Englannin pelaajien bonus Euro 2020 -voitosta paljastui kolmen lionin jahtaa kuolemattomuutta

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Englannin joukkue saa huikeat 12 miljoonan punnan voittobonuksen, jos he voittavat tämän kesän EM -kisat.



Gareth Southgaten joukkue on yksi suosikeista nostaa Euro 2020 tänä kesänä, ja jokaisella pelaajalla on nyt lisäkannustin paitsi arvostus nostaa maan ensimmäinen suuri mestaruus sitten vuoden 1996, myös henkilökohtainen voittobonus, joka on 461 000 puntaa.



Joukkueen bonussumma on yli 3 miljoonaa puntaa enemmän kuin vastaava voitto kolmen vuoden takaisessa MM -kisassa, kun taas UEFA: n palkintorahasto on kasvanut yhteensä 24 prosenttia vuoden 2016 jälkeen.



Kolmen lionin pelaajille maksetaan joka kerta, kun he edustavat kansallista puoltaan - summa 2 000 puntaa - mutta lahjoittavat tällä hetkellä nämä maksut hyväntekeväisyyteen.

Englannin pelaajat jakavat 12 miljoonan punnan potin voittaakseen Euro 2020 -turnauksen

Englannin pelaajat jakavat 12 miljoonan punnan potin voittaakseen Euro 2020 -turnauksen (Kuva: PA)

Kuitenkin, kuten Sähköposti , että rahat tulisivat saataville vasta syksyllä 175 miljoonan punnan Bank of England -lainan ehtojen vuoksi FA: n kanssa - mikä auttoi heitä kattamaan pandemian kustannukset.



Tämä tarkoittaa sitä, että FA - joka saa koko maksun UEFA: lta - ei voi maksaa osinkoja tai bonuksia ennen kuin laina on maksettu kokonaan takaisin, eli vasta syyskuussa.

FA vakuutti lainansa hallituksen Covid Corporate Financing Facility (CCFF) -järjestelyn kautta, eikä heidän ymmärretä, että heillä on aikomusta rahoittaa sopimusta uudelleen tässä vaiheessa.



Euroopan jalkapallon hallintoelimen UEFA: n koko turnauksen palkintopotti on 393 miljoonaa puntaa, mikä on kaikkien aikojen korkein turnauksen finaali.

Suurin summa, jonka yksi kansakunta voi saada, on 30 miljoonaa puntaa - mikä olisi skenaario, jossa voittajat voittavat myös kaikki ryhmäpelit - mutta hallintoelin säilyttää 60 prosenttia maksusta ja 40 prosenttia pelaajille.

Kun olemme saaneet kukin 217 000 puntaa päästäkseen MM-kisojen välieriin kolme vuotta sitten, ei ole ihme, että 461 000 punnan yksittäistä palkintopotia pidetään merkittävänä kannustimena.

Kolmen lionin pomo Gareth Southgate, jonka vuosipalkka FA: n kanssa on 3 miljoonaa puntaa, on oikeutettu kuusinumeroiseen bonukseen, joka liittyy hänen puolueensa suoritukseen turnauksessa.

Englanti on tämän kesän turnauksen suosikkeja, ja heidän odotetaan menevän pitkälle turnaukseen - missä he eivät ole koskaan aikaisemmin maistaneet menestystä.

Voiko Englanti voittaa Euro 2020? Kommentti alla

Heidän lohkovaiheensa alkaa lauantaina ja kokoontuu uudestaan ​​Kroatiaa vastaan ​​- joka pudotti heidät MM -kisojen välierissä vuonna 2018 - ennen kuin he kohtaavat Skotlannin ja Tšekin jäljellä olevissa ryhmäotteluissaan.

Fanit ovat kuitenkin epäilemättä varovaisia ​​turnauksen sudenkuopista, ja heillä on edelleen muistoja iskusta poistumisesta Islantiin 16 vuoden kierroksella viisi vuotta sitten.

Englanti viimeisteli valmistautumisensa turnaukseen viime viikolla voittamalla 1-0 voiton sekä Itävallasta että Romaniasta ystävyysotteluissa.

Katso Myös: