Morrisons luo 1000 työpaikkaa täyttämään Amazon -tilauksia yli 50 Ison -Britannian myymälässä

Morrisons

Horoskooppi Huomenna

Asiakkaat voivat nyt tilata täyden Morrisons -myymälän Amazonin kautta



Morrisons etsii 1000 työntekijää vastatakseen kysyntään, kun se kasvattaa uutta kumppanuutta verkkokaupan jättiläinen Amazonin kanssa.



& Isot neljä & apos; Päivittäistavarakauppa sanoi rekrytoivansa työtovereita auttamaan asiakkaiden tilausten valinnassa ja pakkaamisessa yli 50 kaupasta, jotka kattavat kaupungit, joissa Amazon Prime on käytettävissä.



Hannah Horsfall, Amazonin johtaja Morrisonsissa, sanoi: ”Morrisonsissa teemme kaikkemme varmistaaksemme, että jokainen voi tilata arvokasta ruokaa ja toimittaa sen kotiovellesi. Etsimme tiimipelaajia, joilla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja joilla voi olla täysi osuus kansan ruokinnassa. ''

Amazon vahvisti kolmivuotista kumppanuuttaan Morrisonsin kanssa viime kuussa, jolloin asiakkaat voivat ostaa supermarketin koko valikoiman verkossa ja saada tilauksensa samana päivänä.

Kaikki Morrisons -tuotteet on nyt listattu Amazonissa, ja asiakkaat, jotka käyttävät 40 puntaa tai enemmän sen kautta Prime Now -palvelu voi saada supernopean toimituksen.



Siitä tulee kolme vuotta sen jälkeen, kun Amazon yhdisti voimansa Morrisonsin kanssa ja antoi asiakkaille mahdollisuuden ostaa valikoituja tuotteita - kuten pakastettuja tuotteita - verkkokaupan kautta

Morrisons sanoi, että henkilökunta pakkaa tavarat, jotka Amazon Flex -toimituskumppani kerää kymmenen kappaletta ja toimittaa asiakkaalle kahden tunnin toimitusajan kuluessa samana päivänä.



Tilaukset tehdään Amazonille, ennen kuin Morrisonsin työntekijät noutavat ne myymälään ja pakataan omalle alueelle. Sieltä Amazonin toimituskumppanit keräävät ostokset ja luovuttavat ne asiakkaalle kahden tunnin toimitusajan kuluessa samana päivänä.

Asiakkaan avustaja - valitse ja pakkaa -roolit ovat saatavilla yli 50 myymälässä eri puolilla maata. Menestyneet hakijat työskentelevät osana toimitustiimiä myymälöissä varmistaen, että tilaukset valitaan ja pakataan oikein ja asiakaspalvelustandardit säilyvät.

Doug Gurr Amazon UK: sta sanoi: '' Morrisonsin lanseeraus Amazoniin lisää Morrisonsin uskomattoman palvelun ja valikoiman näkyvyyttä sekä lisää valinnanvaraa asiakkaillemme. ''

Se on Morrisonsin viimeisin siirto jakelukyvyn parantaminen sen jälkeen, kun sen ruokalaatikkopalvelu on lisätty omaan tuotantolaitokseen, kaksinkertaistettu sen toimitusajat ja käyttöönotto napsauttamalla ja kerää 254 muuhun myymälään maaliskuun jälkeen.

Kaikki työpaikat ilmoitetaan osoitteessa Morrisons Jobsin verkkosivusto täällä kun haet 'poimi ja pakkaa'.

Katso Myös: