Uudet kolmen päivän kausiliput, jotka esiteltiin Boris Johnsonina, kehottavat kansaa palaamaan töihin

Boris Johnson

Horoskooppi Huomenna

Hallituksen mukaan työnantajat ovat nyt velvollisia saamaan talouden jälleen vauhtiin(Kuva: Getty)



Suuri rautatieyhtiö ehdottaa uusia kolmen päivän kausilippuja maan palauttamiseksi töihin ja Lontoon talouden elvyttämiseksi.



Great Western Railway sanoi, että se neuvottelee uuden lyhyemmän arkipäivän passin ottamisesta käyttöön saadakseen tuhansia työntekijöitä takaisin Lontoon toimistoihinsa.



Verkko sanoi tarjoavansa myös 12 päivän passin, jota voidaan käyttää milloin tahansa 30 päivän aikana.

Rautatieyhtiö, joka liikennöi Lontooseen kaupungeista, kuten Bathista, Cardiffista, Readingista ja Oxfordista, sanoi: 'Tutkimuksemme mukaan työmatkalaiset matkustavat keskimäärin töihin kolme päivää viikossa nykyisen viiden sijaan.'

Kausiliput, joiden hinnat nousevat vuosittain, ovat olleet valokeilassa vertailussa usein viivästyneisiin, peruutettuihin tai liian täynnä oleviin juniin.



Maaliskuussa yritykset joutuivat maksamaan palautuksia koronaviruskriisin vuoksi, jolloin matkustajat saivat takaisin rahat käyttämättömiltä päiviltä - joistakin joutui kuitenkin maksamaan jopa 10 punnan muutosmaksuja pakotetusta sulkemisesta huolimatta.

ryanairin lakko syyskuussa 2018

Verkko sanoi tarjoavansa myös 12 päivän passin, jota voidaan käyttää milloin tahansa 30 päivän aikana



Normaalin luokan Great Western Railway -matkan hinta Swindonista Lontoon Paddingtoniin on 9 272 puntaa tai 5 404 puntaa Didcot Parkwaylta - ilman pääkaupunkiseudun metromatkoja.

Anthony Smith, Transport Focuksen toimitusjohtaja, riippumaton vahtikoira, sanoi: '' Palaa töihin -viestin on vastattava palaamiseen töihin -rautatuotteilla sen tukemiseksi.

”Ainoa varmuus tulevaisuudesta on se, että työmatkoja tulee vähemmän.

'Luulen, että vuosikausilippu, lukuun ottamatta muutamia ihmisiä, on todennäköisesti melko kuollut.'

Rautatieyritykset esittävät tällä viikolla liikenneministeriölle ehdotuksia alennettujen hintojen tarjoamiseksi, jotta ne tulevat voimaan myöhemmin tänä vuonna.

Se tapahtuu sen jälkeen, kun Boris Johnson kehotti pomoja saamaan britit takaisin töihin - ja väitti, että elämä voisi palata normaaliksi jouluun mennessä.

Pääministeri sanoi, että Englanti voi palata lähes normaaliksi 1. elokuuta, mutta kertoi työnantajille, että heillä on velvollisuus saada henkilöstö takaisin töihin.

'Sen sijaan, että hallitus käskee ihmisiä työskentelemään kotoa käsin, annamme työnantajille enemmän harkintavaltaa ja pyydämme heitä tekemään päätöksiä siitä, miten heidän henkilökuntansa työskentelee turvallisesti', hän sanoi.

- Tämä voi tietysti tarkoittaa sitä, että jatkamme työskentelyä kotoa, mikä on yksi tapa työskennellä turvallisesti ja joka on toiminut monille työnantajille ja työntekijöille.

'Mitä työnantajat päättävätkin, heidän on neuvoteltava tiiviisti työntekijöidensä kanssa ja pyydettävä ihmisiä palaamaan työpaikalleen vain, jos se on turvallista.'

kuinka saada orgasmi kestämään pidempään

Katso Myös: