Miehet, joilla on pidempi nimetön sormi, houkuttelevat todennäköisemmin naisia ​​tietyllä ominaisuudella

Outoja Uutisia

Horoskooppi Huomenna

Rakas Coleen

Miehen kumppanin ja hänen sormen pituutensa välillä on yhteys(Kuva: Getty)



Miehet, jos luulette, että se on yhdistelmä persoonallisuuttanne, ulkonäköänne ja siroteltavaa kismettiä, joka saa teidät unelmiesi naiseksi, niin ajatelkaa uudelleen.



Joidenkin tutkijoiden mukaan se, joka houkuttelee sinua, on saattanut olla ennalta määrätty, kun olit kohdussa.



Kaikki riippuu siitä, miten etusormesi kehittyy.

Katso kättäsi - jos etusormesi on yhtä pitkä kuin etusormesi, se todennäköisesti johtui mieshormonin testosteronin puhkeamisesta kohdussa.

Ilmeisesti se vaikuttaa myös siihen, millaista naista houkuttelet.

Puolan Krakovan Jagiellonian yliopiston lääketieteellisen korkeakoulun tutkijat ovat havainneet, että miehet, joilla on pitkät renkaat, ovat neljä kertaa todennäköisemmin kumppanin kanssa, jolla on klassisesti ihanteellinen tiimalasi.



Emm, miten?

Tutkimus viittaa siihen, että tämä altistuminen ylimääräiselle testosteronille kohdussa tarkoittaa muita, tyypillisesti 'miehisiä' ominaisuuksia myöhemmässä elämässä.

Se johtuu ylimääräisestä testosteronialtistuksesta kohdussa



Tutkijat katsoivat 50 pitkäaikaisessa suhteessa olevan nuoren miehen kättä ja ottivat sitten kumppaniensa elintärkeät tilastot.

He löysivät miehiä, joilla oli nimetön sormi pidempi kuin etusormensa, ja rintava naiset, joilla oli pieni vyötärö, vetäytyivät usein toisiaan kohti.

Tutkimuksessa selitettiin: 'Tuloksemme osoittavat, että miesten synnytysympäristö vaikuttaa todennäköisyyteen olla suhteessa houkuttelevamman ja oletettavasti hedelmällisemmän naisen kanssa.

Kädet voivat kertoa paljon ihmisestä (Kuva: Getty)

”Miehet, joilla oli [pidemmät rengassormet], olivat neljä kertaa useammin kumppaneina naisten kanssa, joilla oli sekä suhteellisen kapea vyötärö että suuret rinnat.

Pääkirjailija, ihmisen käyttäytymisen asiantuntija Berenika Kuna lisäsi:

'Silmänseurantatutkimukset ovat osoittaneet, että arvioidessaan naisen kehon houkuttelevuutta miehet keskittyvät pääasiassa vyötärö- ja rinta-alueisiin, jotka antavat rehellisiä signaaleja naisen lisääntymistilasta.

Lue lisää

Kuinka saada parempaa seksiä
Salaisuus saada lisää seksiä Kuinka kauan seksin pitäisi kestää G-pisteen löytäminen Naisen orgasmin saaminen kestää kauemmin

'' Kapeampi vyötärö suhteessa leveämpiin lonkoihin on visuaalinen merkki terveydestä ja nuoruudesta. Suuremmat rinnat voivat olla merkki seksuaalisesta kypsyydestä ja kasvatuskyvystä.

`` Lähinnä länsimaisissa kulttuureissa niitä pidetään kuitenkin houkuttelevuuden merkkinä. ''

Pidempi nimetön sormi ei ole ainoa ylimääräisen testosteronialtistuksen sivuvaikutus.

Toisia ovat lihaksikkaampi ja urheilullisempi, tehokkaammat otteet riippumatta ja paremmat tilakyvyt.

Katso Myös: