Parhaat säästötilit 2020-2021 ansaitaksesi eniten rahoillasi tänä vuonna

Säästöjä

Horoskooppi Huomenna

Pelaa korttisi oikein ja rahat maksavat - sinun on vain tiedettävä, mihin ne asetetaan(Kuva: Getty)



Rahan maksaminen ei ole helppoa. Korot ovat tällä hetkellä historiallisen alhaalla, ja monet parhaista tileistä sisältävät tällä hetkellä pitkäaikaisia ​​uhrauksia, jotka riittävät saamaan kenen tahansa ajattelemaan kahdesti.



Mutta vaikka 5 prosentin korkojen päivät ovat ohi, tällä hetkellä on 92 kiinteäkorkoista joukkovelkakirjalainaa ja 24 kiinteäkorkoista ISA: ta, jotka vastaavat edelleen tai ylittävät inflaation 0,7 prosentissa.



hänen tummien materiaalien kuvauspaikka

'Inflaation heikentyvä voima käteissäästöissä pahenee, mutta säästäjiä ei pidä lannistaa vaihtamaan, jos heillä on heikko korko, selittää Rachel Springall, Rahatiedot.

”Kiinteät korot voivat tarjota suurimman tuoton tavallisella säästötilillä, mutta koska koronaviruspandemia vaikuttaa kuluttajien jokapäiväiseen talouteen, jotkut saattavat haluta saada käteisen paremmin saataville.

'' Arvioidessaan alan parhaita hintoja säästäjät huomaavat, että monet parhaista tarjouksista maksavat nyt 0,50%, mukaan lukien Goldman Sachsin äskettäin saapunut Marcus. Paras tarjous kuluttajalle voi silloin olla enemmän kuin pelkkä hinta, se olisi sen saatavuus ja se, soveltaako hän peruuttamisrajoituksia. ''



Plussapuolella on säästöjen suhteen vaihtoehtoja, ja monia niistä.

Säästäjät voivat valita investoinneista, helposta pääsystä, kiinteistä koroista, ISA: ista ja muista ennen kuin otat huomioon asiantuntijatilit asunnon ostamisen, eläkkeelle siirtymisen tai pesimun rakentamisen suhteen pienelle lapselle.



Tässä muutamia parhaita ostoksia tällä hetkellä.

Säästöt parhaat ostokset - suosikkimme

5 parasta välittömän pääsyn säästötiliä

  1. Marcus Online -säästötili: 0,4%, vähintään £ 1 avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa.

  2. Saga -raha: 0,4%, vähintään £ 1 avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa.

  3. RCI Bank UK 0,4%, vähintään 100 £ avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa.

Voit tarkastella lisää helppokäyttöisiä tilejä MoneySupermarketissa tai katso koko oppaamme helppokäyttöisistä tileistä verkossa .

Lue lisää

Kuinka saada enemmän rahaa
Parasta mitä rahalla voi tehdä Rahasi eivät ole turvassa pankissa Sovelluspankkien riskit ja edut Vertaisverkko selitti

Parhaat helppokäyttöiset käteis -ISA: t

  1. Peruskirjasäästöt Pankki: 0,4%, vähintään 5 000 puntaa avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa.

  2. Yorkshire Building Society: 0,4%, vähintään 10 000 puntaa avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa.

  3. Paragon Bank: 0,4%, vähintään 1 £ avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa

  4. Coventry Building Society: 0,3%, vähintään 1 £ avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamattomat kotiutukset, ei rangaistuksia, saatavilla verkossa, puhelimitse ja sivuliikkeessä.

Saat lisätietoja siirtymällä omalle sivullemme parhaista käteis -ISA -hinnoista.

Parhaat 1, 2, 3 ja 5 vuoden kiinteäkorkoiset käteis -ISAt

  1. 1 vuosi: Yorkshire Building Society, 0,45%: Vähimmäismaksu 100 £ vaaditaan. Saatavilla verkossa, puhelimitse ja haaratoimistossa.

  2. 2 vuosi: Charter Savings Bank, 0,62%: vaaditaan vähintään 5 000 punnan ensimmäinen maksu. Saatavilla vain verkossa.

  3. 3 vuotta: Charter Savings Bank, 0,75%: Vähimmäismäärä 5000 puntaa vaaditaan. Saatavilla vain verkossa.

  4. 5 vuotta: Skipton Building Society, 1%: Vähimmäismäärä 500 puntaa vaaditaan. Saatavilla postitse, puhelimitse tai haaratoimistossa.

    mitä 178 tarkoittaa

Katso lisää parhaiten maksavia tilejä juuri nyt täältä tai katso koko oppaamme ISA -selityksistä.

Parhaat juniorirahan ISA -hinnat

  1. Darlington : 2,5% muuttuva, 18 vuoden ikään asti, vähintään 1 £, saatavana vain postitse tai sivuliikkeessä.

  2. Bath Building Society : 2,5% muuttuva, 18 vuoden ikään asti, vähintään 1 £, saatavana vain postitse tai sivuliikkeessä.

  3. Perheenrakennusseura : 2,4% muuttuva, 18 vuoden ikään asti, vähintään 1 £, saatavana haaratoimistossa ja vain postitse.

Sijoitus -ISA: ita varten MoneySupermarketilla on luettelo parhaista ostoista ja mahdollisista kannustimista, joita voit ansaita liittymällä.

Varten lasten rahastoja, lisää ISA -vinkkejä ja muita tapoja säästää lapsellesi katso meidän lasten säästötilit sivu.

Parhaat kiinteäkorkoiset joukkovelkakirjalainat

Olemme hahmottaneet parhaan maksajan jokaiselle aikakehykselle alla, ja paljon muita vaihtoehtoja on sen sijaan oppaassamme parhaista kiinteäkorkoisista joukkovelkakirjalainoista. Lisätietoja alla olevista tuotteista ja ainutlaatuisten tarjousten avaamisesta.

  1. YKSI VUOSI: Ahli United Bank: 0,65% korko, min. 1000 £, enintään 85 000 £, yksi vuosi, vain verkossa.

    stanley baxter moira robertson
  2. KAKSI VUOTTA: DF Capital: 0,76% korko, vähintään 1000 £, enintään 85 000 £, kaksi vuotta, vain verkossa.

  3. KOLME VUOTTA: Hodge Bank: 0,9% korko, vähintään 1 000 puntaa, enintään 1 miljoona puntaa, kolme vuotta, verkossa ja vain postitse.

  4. NELJÄ VUOTTA: Hodge Bank: 1,3% korko, vähintään 1 000 puntaa, enintään 1 miljoona puntaa, viisi vuotta, verkossa ja vain postitse.

(Kuva: Getty)

Paras säännöllinen säästötili

  1. Vain nykyiset asiakkaat, Yorkshire Building Society: 3,5% korko, avoinna 500 puntaa, yksi vuosi, saatavana vain postitse ja puhelimitse.

  2. Vain nykyiset asiakkaat, Natwest: 3,04%: n korko, avoinna 1–50 puntaa, yksi vuosi, saatavana vain verkossa ja puhelimitse.

  3. Avoin kaikille: Coventry Building Society: 1,05% korko, avoinna 1–500 puntaa, yksi vuosi, saatavana verkossa tai postitse.

  4. Avoin kaikille: Ruhtinaskunnan rakentamisjärjestö : 1% korko, avattu 250 puntaa, yksi vuosi, saatavana verkossa, postitse tai haaratoimistossa.

Katso lisää parhaita ostoksia MoneySupermarketista tai lue lisää tavalliset säästötilit täältä .

Kuinka valita säästötili

Eri tilit vastaavat erilaisiin tarpeisiin, ja suuri kiinnostus nykyiseen ilmastoon tulee todennäköisesti saaliiksi, joten tässä on muutamia käteviä vinkkejä ja kysymyksiä, jotka on pidettävä mielessä alkuun pääsemiseksi.

1. Mihin oikein säästät?

Riippumatta siitä, mihin säästät, on olemassa vaihtoehto (Kuva: Getty!)

Tämä on ratkaisevan tärkeää. Vaikka teoriassa ne ovat kaikki Säästötili , jotkut on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan tietty tavoite, kuten ensimmäisen kodin ostaminen.

Jos haluat nousta tikkaille, Lifetime ISA voi auttaa sinua säästämään talletuksen.

25 vuotias nainen

Elinikäiset ISA: t ovat myös verovapaita ja tarjoavat alle 40-vuotiaille mahdollisuuden saada käsiinsä jopa 32 000 puntaa täysin ilmaiseksi hallitukselta.

18–40 -vuotiaat säästäjät voivat maksaa jopa 4 000 puntaa vuodessa, jota täydennetään sitten 25% verovuoden lopussa. Tämä voi sitten mennä ensimmäisen asunnon ostamiseen tai eläkkeelle siirtymiseen.

Jos kuitenkin säästät lapselle, a nuorempi ISA voi olla paras tie eteenpäin. Voit maksaa verovapaasti jopa 4 368 puntaa vuodessa ja opettaa lapsellesi säästämisen ja rahan perusteet.

2. Onko sinun käytettävä rahojasi?

Jos tiedät varmasti, että tarvitset pääsyä rahoihisi, vältä kiinteäkorkoisia joukkovelkakirjalainoja, koska ne ovat lukittuina vähintään kuudeksi kuukaudeksi - ja vapautuminen maksaa sinulle.

Helppo pääsy tai & apos; instant & apos; pääsy voi olla fiksumpi liike, koska sinulla on mielenrauha, että jos tarvitset sitä takaisin, eli jos haluat äkillisesti korjata auton, voit peruuttaa sen.

Jos tiedät varmasti, ettet tarvitse rahojasi, harkitse kiinteäkorkoista joukkovelkakirjalainaa. Nämä maksavat hyvin, mutta tarkoittavat rahasi lukitsemista sopimuskaudeksi. Jos sinulla on pienempi säästettävä summa ja voit luvata tekemään säännöllisiä pieniä talletuksia, joita sinun ei tarvitse nostaa, harkitse tavallinen säästötili sen sijaan.

Jotkut vaihtotilit maksavat myös hyvää rahaa - ja sinulla on pääsy siihen 24/7. Muista kuitenkin, että näissä usein on yläraja sille, kuinka paljon voit ansaita korkoa.

3. Harkitse palkkioiden vaihtamista

Jos sinulla ei ole paljon säästämistä ja et löydä keinoa kiertää sitä, saatat ehkä saada välittömän bonuksen vaihtamalla sen sijaan pankkitiliäsi.

Tämän etuuden saamiseksi sinun on vaihdettava vaihtotilipalvelun avulla ja siirrettävä myös palkat ja suoraveloitukset.

Näin voit saada nopean voiton ja saada paremman säästöasteen myöhemmin, koska olet 'olemassa oleva asiakas'. Katso lisätietoja oppaastamme pankkitileistä, joihin voit saada liittymismaksun.

Huomaa, että jos vaihdat pankkitilille johdantokorkoa varten, muista vaihtaa uudelleen sen päätyttyä.

4. Onko rahasi turvassa?

Niiden avulla voit ottaa rahat pois silloin, kun niitä tarvitset (Kuva: GETTY)

Jos sinulla on suuria määriä varastossa, muista, että olet suojattu vain 85 000 puntaa kohti vuodessa PER -pankkiryhmässä.

Nämä ovat sääntöjä Rahoituspalvelujen korvausjärjestelmä (FSCS) säästämään säästöjäsi, jos pahin tapahtuu.

hellboy 2019 uk julkaisupäivä

Se tarkoittaa, että rahasi ovat turvassa, mutta vain yrityskohtaisesti. Esimerkiksi First Direct on HSBC: n omistuksessa, joten vain 85 000 puntaa on suojattu korvaussopimuksella.

Lyhyesti sanottuna, älä laita kaikkia munia samaan koriin. Selvittää mitkä pankit kenen omistavat oppaassamme.

Voit myös harkita NS&I: tä - valtion omistamaa säästöjärjestelmää - joka tarjoaa 100% suoja jokaiselta säästämältäsi penniltä .

5. Suurin osa meistä EI rajoitu ISA: han

Rahan säästäminen ISA: ssa on verotonta, mutta uusien sääntöjen mukaan voit nyt säästää rahasi missä tahansa verottomana, mikäli et ansaitse yli 1000 puntaa korkoa (tai 500 puntaa, jos olet korkeamman veronmaksaja) . Tämä on huhtikuussa 2016 käyttöön otettujen uusien sääntöjen mukaista.

Tämä tarkoittaa, että vain ISA -standardien seuraamisen sijaan voit nyt seurata parhaita hintoja koko markkinoilla.

Jos haluat säästää pieniä määriä tai haluat aloittaa säästämisen, tee ostoksia ja noudata korkeimpia hintoja.

Kuitenkin, jos sinulla on suuri määrä ja aiot ylittää 1000 punnan (tai 500 punnan) verovapaan rajan, harkitse silti ISA: ta.

Tämä johtuu siitä, että ISA: ita ei oteta huomioon henkilökohtaisessa korvauksessasi, vaan ne ovat sen lisäksi.

Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa, että voit säästää £ 20 000 osakkeissa tai osakkeissa tai käteisellä ISA verovapaasti JA ansaita 1 000 puntaa korkoa toisella tilillä.

Katso Myös: