Äidin 'lapsille sopiva ikäopas' ei ole mennyt hyvin vanhempien kanssa

Perhe

Horoskooppi Huomenna

Kaipasit vähän(Kuva: Getty Images)



Se on harvinainen lapsi, joka rakastaa tehdä askareita. Usein tarvitaan joko taloudellisia kannustimia tai peitettyjä uhkia saadakseen apua ympäri taloa.



Mutta pyydetäänkö lapsiamme auttamaan kotitöissä, onko siinä jonoa? Kuten esimerkiksi ikä?



Sen jälkeen, kun verkossa ilmestyi urakkaopas, jossa kerrotaan, mitä 2–11 -vuotiaiden lasten pitäisi tehdä, vanhempien keskuudessa on syntynyt keskustelu, ja monet pitävät sitä ”liian ankarana”.

Niin mitä mieltä olet? Onko se vaaraton tapa opettaa nuorille kovan työn ja vastuun merkitystä? Vai onko se vähän paljon?

(Kuva: Facebook)



Alun perin urheilumummien vanhemmuussivuston luoma, Urheiluäiti -selviytymisopas , opas neuvoo vanhempia, millaisia ​​tehtäviä lasten pitäisi pystyä tekemään kussakin iässä, alkaen siitä, kun he ovat pikkulapsia.

Ikä 2-3 vuotta

Tässä hellässä iässä lasten odotetaan petaavan vuoteensa, ottavan leluja ja kirjoja, laittavan pyykkiä esteen, auttavan ruokkimaan perheen lemmikkejä, auttamaan pyyhkimään sotkut ja pölyn - käyttämällä sukkia kädessään.



bob geldof jeanne marine

Ikä 4-5 vuotta

Kelaa eteenpäin pari vuotta, ja lasten pitäisi pystyä puhdistamaan ja kattaamaan pöytä, laittamaan astianpesukone, tyhjät ruokailuvälineet astianpesukoneesta, viemään pyykki pesukoneeseen, muodostamaan sukat ja taittamaan ne, laittamaan vaatteet pois, siistit huoneeseensa ja noutaa posti.

Jotkut vanhemmat tekivät siitä poikkeuksen (Kuva: Getty Images / Cultura RF)

Ikä 6-8 vuotta

Lapsesi vanhenee ja tehtävät vaikeutuvat. Näitä ovat nyt astianpesukoneen tyhjentäminen kokonaan, kylpyhuoneen pesualtaiden ja tiskien puhdistus, pyykin b -värin lajittelu, koululounaiden pakkaaminen, kasvien ja kukkien kastelu sekä astiat.

Ikä 9-11

Nyt askareet alkavat olla vakavia! Tähän ikään mennessä vanhempien tulisi pyrkiä siihen, että lapsensa puhdistavat wc: t, ottavat roskakorit, imuroivat, moppaavat, leikkaa nurmikon, auttavat ruoanlaitossa ja kävelevät koiraa.

Epäilemättä opas oli tarkoitettu vaarattomaksi (mutta hyödylliseksi) luetteloksi, mutta muut vanhemmat eivät olleet mukana.

Yksi äiti kirjoitti: 'Muista vain, he ovat vain kerran pieniä! (Kyllä, lapseni tekivät ja tekevät edelleen töitä! He ovat nyt 19, 18 ja 16 ja erittäin omavaraisia, mutta olen edelleen heidän äitinsä!) On hienoa auttaa, mutta ei tulla orjaksi! '

Milloin lapsi on tarpeeksi vanha imuroimaan? (Kuva: Getty Images/Johner RF)

strippiklubit Englannissa

Lue lisää

Neuvoja vanhemmille
10 oireita, joita vanhempien ei pitäisi sivuuttaa Kuinka selittää & linnut ja mehiläiset & apos; Pitäisikö sinun antaa lapsesi voittaa? Lasten auttaminen kuolemassa ja surussa

Toinen kommentoi: 'Vau! 9-11 nurmikon leikkaamista? Hmm, en usko. On vain joitain askareita, joita vain aikuiset voivat tehdä. 12 -vuotiaana he eivät ole läheskään tarpeeksi vanhoja huolehtimaan turvallisesti. '

Toiset kuitenkin olivat samaa mieltä siitä, kuinka tärkeää on saada lapsesi auttamaan.

'Pian kun tyttäreni täytti yhden, annoin hänelle askareita. Koiran ruokkimiseksi, vaikka se olisikin yksi kerrallaan. Olen pettynyt siihen, että kaikki vanhemmat ovat niin haluttomia antamaan lastensa tehdä kotitöitä ”, eräs äiti lisäsi.

Katso Myös: