Megan Bartonilla on varvas -peukalo - ruumiinosa, johon edes plastiikkakirurgia ei voi koskea

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Love Islandin Megan on kokenut massiivisen muodonmuutoksen teini -iästä lähtien - uskomattomilla takaiskuilla, joissa hänellä on erilainen nenä, hampaat ja rinnat.



Mutta on yksi ruumiinosa, jota hän ei ole pystynyt muuttamaan plastiikkakirurgian avulla, ja se alkaa ärsyttää faneja.



Vaikka Megan näyttää sensaatiomaiselta sekä bikinissä että täysin pukeutuneena, jotkut Love Islandin katsojat eivät voi keskittyä mihinkään muuhun kuin hänen käsiinsä.



Koska entinen strippaaja näyttää kärsivän vakavasta ... varpaiden sormien tapauksesta.

Meganin lyhyet peukalot osuivat silmiin, kun hän ja entinen saaristolainen Rosie Williams tekivät viime viikolla seksikkään valokuvauksensa.

Ja ne olivat jälleen näkyvissä, kun hän rikkoi tyttökoodin haukkumalla Wes Nelson Laura Andersonin edessä aiemmin tällä viikolla pelissä nimeltä Snog, Marry, Pie.



Ne ilmestyivät jälleen, kun Megan sai Wesin yksin terassille ja pyysi flirttailevasti häntä suutelemaan häntä, vaikka hän ei ollut eronnut Laurasta.

fifa 20 -verkkosovelluksen julkaisupäivä uk

Fanit sammutetaan Meganin käsillä



Ja Meganin varpaiden sormet häiritsevät faneja, jotka eivät voi repiä silmiään pois hänen käsistään.

- Tiedät mitä todella tunnen Samiraa kohtaan, koska hän on luonnostaan ​​kaunis, mutta kaikki nämä miehet ovat sokeutuneet siitä, että minulla on varvas kuin peukalo Megan, twiittasi eräs katsoja.

'En ole kauhea ihminen. Minusta tuntuu vain siltä, ​​että Meganin peukalo näyttää isolta varpaalta ', sanoi toinen.

Ja kolmas kirjoitti: ”Vieläkin hölmistyy näkemästä Meganin isojen varpaiden peukaloja. Näin niistä painajaisia ​​viime yönä. '

*Love Island jatkuu tänään klo 21.00 ITV2 -kanavalla.

Katso Myös: