Kuka voitti viiden tähden hotellin E4: llä? Julkkispakattujen näyttelijöiden joukossa olivat Joey Essex ja Spencer Matthews

Tv Uutiset

Mikään ei rakasta enemmän kuin julkkispakattu todellisuussarja, ja tämä merkitsi kaikki ruudut, kun se esitettiin E4: ssä.Miksi? Koska Viiden tähden hotelli näki juhlistetuista palvelimet, kun joidenkin suosikkitähtemme kokoonpano yritti johtaa hotellia Kreikan Iosin saarella.


Mutta mikä tarkalleen oli Viiden tähden hotelli, joka näytteli siinä ja kuka kruunattiin voittajaksi, jolla oli eniten tähtiä?Tässä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ...


Mikä on viiden tähden hotelli?

Todellisuusohjelma kuvattiin Välimeren saarella Iosissa ja siinä esittivät todelliset E4 -fanit nauttimassa lomastaan.

Mutta fanit pystyivät harjaantumaan julkkisten kanssa ja heidät toivotettiin tervetulleeksi hauskan ja auringonpaisteen ihmemaahan, kun joukkue odotti vieraiden käsiä ja jalkoja Viiden tähden hotellissa.Joey Essex tähdittää uutta todellisuusohjelmaa (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Made in Chelsean entinen tähti Spencer Matthews (Kuva: REX/Shutterstock)


Kun matkustajat viettivät kaiken irti kesälomastaan, he arvioivat julkkishenkilöstöä ja heidän työnsä kaliipin alla jatkuvasti valvoessaan tähtiä painostettiin pitämään standardit korkealla.

Ketkä julkkikset näyttivät siinä?

Todellisuus-TV: n raskaat painot Joey Essex ja Spencer Matthews näyttivät yhdessä kolmen muun julkkisryhmän jäsenen kanssa viiden tähden palvelun tarjoamiseksi.

TOWIE: n johtava rouva Lydia Bright, entinen Geordie Shore -laps Holly Hagan ja Ex On the Beach -tähti Ashley Cain täydensivät kokoonpanoa - kunnes Ashley oli ensimmäinen uhri, joka äänestettiin saaren ulkopuolelta vieraiden alhaisen tähtiluokituksen ansiosta.

Hänet korvasi 'chuffing' ässä mies syöjä Charlotte Dawson.

Holly oli seuraava, jolle annettiin kreikkalainen saappaat, koska hän oli vain vähän roskaa työssään - hänet korvasi entinen oppipoika -tähti James Hill.

Tähtien piti työskennellä yhdessä näyttääkseen vierailleen hyvää aikaa ja säilyttäen viiden tähden luokituksen.

Sarjan äänenä oli kirjailija ja koomikko Russell Kane.

Ohjelmassa on myös Lydia Bright (Kuva: Getty)

Milloin Viiden tähden hotelli oli finaali ja kuka voitti kauden työntekijän?

Ensimmäinen jakso esitettiin maanantaina 12. maaliskuuta klo 22.00 E4: llä ja sitä esitettiin iltaisin kolmen viikon ajan.

Finaali pidettiin perjantaina 30. maaliskuuta klo 22.00, ja MIC -tähti Spencer Matthews voitti kauden työntekijän tittelin vieraiden ja managerin palkittua hänelle eniten tähtiä palvelustaan.

Luonnollisesti hän oli melko omahyväinen saavutukseensa, jonka voitosta hän oli ärsyttävän luottavainen.