Äidit ovat tulossa villiksi Aldin kangashoitoaineelle - mutta eivät vaatteilleen

Aldi

Horoskooppi Huomenna

Sosiaalisen median viesti, joka pakkomielle Aldin omalla tuotemerkin hoitoaineella, on levinnyt verkossa - eikä syistä, joita saatat odottaa.



Alennusmyymälän Almat -huuhteluaine on saanut kymmeniä jakoja verkossa, ja äidit vaativat sen olevan paljon enemmän kuin tavallinen pyykkituote.



Itse asiassa he käyttävät raikkaan tuoksuista 1,75 euron pulloa kaiken muun kuin vaatteiden puhdistamiseen - monet sanovat, että se tekee ihmeitä ikkunoissa ja pattereissa.



He ovat myös sanoneet, että se toimii myös sormuksissa, pitäen ne helmeilevän kirkkaina.

Facebook -sivulla Extreme Couponing ja Bargains UK , käyttäjät kertoivat hakkereistaan, miten tuotetta käytetään pintojen puhdistamiseen ikkunoista, puusta ja kaikesta kiiltävästä.

Nainen sanoi valmistavansa sekoittamalla yhden korkin huuhteluainetta ja kolme neljäsosaa lämmintä vettä suureen kulhoon



Lanka alkoi sen jälkeen, kun yksi nainen kertoi ryhmälle löytäneensä, että lämpimään veteen sekoitettu huuhteluaine oli täydellinen ikkunoiden ja peilien puhdistamiseen.

'Uusi puhdistuslakki sinulle ... ikkunat, puu ja kaikki kiiltävät, korkki täynnä huuhteluainetta ja lämmintä vettä. Hiero, hankaa pois ', hän kirjoitti.



'Rakastan sitä. Olen tehnyt olohuoneeni ikkunat ja PVC: n, takan, lumipallot, ruukut ja kuvakehykset näyttävät ja tuoksuvat hämmästyttäviltä.

'On nähty, että monet käyttävät Comfortia, mutta minä käytin Aldi Almatia hieman yli kahdella punnalla.

'Voit käyttää myös laatta- tai puulattialla! Tulokset ovat hämmästyttäviä! '

Nainen sanoi valmistavansa sekoittamalla yhden korkin huuhteluainetta ja kolme neljäsosaa lämmintä vettä suureen kulhoon.

'Jos se muuttuu kermaiseksi/limaiseksi, lisää vain lisää vettä', hän neuvoi.

Olen nähnyt ihmisten käyttävän puuvillaliinoja. Käytin mikrokuitua lasikankaan pyyhkimiseen. ''

Muut ryhmän ostajat eivät saaneet tarpeekseen hakkeroinnista, ja yksi selitti sen olevan täydellinen hänen TV -telineelleen, joka on aina juovikas.

Toiset sanoivat käyttävänsä etuoven kärkeä, kun taas toinen ehdotti pattereita.

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: