Molly -Mae Haagin käänteinen leikkausmatka - muovista luonnon kauneuteen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Molly-Mae Hague on aloittanut viime kuukausina hyvin erilaisen kauneuskirurgisen matkan sen jälkeen, kun hän on päättänyt omaksua luonnollisemman ilmeen.



Hän on dokumentoinut muutokset, joita hän on tehnyt verkossa, paljastaen, että hän on ojentanut täyteaineet kasvoilleen ja huulilleen, poistanut komposiittisidokset hampaistaan ​​ja vaihtanut pitkät hiuspidennykset lyhyeksi.



Molly-Mae myönsi tehneensä 'virheitä' tekemällä niin paljon tarpeettomia toimenpiteitä ja vannoi 'kääntävänsä' ne.



Puhuessaan Instagram-tarinoissaan Molly-Mae selitti: 'Luulen, että olen ottanut kaikki askeleet, jotka haluan nyt tehdä, kääntääkseni kaikki täyteaineilla tekemäni virheet ja saadakseni aikaan asioita, joita minun ei välttämättä tarvinnut saada tehnyt ja ei ajatellut läpi tuolloin, noin kaksi tai kolme vuotta sitten. ''

Vaikka tähti ei koskaan vahvistanut mitään erityisiä leikkauksia, tähti sai huulten täyteaineita ja päätyi saamaan ne liukenemaan viime vuoden lokakuussa.

Molly-Mae Haag

Molly-Mae Hague on luopunut täyteaineistaan ​​etsiessään luonnollisempaa ilmettä (Kuva: Instagram)



Hänellä oli niitä 17 -vuotiaasta lähtien.

Hän selitti YouTube -kanavallaan: 'Tätä olen lykännyt nyt viimeiset kuusi kuukautta. Saan huulet liukenemaan.



- Huulten täyttömatkani on ollut hyvin, hyvin pitkä. Olen saanut huuleni täytteellä noin 17 -vuotiaasta lähtien, mikä on kirjaimellisesti naurettavaa.

'Haluan puhua sinulle kumoamisprosessin kautta.'

Asiantuntijoiden mukaan Love Island -tähti on saattanut käyttää noin 6 000 puntaa täyteaineen ruiskuttamiseen ja liuottamiseen.

Molly-Mae Haag

Molly-Mae Hague on matkalla kohti luonnollisempaa ilmettä (Kuva: mollymaehague/Instagram)

koirat kielletty Isossa-Britanniassa
Molly-Mae Haag

Häneltä poistettiin huulten täyteaine (Kuva: Youtube)

ITV -todellisuuden tähti tuli myös YouTube -kanavalleen paljastamaan tulokset siitä, miten hampaiden komposiittisidokset poistettiin.

Hän sanoi luonnollisista hampaistaan: 'Kuten näette, ne ovat hieman keltaisia, mikä on inhottavaa, mutta niihin ei ole koskettu noin kahteen vuoteen.

”Minulle tärkeintä oli varmistaa, että hampaani olivat hyvässä kunnossa ja ikeniäni hyvässä kunnossa, koska sain liitossidokset 19 -vuotiaana.

'En usko, että se oli erityisen fiksu liike tehdä niin nuorena, kun minun ei tarvinnut.'

Molly-Mae Haag

Molly-Mae Hague paljasti luonnolliset hampaansa komposiittien poistamisen jälkeen

topsy ja aika 2020
Molly-Mae Haag

Molly-Mae myönsi, että hänen hymynsä näytti hieman liiankin väärennetyltä. (Kuva: TIKTOK)

Molly-Mae vannoi suorittavansa hampaiden valkaisuhoidon kirkastaakseen luonnollisia kiristäjiään sen jälkeen, kun ne olivat jääneet hieman värjäytyneiksi vuosina, jolloin hän oli kiinnittänyt komposiittisidokset paikoilleen.

Paitsi että Molly-Mae täytti kurkunsa, mutta tähdellä oli myös leuassa täyteaineita, jotka hän oli myös liuottanut.

Hän tunnusti, että hänellä oli niitä 18 -vuotiaasta lähtien, mutta myönsi, että se jätti hänet näyttämään siltä, ​​että hänellä oli 'haukkoja'.

'Yritin terävöittää tätä aluetta täällä', hän sanoi ja osoitti leukaansa videossa. - Mutta se teki siitä isomman. Näytti siltä, ​​että minulla oli haukkoja. Minulla oli neliömäinen pää, lohikäärme. '

Molly-Mae on ollut erittäin avoin kauneusmatkallaan ja jopa kertonut kannattajilleen, että hän päätti luopua ikonisista hiustenpidennyksistä ja mennä lyhyemmälle.

Molly-Mae Haag

Hän luopui hiustenpidennyksistään ja valitsi lyhyen bobin (Kuva: mollymae/Instagram)

Saat viimeisimmät julkkisuutiset suoraan postilaatikkoosi

Salaisista riidoista ja seksikkäistä skandaaleista suurimpiin showbiz -otsikoihin - tarjoamme päivittäisen annoksen juoruja.

Saat tietoa suosikkijulkkiksistasi päivittäisellä uutiskirjeellämme, joka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi ilmaiseksi.

Voit rekisteröityä täällä.

Hän on edelleen kauneusmatkallaan, mutta Molly -Mae antoi faneille neuvoja, jos he ajattelevat ryhtyvänsä kosmeettiseen leikkaukseen - kehottamalla heitä 'odottamaan'.

Hän sanoi: 'Odota muutama vuosi, kunnes kasvosi ovat kypsyneet, kunnes tulet hieman vanhemmaksi, ja tee sitten päätöksiä kosmeettisesta työstä ja muista asioista.'

Molly kuvasi videon: 'Älä tee samoja virheitä kuin minä.'

Katso Myös: