Naurettavimmassa X Factorin käänteessä Ashford Nu Vibestä on korvannut Ashleyn The Riskistä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

X Factorin poikabändit

Ashley ulos. Ashford sisään. Ashley ulos. Ashford sisään. Onko siinä vielä järkeä?



uusin Dani ja Jack

OK. Ole kanssamme tässä. Se on monimutkaista.



(Tai jos sinulla on lyhyt tarkkaavaisuus tai heikko lukutaito, katso vain yllä olevaa kauniisti toteutettua kuvaa, se kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää).



Viimeisimmässä X Factorin käänteessä/katastrofissa Ashley Baptiste on jättänyt kohtuullisen kunnon poikabändin The Risk, ja hänet on korvannut vanha onnekas Ashford Campbell, jonka saatat (mutta luultavasti) muistaa Nu Vibestä. Tai No Vibe, kuten me mieluummin kutsumme heitä (kiitos Gary).

Ashley on se, jolla viime viikon esityksessä oli pieni vitsitys kärsimyksestä kurkusta (siellä on paljon siitä:), mutta tästä ei mainita poikabändin virallisessa lausunnossa:

Olemme järkyttyneitä siitä, että Ashley on päättänyt lähteä, mutta kunnioitamme hänen päätöstään. Uutisten kuultuamme päätimme, ettemme halua olla kolmikko, halusimme todella uuden jäsenen. Olemme aina pitäneet Ashfordista heti lähtöleiriltä lähtien ja meillä on aina ollut vahva side hänen kanssaan. Hän on erittäin lahjakas ja tuo niin monia ominaisuuksia ryhmään. Olemme niin iloisia, että hän sanoi kyllä, emmekä voi odottaa harjoituksia.



Samaan aikaan Ashley itse on myös rohkeasti puhunut jonkin verran, vaikka hän on hämmentynyt kurkustaan:

Se on ollut todella vaikea päätös, mutta olen päättänyt jättää The Riskin. En usko, että tulevaisuuteni on poikabändissä, eikä ole reilua, että Charlie, Derry ja Andy jäävät bändiin, vaikka en ole todella sitoutunut siihen pitkällä aikavälillä. Uskon, että Riski voi voittaa X Factorin, ja tuen heitä koko ajan. Pidän heitä ystävinä, joten tiedän, että pysymme yhteydessä.



Luemme rivien välistä, mutta arvaamme tämän tarkoittavan, että hän lisää ne Facebookiin, mutta ei koskaan enää kommunikoi teknisesti.

Ashford on tietysti iloinen saadessaan uuden mahdollisuuden: minun piti puhua ensin Nu Vibe -poikien kanssa, ja kun he antoivat minulle siunauksen, olin heti takaisin puhelimessa tarttumaan tarjoukseen. Se on uskomatonta, ja nyt minun on työskenneltävä vielä lujemmin tauon jälkeen. '

Mentor Tulisa sanoo, että hän on järkyttynyt nähdessään Ashleyn menevän, mutta sanoo, että Ashford sopii loistavasti. Se on fantastinen istuvuus, eikä fantastisesti sopiva, OK?

Meidän on katsottava esitys raittiina tänä viikonloppuna ymmärtääksemme kaikki nämä muutokset. Ashley on poissa. Ashford sisään. Rhythmix -nimen muutos . Kelly sairas . Ashley on poissa. Ashford in. Rhythmix -nimen muutos. Kelly sairas.

Hmm, olisi hauskaa, jos joku bändeistä äänestäisi tällä viikolla, jolloin ainakin osa edellä mainituista olisi ajanhukkaa, eikö niin?

Kuvat: ITV

Katso Myös: