Naisten paras aika ajaa parranajoa 'siellä' gynekologin mukaan

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Mitä tulee häpykarvoihin, jokaisella on omat mieltymyksensä – toiset omaksuvat luonnollisen pensaan, kun taas toiset haluavat vahata omansa siistiksi nauhaksi.



Niille, jotka haluavat poistaa hiuksensa, on kaksi päätapaa tehdä tämä, karvanpoisto ja epilointi.



Gynekologi tohtori Jen Gunter selittää näiden kahden eron kirjassaan, Vagina Raamattu, joka, kuten otsikko ehdottaa, kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää vagina, hygieniasta kuukautisiin, sukupuolitautiin ja vaihdevuosiin.



Kirjassa hän toteaa: Karvanpoistoon kuuluu karvojen poistaminen pinnasta, ja epilointi sisältää koko hiusvarren ja sipulin poistamisen.

ryan clark katherine kelly
Instagram

On ihanteellinen aika ajella (arkistokuva) (Kuva: iStockphoto)

Hän jatkaa, että turvallisin lääketieteellinen suositus karvanpoistoon on trimmerillä, hän sanoo, sillä se leikkaa ihon yläpuolella olevat karvat eikä saisi aiheuttaa traumaa, mutta tietysti monet naiset päättävät usein ajaa häpykarvansa sen sijaan. .



Jos olet yksi tällainen nainen, tiesitkö, että on ihanteellinen aika ajaa häpykarvasi?

Tohtori Gunterin mukaan paras aika saada partaveitsi ulos on lyhyen suihkun jälkeen.



Tämä johtuu siitä, että kosteus saa karvatupet turpoamaan, mikä tekee leikkauksesta puhtaamman.

Tri Jen jakoi parhaat vinkit parranajoon (arkistokuva) (Kuva: iStockphoto)

sean st ledger twitter

Asiantuntija lisää, että turvallisimman lopputuloksen saavuttamiseksi sinun tulee myös valmistella iho etukäteen parranajovoiteella, ei saippualla, 'mikrotrauman minimoimiseksi', ajella karvojen kasvusuunnassa, jotta 'vähennä riskiä, ​​että hiusvarsi katkeaa alla. ihon pintaan' ja käytä partakonetta, jossa on yksi terä.

kaloreita isossa macissa

Kaksoisterällä ensimmäinen terä vetää hiukset ylös ja toinen leikkaa ne, hän selittää. Mutta mitä matalampi leikkaus, sitä syvemmälle hiusvarsi vetäytyy karvatuppiin ja sitä suurempi on sisäänkasvamisen riski.

Tämän lisäksi lääkäri neuvoo myös, että ihoa ei saa kiristää varakädellä parranajon aikana ja sijoittaa sähköparranajokoneeseen, jos mahdollista.

Asiantuntija selitti myös oman karvanpoistotoiveensa (arkistokuva)

Tohtori Gunter paljasti kirjassa myös oman henkilökohtaisen karvanpoistomenetelmänsä – mutta käy ilmi, ettei hänellä ole tapana ajaa parranajoa, vaan hän on vahauksen ystävä.

En ajele, hän kirjoittaa. Ei lisääntyneiden loukkaantumisilmoitusten vuoksi: en voi luottaa itseeni pitämään oikeat ihonhoitotuotteet suihkussa, ja tiedän, että vedän partaveitsellä kuivan tai tuskin valmistetun ihon yli.

Tiedän myös, että minulla on ollut sama partaveitsi pidempään kuin monella poikaystävällä. Sen takia vahaan.

Hän jatkaa: Valmistelen ihoni karvanpoistoon monin tavoin, kuten teemme ennen leikkausta. Jos tämä vähentää infektiota leikkauksen jälkeen, vaikuttaa intuitiiviselta, että se vähentäisi myös parranajon jälkeistä infektiota.

pistepuuvillan tehtävä

Puhdistan alueen muutama tunti aikaisemmin antibakteerisella ihopyyhkeellä. Hänen voi ärsyttää emätintä ja peräaukkoa, joten en käyttäisi niitä pieniin häpyhuuliin tai peräaukon ympärille.

Laitamme leikkaushaavoihin puhtaat sidokset 24 tunnin ajaksi leikkauksen jälkeen, joten otan puhtaat alusvaatteet mukaan salongiin jälkeenpäin.

Käytän salonkia, joka ei kasta vahapuikkoja kaksinkertaisesti, ja pyydän esteetikkoja testaamaan ensin vahan lämpötilan sisäreideni kanssa.

Vältän alueen puhdistamista tai traumoja loppupäivän ajan. Seuraavana päivänä aloin käyttää mu-kosteusvoidetta (kookosöljyä) ja puhdistusainetta vulvaani ja viikkoa myöhemmin käytän salisyylihappotyynyjä muutaman päivän välein talin löysäämiseksi ja karvatuppien tukkeutumisen estämiseksi.

Naisten terveys
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: