Äiti heittää vauvan 17. kerroksen ikkunasta pian synnytyksen jälkeen, koska poikaystävä isä oli naimisissa jonkun muun kanssa

Maailman Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Vauvan äiti vahvisti poliisille, että hän oli heittänyt lapsensa ulos tästä ikkunasta 17. kerroksessa(Kuva: Viral Press)



Äiti heitti lapsensa 17. kerroksen ikkunasta pian synnytyksen jälkeen, kun hän huomasi, että hänen poikaystävänsä oli todella naimisissa toisen naisen kanssa.



Netchanok Nokyungtong, 20, oli järkyttynyt, kun hänen pettävä 40-vuotias poikaystävänsä Etelä-Koreasta sai tietää olevansa raskaana ja jätti hänet palaamaan perheelleen.



Hän meni odottamatta synnytykseen eilen iltapäivällä Pattayalla, Thaimaassa, ja synnytti pojan yksin huoneensa sisällä kerrostalossa.

Mutta kauhistunut työntekijä neljännessä kerroksessa sijaitsevassa huoneessa kertoi poliisille, että hän näki suuren esineen putoavan ikkunansa ohi ja osuneen maahan noin kello 17.00.

Hän juoksi alas tarkistamaan paketin ja oli 'järkyttynyt' löytäessään nuoren.



Travelodge-haku ja -varaus

Työntekijä löysi vauvan, joka näki 'esineen'. kaatua hänen ohitseen (Kuva: Viral Press)

Vauvan äiti sanoi, että hän joutui odottamaan synnytystä (Kuva: Viral Press)



Upseeri vie vauvan pois kerrostalosta (Kuva: Viral Press)

Poliisi saapui paikalle ja löysi verisen tontin käärittynä vihreään muovipussiin napanuoran ollessa kiinni. Hänen sydämensä ei lyönyt.

Viranomaiset tarkastivat CCTV: n ja myöhemmin pidätti Netchanokin, joka myönsi heittävänsä vauvan ulos ikkunasta, koska hänen poikaystävänsä 'Kim' Etelä -Koreasta oli jo perhe ja palasi heidän luokseen saadessaan tietää olevansa raskaana.

tapaamattomat kaksi häät ja vauva

Hän kertoi poliisille synnyttäneensä 'odottamatta' kylpyhuoneessa ja avasi ikkunan ja pudotti poikansa ulos kaupungin Banglamungin alueelle.

Poliisin eversti Apichai Khemphet, Pattayan poliisin päällikkö, sanoi Netchanokin myöntäneen tappaneen tytön ja hänet syytettäisiin kaikkien todisteiden keräämisen jälkeen.

Vauvan äiti myönsi heittävänsä lapsensa ikkunasta (Kuva: Viral Press)

Kuvassa vauvan äiti poliisin kanssa (Kuva: Viral Press)

Hän sanoi: 'Neiti Netchanok Nokyungtong synnytti kylpyhuoneessa, jossa verta löytyi lattiasta. Hän sanoi olevansa järkyttynyt eikä valmis synnytykseen.

Poikaystävä on naimisissa oleva ulkomaalainen Etelä -Koreasta, joka ei halunnut jäädä hänen luokseen. Hän oli särkynyt sydämestään, koska hän palasi perheensä luo.

'Hän laittoi vauvan muovipussiin ja heitti sen ikkunasta ulos ja se kuoli.'

Poliisi uskoi aluksi, että vauva saattoi syntyä ennenaikaisesti ja kuoli ennen kuin se heitettiin rakennuksesta.

Mutta tutkittuaan kuoleman ja pidätettyään Netchanok he sanoivat, että hän oli myöntänyt tahallaan tappaneen nuoren.

Todisteita käyttävät tapausta tutkivat virkamiehet (Kuva: Viral Press)

joka voitti viiden tähden hotellin

Jotkut kuvat osoittavat naisen asunnon tilan synnytyksen jälkeen (Kuva: Viral Press)

Hänet kuvattiin eilen poliisiasemalla ja myöhemmin samana iltana ja näytettiin poliisille huone ja ikkuna, jossa se tapahtui.

Netchanok kertoi olleensa suhteessa Etelä -Korean 40 -vuotiaan poikaystävänsä Kimin kanssa kahden vuoden ajan.

Mutta kun hän oli kertonut hänelle olevansa raskaana, hän ei halunnut tehdä mitään hänen kanssaan ja lähti takaisin vaimonsa luo.

Poliisin eversti Apichai Khemphet lisäsi: 'Tämä on erittäin raaka rikos. Vauva syntyi terveenä. Äiti ei murehtinut tapahtunutta.

Hänen poikaystävänsä oli lähtenyt ja yrittänyt kertoa hänelle keskenmenosta. Hän sanoi, ettei hänellä ole rahaa lapsen ylläpitämiseen.

- Hänet on myös viety sairaalaan tarkastettavaksi. Mutta hän pysyy poliisin säilössä ja hänet syytetään. ''

Katso Myös: