Martin Shaw: Sinä yönä, jolloin luulin kuolevani lavalla aivan kuten Tommy Cooper

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Martin Shaw (kuva: Tim Anderson)

Martin Shaw (kuva: Tim Anderson)



Martin Shaw seisoi lavalla näyttelemässä alkoholipitoista näyttelijää ja huomasi yhtäkkiä jäätyneensä paikalleen ja kirjaimellisesti mykistyneeksi.



Sitten veteraanitähti romahti hänen katsovan poikansa Luken, näyttelijä Jenny Seagroven ja muiden Shrewsburyn Severn-teatterin näyttelijöiden, miehistön ja yleisön kauhuksi.



Muutamassa minuutissa ensihoitajat olivat paikalla peläten, että Shaw oli saanut aivohalvauksen.

Nyt vuoden kuluttua tähti on kertonut ensimmäistä kertaa terveyspelostaan ​​teatterituotannon A Country Girl esityksen aikana.

Hän muistaa: kuulin vihjeeni ja ajattelin, että se on outoa, en voi liikkua. En voi puhua. Se oli todella pelottavaa. Sitten se oli aivan kuten elokuvissa, menin taaksepäin ja ajattelin: 'Voi s ***'.



Hänen poikansa Luke, joka oli myös näytelmässä, huusi verhon laskemista ja ambulanssin kutsumista. Shaw sanoi: 'En voinut puhua, mutta lääkäri sanoi:' Voitko hymyillä minulle, herra? 'Tiesin, että hän tarkisti, onko minulla ollut aivohalvaus, koska jos hymyilet häikäilemättä, he menevät' uh-oh 'ja tiedä mitä he ovat tekemisissä. Köyhä Luke katseli tätä kaikkea.

Kun puhuin lopulta, katsoin häneen ja sanoin: 'S ***, se on aivan kuin Tommy Cooper'. Se oli ensimmäinen asia, jonka voisin ajatella, mutta tajusin, että se oli hieman tahditonta, kun hän näytti niin ahdistuneelta.



Tommy Cooper kuoli sydänkohtaukseen lavalla vuonna 1984 63 -vuotiaana.

Onneksi Shawin romahtaminen johtui kertaluonteisesta viruksesta, josta hän toipui täysin. Kuka tahansa sanoo, että teatterin kiertäminen on uuvuttavaa. Tunsin pahoinvointia, mutta jatkoin, kun olisi pitänyt ottaa muutama päivä taukoa.

Romahdus oli erityisen turhauttavaa 68-vuotiaalle näyttelijälle, koska hän tunnetaan vankasta rakenteestaan ​​ja terveistä elämäntavoistaan. Jooga, meditaatio, terveellinen syöminen ja ilman alkoholia tekevät Shawista tikin.

Hän on elänyt täysin puhtaasti vuodesta 1971, jolloin hän päätti luopua aikaisemmin harrastamastaan ​​rock and roll -elämästä ja seurata hengellistä polkua, joka on kestänyt 40 vuotta.

holly willoughby tanssii jäällä

Joskus kaipaan juomista, mutta en niin paljon kuin luulin, kun luovutin, hän hymyilee. Joskus haistan hämmästyttävän skotlantilaisen tai loistavan viinin, mutta se on niin pitkälle kuin se menee. Elämä on äärettömän parempaa ilman sitä. Kyse ei ollut vain siitä, että olin aina humalassa. Se on monimutkainen tarina, mutta jotkut juovat paljon, minä mukaan lukien, eivät pysty olemaan sellaisia ​​kuin he voivat olla tai keitä he voisivat olla, ilman alkoholinaamiota voittamaan tämän teeskentelyn. Jos huomaat, että alkoholi tarjoaa tämän väärän persoonan, sen avulla voit olla täysin oma itsesi ja se on uskomatonta helpotusta.

Valitettavasti useimmat ihmiset kokevat, että elämä on liian vaikeaa kohdata itsensä.

Aiemmin raja -alkoholisti hän sanoo: Olen jäänyt polulle. Kyse on hyvän elämän johtamisesta, rehellisyydestä, uskollisuudesta, meditaatiosta, ilman alkoholia ja mielialaa muuttavia lääkkeitä.

Teen myös tiibetiläisiä venytyksiä, joita Bruce Forsyth tekee. Kaksikymmentä minuuttia päivässä, se on erittäin helppoa ja nopeaa.

sam callahan seksivideo

Shaw on kerännyt fanien armeijan 48 vuoden jälkeen lavalla ja näytöllä.

Hän on erityisen suosittu tietyn ikäisten naisten keskuudessa, joille hän on aina seksisymboli Ray Doylen varhaisista ajoista lähtien The Professionalsissa.

Mutta näyttelijä, yksi TV: n suosituimmista tähdistä, vaatii, ettei hän ole koskaan tuntenut itseään sellaiseksi. Hän sanoo: En koe olevani erilainen kuin turvaton koululainen, joka olin aikoinaan. On selvää, että se, mitä näen peilistä, ei ole sitä, mitä ihmiset näkevät näytöllä.

Nykyään naiset, jotka lähestyvät häntä kadulla, ovat yleensä muita isovanhempia ja hän yleensä nauttii heidän kohteliaasta kiitoksestaan.

Ihmeellistä on nyt se, että ihmiset sanovat suuret kiitokset nautinnosta, jonka olet antanut meille vuosien varrella. Se tarkoittaa niin paljon. Sytytän kuin lyhty.

Mutta hänen valtava suosionsa rooleissa, joihin äskettäin kuuluivat tuomari John Deed ja paluumuuttaja tarkastaja George Gently, ovat myös saaneet aikaan melko epämiellyttävää huomiota.

Vuonna 2009 Sandra Price pakeni vankilasta kaatamallaan bensiiniä tyttöystävänsä postilaatikon läpi viiden vuoden kiusaamisen jälkeen Shawa vastaan. Price muutti kotoaan Pohjois -Yorkshiresta Hinghamin kylään Norfolkiin ja vietti tuntikausia katsomassa hänen taloaan ja pommittamalla häntä postilla. Onneksi kaikki on nyt päättynyt.

Hän oli jotain muuta, Martin huokaa. Ennen minua se oli Russell Harty. Hän istui hänen talonsa ulkopuolella kahdeksan tuntia päivässä, ja sitten, kun hän kuoli, hän istui omani ulkopuolella.

Nykyään talon ympärillä on puolen kilometrin syrjäytymisalue, mutta purppurahiuksinen Price asuu edelleen kylässä. Onneksi hänen suhteensa joogaopettaja Karen da Silvaan ei kärsi.

Itse asiassa hän saattaa jopa tehdä hänestä neljännen vaimonsa jonain päivänä ja sanoo, ettei sulje pois toista avioliittoa.

En tiedä, sinun täytyy elää hetkessä, on turhaa tehdä päätöksiä jostakin, kun et tiedä mitä tapahtuu, hän julistaa.

Luken lisäksi hänen kaksi muuta lastaan ​​Sophie ja Joe - kaikki kolme hänen ensimmäisestä avioliitostaan ​​näyttelijä Jill Allenin kanssa - ovat myös tehneet näyttelijäuraa, ja nyt näyttää siltä, ​​että hän on showbiz -dynastian ruorissa, kun lapsenlapset kaikki liittyvät. .

Emily, joka on Luken tytär, on syntynyt esiintyjä. Hänellä on juuri viides syntymäpäivä ja hän rakastaa pukeutumista. Sophien poika Barney on vasta kolme, mutta hän on myös hämmästyttävä esiintyjä. Isoisä on upea.

Tänä sunnuntaina Martin näyttelee ensimmäistä kahdesta uudesta osasta tarkastaja George Gentlyä, joka käsittelee nuorten aikuisprosessia vuonna 1966 ja jossa Neil Morrissey on Ready, Steady, Go-tyyppisen esityksen juonikas juontaja.

Shaw on edelleen järkyttynyt päätöksestä kiristää tuomari John Deed vuonna 2009 suosiosta huolimatta.

Ihmiset kysyvät aina, milloin se tulee takaisin, ja voin vain sanoa, että BBC on sanonut minulle koskaan, hän sanoo. TV -johtajat haluavat olla vastuussa omien ohjelmiensa julkaisemisesta, eivätkä tuomari John Deedin tilaajat ole enää paikalla.

Vuonna 1967, vuosi sen jälkeen, kun Gently on asetettu, Shaw esiintyi kuudessa Corrien jaksossa. Hän kritisoi ylisuurten juonien nykyistä suuntausta ja selittää: Alkuperäinen Coronation Street, kaikki ne vuosia sitten, oli hyvää draamaa. Nyt on kyse murhista ja sensaatioista.

Shawin seuraava projekti on BBC: n ilmailudokumentti.

Eläkkeelle siirtyminen ei ole vaihtoehto - niin kauan kuin hän pääsee pakoon toiseen kotiinsa Skotlannin erämaahan. Jatkan niin kauan kuin olen kunnossa ja terve ja ansaitsen silti tarpeeksi taukoja varten, hän nauraa. Rakastan niin paljon taukojani.

james corden adelen kanssa

3 Tarkastaja George Gently on BBC1: ssä sunnuntaina klo 20.30.

Katso Myös: