Morrisons alensi bensiinin hintaa 12 prosentilla suurimmalla alennuksella vuosiin

Bensiinin Hinnat

Horoskooppi Huomenna

Morrisons alentaa polttoaineen hintoja jopa 12 p litralla(Kuva: PA)



Morrisons on alentanut polttoainehintojaan 12 p litraa bensiiniä ja 8 p litraa dieseliä.



Supermarket kuvaili muutosta 'viime aikojen suurimmaksi polttoainehinnan laskeeksi'.



Mutta tämäkin leikkaus ei välttämättä ole viimeinen, koska laskevat öljyn hinnat saattavat pian palata 1 punnan litran bensiiniin.

RAC: n polttoaineiden tiedottaja Simon Williams sanoi: ”Nämä ennennäkemättömät ajat johtavat ennennäkemättömiin polttoainehintojen alennuksiin - suurin yksittäinen leikkaus vähittäiskauppiailta, mitä olemme koskaan nähneet.

jalkapalloapu 2019 tulos

'' Öljyn hinta on pudonnut niin pitkälle - 18 vuoden alimmalle tasolle -, että oli väistämätöntä, että pumppujen hinnat lopulta seuraavat perässä. ''



Mary berryn poika kuoli

AA: n polttoainehinnan tiedottaja Luke Bosdet sanoi: Tällainen valtava alennus pumppujen hinnoissa on erittäin tervetullutta. Se on yksi harvoista kirkkaista paikoista muuten synkkissä näkymissä.

Tiedämme, että Asda oli laskenut hintojaan vastaavalla määrällä varhain tänä aamuna, ja tämän pitäisi avata pumpun hintojen logjam.



Laskettujen hintojen tärkein etu on toimitusten kustannusten alentaminen, kun verkko- ja muut yritykset tekevät kovasti töitä tavaroiden liikkumisen ja kuluttajien toimittamiseksi.

Kehotamme kuitenkin kuljettajia harkitsemaan huolellisesti, ennen kuin he tekevät tarpeettomia tiematkoja, jotka voivat saattaa heidät muiden ihmisten läheisyyteen.

Kuinka paljon käytät viikottaiseen kauppaan? (Kuva: Evening Gazette)

Öljyn hinta on laskenut viime viikkoina sen jälkeen, kun Covid-19 on levinnyt ympäri Eurooppaa.

He olivat myös voimakkaasti loukkaantuneet, kun Saudi -Arabia, joka tuottaa noin 10 prosenttia maailman öljystä, päätti laskea hintoja ja lisätä tuotantoa kauppasodassa Venäjän kanssa.

Eniten käytetyn Brent -raakaöljyn tynnyrihinta on laskenut noin 60% vuoden alusta.

paras säästötili 20 000 puntaa

Se putosi maanantaina vielä 5,7 prosenttia 25,53 dollariin barrelilta.

Viimeisimmät hallituksen luvut osoittavat, että polttoaineen litran keskihinta Ison -Britannian etupihoilla oli 16. maaliskuuta 120,3p bensiinillä ja 124,4p dieselillä.

enkeli numero 333 joanne

1 punta litraa kutsuu, ja bensiinin tukkuhinnat romahtivat 8 p litraa viime viikon puoliväliin mennessä ja sen jälkeen 7 pp, Bosdet sanoi lauantaina.

'Lisää arvonlisävero tähän 15p -muutokseen ja siitä tulee 18p. Tämä nostaisi bensiinin nykyisen keskimääräisen pumpun hinnan noin 103 p litralle, ja kun supermarketit käyvät kauppaa alle keskimääräisen, 1 punta litraa pitäisi ilmestyä uudelleen.

Tämä on sama, kun 18,6 p: n tukkuhinta saa 57,95 p: n polttoainetullin ja toivottavasti järkevämmän 9 p: n vähittäismyyjä/toimittajamarginaalin, josta arvonlisäveron kanssa tulee 103 p litraa kohti.

Lue lisää

Kuinka alentaa ajon kustannuksia
Hypermiling - Kuinka käyttää 40% vähemmän polttoainetta Telematiikka - mitä se on ja miten se toimii 6 asiaa, jotka on tarkistettava ENNEN MOT: n saamista Halvimmat autot, joita voit ostaa

Säästä polttoainetta ympäri vuoden

  1. Tankkaa vilkkailla huoltoasemilla - Nämä asemat ostavat enemmän polttoainetta ja voivat hyödyntää hintojen laskua. 'Suurilla huoltoasemilla on toimituksia joka päivä, jotta ne voivat muuttaa hintaa', Arthur Renshaw, huoltoaseman analyytikko Catalist Experian, kertoi The NEWSAMille. 'Mutta pienessä huoltoasemassa kylässä voi olla toimitus parin viikon välein.'

  2. Valitse iso asema - Asemat ostavat polttoaineen tukkumarkkinoilta. Aivan kuten kaikissa muissakin neuvotteluissa, suuret ostajat pystyvät paremmin tekemään sopimuksen.

  3. Etsi joukko asemia - Kun useat asemat ovat lähellä toisiaan, ne todennäköisesti laskevat hintoja houkutellakseen kuljettajia sisään. 'Jos olet Skotlannin ylämailla ja saarilla, sinulla on paljon vähemmän kilpailua kuin Manchesterin keskustassa', Renshaw sanoi.

  4. Mitä kaikki muut latautuvat? Nettisivu PetrolPrices.com voit verrata alueesi hintoja. Se sisältää myös viimeisimmät keskihinnat, joten tiedät, jos sinut huijataan. Käytä sitä vertaillaksesi alueesi hintoja ennen kuin täytät.

    vanhempani ovat ulkomaalaisia
  5. Pelaa supermarket -peliä - Supermarketit kilpailevat polttoaineen hinnasta kaiken muun kanssa. Kun olet ostoksilla, pidä silmällä bensiinialennuksia tarjoavia kuponkeja. Mutta ole tietoinen kokonaiskustannuksista. 'Tämä on yksi tapa saada hinnat alas alle 1 punnan, mutta sinun on ostettava paljon ruokaa saadaksesi tämän tuloksen', PetrolPrices.comin omistaja Peter Zaborszky sanoi.

  6. Pysähdy maakuntien kaupungeissa - Lentokenttien, moottoriteiden, kalliiden kaupunkien ja maaseudun hinnat ovat korkeimmat PetrolPrices.com -analyysin mukaan. 'Kultainen polku on keskellä, missä vuokra on halpaa', Zaborszky selitti.

Katso Myös: