Uusi Milkybar Mix Ups yhdistää maidon ja valkoisen suklaan ensimmäistä kertaa

Nestle Uk Ltd.

Horoskooppi Huomenna

Kuka tiesi, että Milkybar voisi muuttua vielä paremmaksi?(Kuva: Nestle)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Kermainen sileä Milkybar on jo pitkään ollut suosikkimme valkoista suklaata, mutta nyt Nestlé on vahvistanut asioita entisestään julkaisemalla uudet Milkybar Mix Ups.



Äskettäin keksitut Milkybar -suklaapainikkeet sekoittavat valkoisen suklaan maitosuklaaseen ensimmäistä kertaa 83 vuoteen, kun asiakkaat ovat jatkuvasti pyytäneet yhdistää nämä kaksi 'pitkään'.

Kussakin pussissa on kahdenlaisia ​​suklaapainikkeita, joista toisessa on valkoinen ulkopuoli ja kaakaotäyte ja toisessa maitosuklaapainike, jossa on maitomainen valkoinen täyte.

Kumpaa pidät mieluummin?



pikku muukalainen loppu selitti

Tällä viikolla myydään kauppoja ympäri Iso -Britanniaa ja Irlantia, kuten Tesco, Asda ja paikallisia lehtikioskeja, ne ilmestyvät neljässä eri jakamiskerrassa ja yhden pussin koossa. Tässä toivotaan, että ne maistuvat samalta kuin Kinder, mutta tällä lausunnolla Milkybar -maku ...

Mutta hullun kuulostavan maun lisäksi herkullisesta uudesta saapumisesta on vielä enemmän hienoja uutisia, sillä niitä valmistetaan juuri täällä Britanniassa.



Luotu Isossa -Britanniassa Nestlén Fawdonin tehtaalla Newcastlessa, jossa asuu myös mm. Rowntreen hedelmäpastillit , Jelly Tots, Matchmakers , Munkit ja caramac , uusi Milkybar Mix Ups valmistetaan samalla tuotantolinjalla kuin Rolos.

Niitä tuotetaan täällä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Newcastlessa

Vielä parempi, makeisjätti on investoinut noin 1,5 miljoonaa puntaa Ison -Britannian tehtaalla tuotannon mahdollistamiseksi.

Nestlé Fawdonin tehtaanjohtaja Kevin Shrimpton sanoi: Olemme todella innoissamme saadessamme tuottaa Milkybar -tuotemerkillä ensimmäistä kertaa.

Teemme paljon työtä tehtaalla keskittyäksemme erityisiin osaamisalueisiimme, ja on hienoa, että olemme pystyneet hyödyntämään Roloa koskevat tietomme ja kokemuksemme hyväksi Milkybar Mix Upsin luomisessa.

Voimme sanoa, että tämä on uuden maukkaan riippuvuuden alku

Viime vuonna maailman ensimmäinen 30% vähemmän sokeripohjainen suklaapatukka, Milkybar Wowsomes, tuli ensimmäinen Milkybar -tuotemerkin alla, joka käytti kahta erilaista suklaata samassa tuotteessa, ja nyt Milkybar Mix Ups näkee vihdoin maidon ja valkoisen suklaan sekoitettuna Milkybarin alkuperäiseen valikoimaan.

Alberto Pisanello, Milkybarin apuvalmistaja, sanoi: Saamme paljon pyyntöjä Milkybar -faneilta, jotka ovat pyytäneet meitä sekoittamaan valkoisen suklaan maitosuklaaseen jo pitkään, mutta emme ole tehneet sitä aiemmin alkuperäisen Milkybarin kanssa.

Milkybar on tunnetusti valkoista suklaata, joten sen piti olla jotain erityistä, jos aiomme sekoittaa asioita. Mielestämme Milkybar Mix Ups on hyvin erityinen, ja jos ne ovat yhtä suosittuja kuin Nestlén päämajassa, olemme varmoja, että fanimme rakastavat heitä ehdottomasti!

Lue lisää

Pääsiäinen 2020
Parhaat pääsiäismunat vuodelle 2020 Parhaat kuumat ristikkäiset pääsiäiset 2020 Paras vaihtoehto pääsiäismunia Parhaat vegaaniset pääsiäismunat vuodelle 2020

Katso Myös: