuman avulla asiakkaat voivat kaksinkertaistaa nektaripisteensä kuluttaakseen tuotteita, kuten ruokaa ja sähkölaitteita, elokuvalippuja ja lomapäiviä.



Aiemmin tässä kuussa ostajat voivat vaihtaa nämä pisteet kuponkeiksi, mutta kaupan piti päättyä 17. marraskuuta.

Kuluttajamestari Martin Lewis käynnisti kuitenkin kampanjan, jonka avulla tositteita voidaan käyttää sekä verkossa että myymälässä.

supermarketit avautuvat uudenvuodenpäivänä

Ruokakauppa on nyt käännetty U-suuntaan lukituksen vuoksi.



Siinä sanottiin, että erittäin kliinisesti haavoittuvat asiakkaat, jotka ovat jo vaihtaneet pisteensä, mutta eivät voi mennä kauppaan kampanja -aikana, voivat nyt vaihtaa heidät takaisin.

Ja sen sijaan, että he saisivat takaisin vain sen, mitä he ovat asettaneet, he voivat pitää kaksinkertaistuneet pisteet arvossaan viettääkseen toisen ajan.



Ruokakauppa on nyt käännetty U-suuntaan lukituksen vuoksi

Jos olet kliinisesti haavoittuva ja saat lääkäriltäsi kirjeen tämän vahvistamiseksi, voit soittaa Sainsburyn numeroon 0800 636 262 ja vaihtaa heidät takaisin.

Jos suojaat, mutta et ole kliinisesti erittäin haavoittuva ja olet vaihtanut pisteitä kaksinkertaistamiseen, voit vaihtaa ne takaisin, mutta et saa kaksinkertaisia ​​pisteitä.

Jos olet kliinisesti erittäin haavoittuvainen henkilö ja olet jo vaihtanut pisteesi takaisin, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun kaksinkertaistaa pisteesi uudelleen.

parhaat isa-siirtohinnat 2016

Voit säästää nämä pisteet ja käyttää niitä myöhemmin kaupassa, mukaan lukien mahdolliset tulevat tuplakampanjat, ruokakauppa sanoi.

Sainsburyn tiedottaja sanoi: ”Double-up on mainoskampanja, jonka tarkoituksena on Sainsburyn uskollisille asiakkaille saada hyvää vastinetta, kun he jo ostavat kanssamme tärkeitä tavaroita.

”Aloitimme kampanjan ennen englanninkielisen lukituksen julkistamista ja päätimme edelleen tarjota sitä asiakkaille tietäen, että se auttaa heitä saamaan suuren arvon ennen joulua.

'Valitettavasti suurinta osaa kampanjaan sisältyvistä tuotteista ei voi ostaa verkossa, joten emme voi tarjota tuplausta verkossa.

'' Jos kliinisesti äärimmäisen haavoittuvat asiakkaat ovat jo lunastaneet pisteitä liikkeeseenlaskua edeltävällä ajanjaksollamme 28. lokakuuta-3. marraskuuta, hyvitämme kaksinkertaiset pisteet, jotta he voivat saada jälleen suuren arvon, kun he voivat palata myymälään.

miksi äänestyspaikat käyttävät kyniä

'' Jos kliinisesti erittäin haavoittuvassa asemassa olevat asiakkaat saavat kirjeen lääkäriltään, asiakaspalvelutiimimme auttaa heitä järjestämään pisteitä, jotka lisätään heidän tililleen. ''

Katso Myös: