Mike Ashley tekee 30 miljoonan punnan rajan kilpailevalle DW Sports -ketjulle

Mike Ashley

Horoskooppi Huomenna

Mike Ashley etsii kilpailevaa ketjua(Kuva: Getty)



valeleski hämähäkki uk

Vähittäiskauppa -tytär Mike Ashley on tiettävästi tehnyt tarjouksen urheiluvaltakunnasta DW Sports, mikä voisi säästää yli 1 000 katutyötä.



Frasers, joka tunnettiin aiemmin nimellä Sports Direct, on tarjonnut järjestelmänvalvojille yli 30 miljoonaa puntaa ketjusta, joka romahti hallintoon 3. elokuuta.



Sen ylläpitäjien BDO: n kerrotaan pyytävän noin 20 miljoonaa puntaa sairastuneesta yrityksestä. Sunday Times .

Muutto seuraa sarjan kauppoja, joita Ashley on tehnyt pääkadulle, mukaan lukien Jack Wills ja House of Fraser viime vuosina.

DW Sportsilla, jonka omistaa Wigan Athleticin omistaja Dave Whelan, on 73 kuntosalia ja 75 vähittäiskauppaa ympäri Iso -Britanniaa.



Yhtiö joutui hallintoon kaksi viikkoa sitten, jolloin 1700 työntekijää joutui irtisanomisvaaraan.

DW Sportsin perusti entinen Wigan Athleticin omistaja Dave Whelan vuonna 2009 (Kuva: Burton Mail)



Pomot syyttivät 'haastavaa' vuosineljännestä, koska se varoitti kymmenistä sulkemisista välittömästi.

martin lewis itsenäisen ammatinharjoittajan apuraha

Myynnin sulkeminen on nyt alkanut sen jäljellä olevissa 50 myymälässä.

Fitness First, joka on DW: n sisaryhtiö, jatkaa kuitenkin erillisenä yrityksenä, eikä hallinto vaikuta sen 43 klubiin.

Toimitusjohtaja Martin Long sanoi: ”Covid-19: n seurauksena olemme joutuneet tilanteeseen, jossa hallitus on antanut meille valtuutuksen sulkea sekä vähittäiskauppamme että kuntosalimme kokonaisuudessaan pitkäksi ajaksi. korkea kiinteiden kustannusten perusta ja nolla tuloa.

DW Sports on aloittanut myynnin sulkemisen (Kuva: Burton Mail)

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

- Monien muiden vähittäiskauppaliiketoimintojen tavoin näiden erittäin haastavien toimintamarkkinoiden seuraukset ovat aiheuttaneet väistämättömiä kannattavuusongelmia DW Sportsille.

Päätöstä järjestelmänvalvojien nimittämisestä ei ole otettu kevyesti, mutta se antaa meille parhaan mahdollisuuden suojella liiketoiminnan elinkelpoisia osia, palauttaa ne kannattavuuteen ja turvata mahdollisimman monta työpaikkaa.

bgt 2013 voittaja

”Se on vaikeaa mallia kaikille yrityksille ilman pitkäaikaisia ​​vahinkoja ja sillä rajallisella tuella, jonka olemme saaneet.

'' Kun olemme käyttäneet kaikki muut liiketoiminnan käytettävissä olevat vaihtoehdot, uskomme vakaasti, että tämä prosessi voi olla alusta yrityksen uudelleenorganisoimiseksi ja monien kuntosaliemme säilyttämiseksi jäsenillemme sekä myös tiimimme jäsenten mahdollisten työpaikkojen enimmäismäärän suojaaminen. ''

NEWSAM Money on ottanut yhteyttä BDO: han kommentoidakseen.

Katso Myös: