Matkakavereiden Gordon Ramsayn, Gino D’Acampon ja Fred Sirieixin nettovarallisuutta vertailtiin

TV uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kolmikko Gordon Ramsay , Gino D’Acampo ja Fred Sirieix palaavat näytöille tänä iltana nimellä ITV tutustuu uudelleen käytökseensä kaikkialla Amerikassa.



Kitchen Nightmares -tähti Ramsay saattaa olla suurin nimi näistä kolmesta, mutta kaikki Gordonin, Ginon ja Fred's Road Tripin näyttelijät ovat keränneet kunnollisen omaisuuden vieraanvaraisuus- ja tv-uransa aikana.



Italialainen kokki D'Acampo nähdään usein Good Morning Britain -ohjelmassa, ja hän osallistui tosi-tv-sarjaan I'm A Celebrity… Get Me Out Of Here!



Siriexin ohella suave maitre d from Kanava 4 's Ensimmäiset treffit , kolme ystävää on kuvattu ribsoimassa toisiaan erilaisilla temppuilla ja vitseillä Euroopassa, Yhdysvalloissa ja jopa Pohjois-Afrikassa.

Torstain ITV-jaksossa heidät nähdään San Franciscossa, ja he poimivat kannabiksen käytön viimeisimpiä trendejä ruoanlaitossa sen jälkeen, kun se laillistettiin Kaliforniassa.

todelliset miami elsan kotiäidit

Mikä on Gordonin, Ginon ja Fredin nettovarallisuus?

  Gordon Ramsay
Huonosuinen kokki Gordon Ramsay on saavuttanut mainetta sekä Britanniassa että Yhdysvalloissa ( Kuva: Getty Images)

Brittiläinen pahansuinen kokki Gordon Ramsey on tehnyt itselleen mainetta sekä kotona että osavaltioissa, ja hänen Kitchen Nightmares USA -ohjelmansa on osoittautunut valtavaksi hitiksi.



Omien ruoanlaittoohjelmien lisäksi 55-vuotias omistaa useita Michelin-tähdellä palkittuja ravintoloita.

The viiden lapsen isä Celebrity Net Worthin mukaan sen arvo on 220 miljoonaa dollaria (181 miljoonaa puntaa).



Forbes kuitenkin arvioi hänen olevan huomattavasti vähemmän arvoinen, ja hänen omaisuutensa olevan lähempänä (vielä huomattavaa) 70 miljoonaa dollaria (58 miljoonaa puntaa).

Ramsay putosi Sunday Timesin rikkaiden listalta vuonna 2009, ja hänen arvonsa oli aiemmin arvioitu olevan 40 miljoonaa puntaa, kun hän oli kestänyt ankaran vuoden sekä liike- että yksityiselämässään, mukaan lukien syytökset suhteesta.

F-Word-juontajan uskotaan kuitenkin toipuneen taloudellisesti siitä lähtien, kun hän on vakiinnuttanut asemansa Yhdysvalloissa ja löytänyt uutta menestystä road trip -ohjelmastaan. Hän ei kuitenkaan näytä palanneen Sunday Timesin rikkaiden listalle.

  Gino D'Acampo
Gino D'Acampo on Good Morning Britain -kanavan vakioasiakas ( Kuva: 'Gray, Peter' )

Gino D'Acampo on liigataulukossa toinen kolmen matkustavan julkkiksen joukossa.

Celebrity Net Worthin mukaan suorapuheisen hahmon varallisuus on 10 miljoonaa dollaria (8,2 miljoonaa puntaa).

sherrie hewson ken boyd

46-vuotias mies vietti kaksi vuotta vankilassa sen jälkeen, kun hänet tuomittiin 1980-luvun laulaja Paul Youngin kotiin murtautumisesta.

Hän rakensi elämänsä uudelleen ja siirtyi elintarviketeollisuuteen ja ryhtyi italialaisten valmisruokien toimittajaksi, mukaan lukien Tesco Hienoin valikoima.

Tämän seurauksena hän murtautui televisioon, ja hänet valittiin I'm A Celebrity -kilpailun kilpailijaksi vuonna 2009, joka voitti yleisön kiintymyksen ja sai ensimmäisen sijan.

Sittemmin hänestä on tullut vakituinen tv-ohjelma, joka on esittänyt ohjelmia, kuten Gino's Italian Escape, julkaissut joukon keittokirjoja ja omistaa ravintolaketjun.

  Fred Siriexin trikoo
Fred Siriexin tiedetään olevan miljonääri ( Kuva: ITV)

Fred Sirieix ei ehkä ole ollut televisioruuduilla niin kauan kuin hänen kaksi matkakumppaniaan, mutta hänen älykkäät yrityssijoituksensa ja First Dates -ura ovat tuoneet hänelle komean omaisuuden.

Ranskalaisista tuli miljonääri keskellä vuotta koronaviirus pandeeminen.

50-vuotias ansaitsi lähes 500 000 puntaa vieraanvaraisuuden asiakaspalvelun koulutusyrityksensä ansiosta, The Art Of Service Oy .

Useimpien ravintola-alan pandemian sulkeminen ei estänyt yritystä menestymästä, sillä sen talous nousi yli miljoonan punnan vuonna 2020/21.

Yrityksen omistaja, joka tervehtii deittailuohjelmassa esiintyviä sinkkuja, omistaa 75 % yhtiöstä.

912 enkelinumeron merkitys

Katso Myös: