Valtakunnallinen lanseeraa uuden 'säästämisen' pankkitilin, jossa on 100 punnan rahapalkinnot

Valtakunnallinen

Horoskooppi Huomenna

Pankin uusi säännöllinen arvonta tarjoaa 100 puntaa niille, jotka voivat osoittaa säännöllistä säästöä(Kuva: PA)



Nationwide on avannut uuden säästötilin niille, jotka yrittävät laittaa rahaa pois sateisena päivänä.



Rakennusyhdistyksen uusi aloita Tallenna & apos; järjestelmä maksaa 1% koron ja tarjoaa 100 puntaa rahapalkintoja niille, jotka voivat pitää kiinni tavasta.



Nykyisten lukujen mukaan 11 miljoonalla ihmisellä kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa on alle 100 punnan säästöt - mutta 18. helmikuuta alkaen tili tarjoaa uuden tavan rakentaa hätäpotti.

dan osbourne cheats on jacqueline jossa

Start to Save on online -välitön, tavallinen säästötili, joka maksaa 1% koron talletetuista rahoista.

Kaikkien Englannin, Skotlannin ja Walesin säästäjien käytettävissä oleva tili voidaan avata Nationwide -verkkosivuston kautta ja käyttämällä Internet -pankkia tai mobiilisovellusta vähintään penniäkään.



Säästäjät voivat maksaa jopa 100 puntaa kuukaudessa - ja saada mahdollisuuden voittaa 100 puntaa säännöllisten palkintojen arvontojen lisäksi.

Osallistuakseen säästäjien on maksettava 50–100 puntaa kuukaudessa seuraavan arvonnan edeltävien kolmen kuukauden aikana.



Arvonta suoritetaan neljä kertaa 21. heinäkuuta 2020, sitten 21. lokakuuta 2020, 22. tammikuuta 2021 ja 23. huhtikuuta 2021.

Nationwide on ensimmäinen high street -pankki, joka käynnistää tällaisen järjestelmän

suuri kansallinen 2013

Jokaisessa arvonnassa on tarjolla 100 punnan palkintoja - tarjottujen palkintojen määrä riippuu kyseisen neljänneksen Start to Save -tilille tallennetusta rahasummasta.

Säästäjät voivat nostaa varoja milloin tahansa. Jos rahaa kuitenkin nostetaan kalenterikuukauden aikana, osa tai kaikki on ehkä maksettava takaisin tilille, jotta voit osallistua arvontaan.

Nationveiden säästöjohtaja Tom Riley sanoi: ”Miljoonat ihmiset kamppailevat taloudellisesti ja rakennusyhteiskuntana etsimme, miten voimme auttaa heitä tulemaan taloudellisesti vakaiksi.

hywel bennett kuolinsyy

'Aloittamalla Start to Save -palvelun tarjoamme säästäjille tilin, jolla he voivat rakentaa pesimunansa ja palkitsemme ne ihmiset, jotka joko löytävät tai löytävät uudelleen säästötottuman, palkinnolla.

”Kokemuksemme kertoo, että hinnat eivät ole ensisijainen syy siihen, miksi nuoret ja perheet eivät säästä. Siksi Start to Save on tarkoitettu niille, jotka kamppailevat kaikenlaisen säästöpuskurin rakentamisen kanssa. Ja jopa ilman arvonnan voittoa, 50 puntaa kuukaudessa säästettyinä kahden vuoden aikana olisi varmasti hyvä taloudellinen puskuri. ''

Nationwide sanoi, että uusi tili tulee olemaan samanlainen kuin hallituksen Help to Save -tili joka aloitti toimintansa vuonna 2018 ja antoi 3,5 miljoonalle pienituloisimmille etulyöntiaseman säästöpotissaan.

'Uskomme, että Start to Save -tilimme täydentää muita aloitteita, kuten Help to Save and PrizeSaver, hallituksen säästöjärjestelmä luotto -osuuskunnille, koska ne tavoittavat yhdessä monenlaisia ​​ihmisiä, jotka kaikki eivät säästä eri syistä ', Riley lisäsi.

10:01 tarkoittaa

Palkinnon voitot eivät ole veronalaisia ​​- 100 punnan palkinto maksetaan tilille osana sen kokonaissaldoa.

Katso Myös: